X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Cymcia, ja mam po owu zawsze takie dwa dni, że śluz się robi na maksa gęsty, biały, ale grudek tam nie ma, taka gęsta kremowa maź, to normalne - wysoki progesteron daje takie objawy

no proszę człek się uczy całe życie a ja już się wystraszyłam że znów mam jakąś infekcje bo dziś maź się pokazała, a że u mnie infekcje to na porządku dziennym do tego stopnia, że jak nie ma, to świętuję, to nie wiedziałam......ech co ja bym bez Was zrobiła :)

Tamka lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, mój chłop nie miał wybitnie ochoty, ale go wczoraj zmusiłam bo owu. Dziś stwierdził, że jak się z naszego wczorajszego seksu dziecko urodzi, to mu powie że powstało w wyniku gwałtu :P

W ogóle on mnie przekonuje że w tym cyklu się pewnie uda jemu na złość, bo chcieliśmy iść w wysokie góry za miesiąc na urlopie i że będziemy zamiast wymarzonego trekkingu leżeć plackiem na plaży :) Dla mnie tam obie opcje są ok, ale wiadomo że kibicuję plemniczkom ^^

Arienna, Tamka, Krokodylica, marissith, cymcia lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak na osłodzenie tych pięknych deszczowo wakacyjnych dni patrzcie co znalazłam :D :D :D

(trzeba klikać w bok po skończeniu pieśni :P )

http://www.wrzuta.pl/zestawienie/play/w927-2HlqBYa5pTp/8mQ7y5M2X3v/mr._president_-_coco_jambo?utm_source=o2_SG&utm_medium=Wideo&utm_campaign=o2

ewebii4.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Hehe, mój chłop nie miał wybitnie ochoty, ale go wczoraj zmusiłam bo owu. Dziś stwierdził, że jak się z naszego wczorajszego seksu dziecko urodzi, to mu powie że powstało w wyniku gwałtu :P

:D :D :D :D zaplułam monitor :D

ewebii4.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez gowniana pogoda, a mial byc upal do piatku...beznadzieja :-(

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimik, wspolczuje awantury...ale szczerze, to podobnie jak Ania, bym nie tolerowala takiego zachowania :( moj maz jest wyjatkowo spokojny i opanowany. ja twarz pokerzydsty jedynie w pracy potrafie zachowac (przed klientem, bo przed zespolem potrafie wybuchnac jak mnie ktos wkurzy ;) ).

cymcia, ja po ovu mam czesto rozne bole, skurcze, ciagniecie itp. w podbrzuszu i jajnikach. wydzielina poki nie przypomina serka wiejeskiego albo nie jest cuchnaca to powinno byc ok :)

Kroko, super ze sie pogodziliscie :)

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzin dybry

Ide dzisiaj w koncu na czyszczenie zebow! Mam okropnie brudne na dole, po zewn,. i wewn. stronie. Nawet dentysta byl lekko zszokowany i powiedzial, ze to juz moze nawet stan zaplny. Nie mam pojecia skad to sie wzielo bo pare miesiecy temu bylo wszystko normalnie. Ale dzisiaj mi to usuna :)

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • mimik74 Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nomoże to tak zabrzmiało okrutnie on jest na ogół wybitnie spokojny z reszta przy mnie trzeba mieć anielską cierpliwość i on ją ma czasm tylko ma wybuchy taki mały choleryk i może dlatego ja tak reaguje bo mój były wytrząsał się cały czas na mnie i gnębił psychicznie i wrtzeszczał więc trauma mi została

a302d9371e7d21520ed0078509ffa262.png

39f8egz20fly1xw6.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki
    Byłam dziś u gina. Cała przychodnia została postawiona na nogi hehehehe :) pozostałe pacjentki były zdezorientowane kim ja jestem, takie było poruszenie :)
    Poszłam tam bo małż nalegał... wiedząc, że w usg zazwyczaj widać coś dopiero w 8 tygodniu. Ja jestem w 5t4d. I oczywiście nic nie było widać. Wiedziałam, ze nie będzie... ale boję się teraz bardzo. Gin bardzo się ucieszył, ale ciąży nie potwierdził. Na USG jest powiększone endometrium - tyle na razie. Wiem, ze to wcześnie... ale jakoś tak :/
    Zrobiłam HCG i pielęgniarki będą dzwonić tam jeszcze dziś żeby Się dowiedzieć o wynik :)
    Biorę luteinę 2 razy dziennie po 2 tabletki pod język.
    Nast. wizyta 16go w szpitalu (po zdjęcie do albumu :) ) i 17go w przychodni po kartę ciąży.
    Aaaa i mam mu pokazac wynik HCG, tak w przelocie. Jeśli urosło 3krotnie to mam wykonać szereg badań z krwi na które mam już skierowanie.
    Nie warto chodzić zbyt wcześnie na pierwszą wizytę... Chociaż... dostałam przynajmniej luteinę :)

Asha, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Kroko, super ze sie pogodziliscie :)

Mój mąż w nocy z soboty na niedzielę po raz pierwszy został wujkiem. I to urodziła się córka jego najukochańszego nierozłącznemu bratu. :P
    I widzę że sam jakoś się bardziej zapalił do robienia bobaska.
    Wypytał o tą wizytę u gina, i co to oznacza, kiedy mamy działać i w ogóle. :) I zabrał się do roboty. :) Także fajnie, aż mi złość przeszła. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 10:12

Arienna, Tamka, cymcia lubią tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin, babeczko, wyobrażam sobie, że niefajne to uczucie niczego nie zobaczyć ale 5 tydzień to baaardzo wcześnie przecież, kropek dopiero zaczyna rosnąć, także spoko, 16 lipca już do Ciebie mrugnie ;)

Yasmin lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin z jakiego powodu takie zamieszanie bo nie zczaiłam? :)

A lutka dlaczego?

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Yasmin z jakiego powodu takie zamieszanie bo nie zczaiłam? :)

A lutka dlaczego?
    Zamieszanie było bo nikt już nie wierzył że może się udać. Babeczki normalnie takie oczy zrobiły że hej. Ale tak pozytywnie... Było to miłe

Lutka chyba z tego względu, że toczeń usuwa wszystko co teoretycznie może zagrozić organizmowi, nie zważając na nic. No i miałam dosyć silne bóle w podbrzuszu, w sobotę. Ale to chyba przez rozpulchnianie macicy. W każdym razie z tym tocznie to nic nie wiadomo i to chyba profilaktycznie bardziej :)

Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Yasmin, babeczko, wyobrażam sobie, że niefajne to uczucie niczego nie zobaczyć ale 5 tydzień to baaardzo wcześnie przecież, kropek dopiero zaczyna rosnąć, także spoko, 16 lipca już do Ciebie mrugnie ;)
    wcześnie, wcześnie wiem... ale psycha trochę siadła..
    Ja nie potrafię się długo smucić więc pozbieram się szybko. Poza tym... Pielęgniarka pobierająca krew tak się podjarała, ze będzie dzwonić do lab po wynik już dziś nawet :) więc jeśli HCG skoczyło, to się uspokoję :)

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa taka zamiana. No to bardzo, bardzo się cieszę. :D
    Kurcze aż się podjarałam, conajmniej jak by to moja ciąża była i moje wyniki. :PPP

Yasmin, Tamka lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha dziewczynko, wysłałam Ci już dawno zaproszenie do przyjaciółek, nie chcesz mnie? :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimik, nie wiem, co Ci powiedzieć :( mój chłop jest nerwus, ale kończy się jedynie na krzykach i fochach. Chyba musiscie obydwoje się wciszyć i odpóścić teraz jakieś działania.

Krokos- a mówiłam, że będzie make up sex? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Asha dziewczynko, wysłałam Ci już dawno zaproszenie do przyjaciółek, nie chcesz mnie? :(

Mnie też nie chce fintucha jedna :P

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    wcześnie, wcześnie wiem... ale psycha trochę siadła..
    Ja nie potrafię się długo smucić więc pozbieram się szybko. Poza tym... Pielęgniarka pobierająca krew tak się podjarała, ze będzie dzwonić do lab po wynik już dziś nawet :) więc jeśli HCG skoczyło, to się uspokoję :)

Haha to widze masz fanow w przychodni :D. Napewno wszystko jest ok. Jestes w ciazy :)

Yasmin lubi tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • mimik74 Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do Was pytanko gdy boli na dole tak jak do okresu to moze być to ból owulacyjny i czy boleć może pare dni mimo braku innych objawów owulacji?

a302d9371e7d21520ed0078509ffa262.png

39f8egz20fly1xw6.png
‹‹ 744 745 746 747 748 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ