X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjuszk, jak to pisze do Ciebie? Nie wolno!!! :D

Ja muszę popracować nad śluzem...

Katjaa lubi tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka
    Katja tulę mocno, przeprowadzisz się, otoczenie zmienisz, to będzie trochę łatwiej, nowe życie <3
    Kotka tak trzymać ;-)
    Krokodylku cieszę się że się pogodziliście ;-)
    miałam coś jeszcze pisać ale zapomniałam
    miłego przedpołudnia

Katjaa lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powróciłam z roboty... Ufff.... Wystarczy mi na dzisiaj :)
    Tamka wrote:
    Cymcia, ja mam po owu zawsze takie dwa dni, że śluz się robi na maksa gęsty, biały, ale grudek tam nie ma, taka gęsta kremowa maź, to normalne - wysoki progesteron daje takie objawy
    No i znowu się czegoś dowiedziałam... Już się zastanawiałam czy do gina nie lecieć bo zalewa mnie taka dziwna maź... Jak ja się cieszę że Was mam :)
    Yasmin faktycznie wcześnie poszłaś... Jeszcze tydzień to minimum :)
    Kotka ja nie wiem jak Ty możesz nie mierzyć.... Ja się uzależniłam od termometru... Dawno już tak nie było, żebym tam sobie codziennie coś wkładała ;D Moja Bożenka czuje się dowartościowana ;)

Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dopiero zjechałam na baze firmy ganiałam po przetargach załatwiałam i jestem
    zaraz poczytam co tam u was :)

u mnie KONIEC OKRESU!!! jupii juz dziś wezme sie za małża hehehe i temp do góry poszła ciutke :)

Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Katjuszk, jak to pisze do Ciebie? Nie wolno!!! :D
    Oj pisze Kochana pisze M... tęsknota mu się włączyła... ale ja widziałam że tak będzie! Tylko ja teraz wiem że stać mnie na lepszego mężczyznę niż on... :D

Krokodylica, marissith, Yasmin lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Oj pisze Kochana pisze M... tęsknota mu się włączyła... ale ja widziałam że tak będzie! Tylko ja teraz wiem że stać mnie na lepszego mężczyznę niż on... :D
    I prawidłowo... Odgrzewany facet jak odgrzewany obiad... Nie smakuje już tak samo ;)

Nieukowa, Katjaa, Tamka lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ;)

Katja prawidlowe podejscie ;)

Katjaa lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa

Wysłany: 1 lipca 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale sie rozpisałyście hehe
    co do zakupów z moim tylko na ciuchowe dla niego chodzimy razem hehe kiedyś byliśmy papużki nierozłączki takie co nawet w kiblu rzem hehe a teraz po wypłacie zawsze z lista jedzeniowa i praków domowych jade ja na spokojnie on zostaje z córcią czasem bire go jak mam sobie cos kupic ale generalnie wkurza mnie jak mi do koszyka dorzuca niepotrzebne rzeczy wiec siedzi w domu :P

Yasminka suuper ja na pierwszym USG usłyszałm pogrubione endometrium prosze zrobic bete i pokazac sie z atydzien hehe jak poszłam z atydzien pikało juz serduszko :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 1 lipca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja masz racje leiej postawic na cos nowego i na szczęscie które czeka za rogiem :)

Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka i tu masz racje... Pierwszym razem zjadłam ten odgrzany obiad, za drugim już zapewne pleśnią się pokrył i nie jadam odpadków!!! :D

Anuśka, Krokodylica, Tamka, marissith, Arienna lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Anuśka i tu masz racje... Pierwszym razem zjadłam ten odgrzany obiad, za drugim już zapewne pleśnią się pokrył i nie jadam odpadków!!! :D
    Nie jedz takich odpadków Kochana, bo tylko sraczuchny nam się nabawisz ;D

Krokodylica, Katjaa, Tamka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Nie jedz takich odpadków Kochana, bo tylko sraczuchny nam się nabawisz ;D
    Hehe dlatego drugi raz nie dotkne go nawet! Mój były M ma pretensje że nie chce z nim w jednym pomieszczeniu przebywać ani nawet "cześć" odpowiedzieć... masakra co za typ!

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa, od czasu do czasu aplikuję sobie Floragyn, lekarz mi polecił jak miałam zapalenie pęcherza, bo jak tak często działamy to zaczyna mnie swędzieć. A jak zaczyna mnie swędzieć to aplikuję Floragyn i jest w porządku póki co.

Tamka i Katja - bezbolesnych przeprowadzek życzę. :)

Katja tez nie czaję tego że do Ciebie pisze. Cham. Życie Ci jeszcze zatruwa.

Tamka, Katjaa lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Hehe dlatego drugi raz nie dotkne go nawet! Mój były M ma pretensje że nie chce z nim w jednym pomieszczeniu przebywać ani nawet "cześć" odpowiedzieć... masakra co za typ!
    No jasne... On Ci będzie serducho wyrywał, a Ty masz jakby nigdy nic cieszyć się jego towarzystwem?! Chociaż... Mój mąż tak zrobił swojej byłej... Jak go rzuciła to zabrał mnie do baru, żeby jej pokazać że może sobie inną znaleźć i tak się świetnie bawiliśmy w dogryzanie jej i tak sobie miód z usteczek spijaliśmy, że już razem zostaliśmy i jesteśmy już 16lat hi hi hi... I żadne z nas nie żałuje :)

Krokodylica, Yasmin, Katjaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokosku Dziękuję :* dzisiaj zakańczam przeprowadzkę :D

A co do M to też go nie rozumiem... zostawił mnie drugi raz to niech się trzyma tego i siedzi z ta swoja była żoneczka alkoholiczką skoro ja byłam taka zła... :) I owszem zatruwa bo rany w <3 się goją a on je rozdrapuje! Tylko ja znam siebie i się nie dam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    No jasne... On Ci będzie serducho wyrywał, a Ty masz jakby nigdy nic cieszyć się jego towarzystwem?! Chociaż... Mój mąż tak zrobił swojej byłej... Jak go rzuciła to zabrał mnie do baru, żeby jej pokazać że może sobie inną znaleźć i tak się świetnie bawiliśmy w dogryzanie jej i tak sobie miód z usteczek spijaliśmy, że już razem zostaliśmy i jesteśmy już 16lat hi hi hi... I żadne z nas nie żałuje :)
    To super że tak się wszystko potoczyło że zostaliście razem... Patrzcie jakie to życie poplatane... chciał zrobić na złość byłej a się zakochał w Tobie...
    A mój były M jest nieogarnięty psychicznie i powinien się leczyć z ta swoją żonka alkoholiczka razem!

Anuśka, Yasmin lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja, a to gnida! Widać marzy mu się i żonka i kochanka.

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Katja, a to gnida! Widać marzy mu się i żonka i kochanka.
    Tylko Kochanka w tej relacji uczestniczyć nie będzie :D już mu w żadne słowa miłości nie wierze... a będę kiedyś z takim mężczyzną że mu gały te stare wyjdą a ja będę szczęśliwa! :D

• smarta Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam do,domu. Odwołałem cały tydzień pracy. Normalnie zejdę przy tej grypie

Katjaa, Nieukowa lubią tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i racja, odpoczywaj

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
‹‹ 746 747 748 749 750 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ