My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:Cymcia, ja mam po owu zawsze takie dwa dni, że śluz się robi na maksa gęsty, biały, ale grudek tam nie ma, taka gęsta kremowa maź, to normalne - wysoki progesteron daje takie objawy
no proszę człek się uczy całe życie a ja już się wystraszyłam że znów mam jakąś infekcje bo dziś maź się pokazała, a że u mnie infekcje to na porządku dziennym do tego stopnia, że jak nie ma, to świętuję, to nie wiedziałam......ech co ja bym bez Was zrobiłaTamka lubi tę wiadomość
-
Hehe, mój chłop nie miał wybitnie ochoty, ale go wczoraj zmusiłam bo owu. Dziś stwierdził, że jak się z naszego wczorajszego seksu dziecko urodzi, to mu powie że powstało w wyniku gwałtu
W ogóle on mnie przekonuje że w tym cyklu się pewnie uda jemu na złość, bo chcieliśmy iść w wysokie góry za miesiąc na urlopie i że będziemy zamiast wymarzonego trekkingu leżeć plackiem na plażyDla mnie tam obie opcje są ok, ale wiadomo że kibicuję plemniczkom ^^
Arienna, Tamka, Krokodylica, marissith, cymcia lubią tę wiadomość
-
a tak na osłodzenie tych pięknych deszczowo wakacyjnych dni patrzcie co znalazłam
(trzeba klikać w bok po skończeniu pieśni)
http://www.wrzuta.pl/zestawienie/play/w927-2HlqBYa5pTp/8mQ7y5M2X3v/mr._president_-_coco_jambo?utm_source=o2_SG&utm_medium=Wideo&utm_campaign=o2 -
Nieukowa wrote:Hehe, mój chłop nie miał wybitnie ochoty, ale go wczoraj zmusiłam bo owu. Dziś stwierdził, że jak się z naszego wczorajszego seksu dziecko urodzi, to mu powie że powstało w wyniku gwałtu
zaplułam monitor
-
mimik, wspolczuje awantury...ale szczerze, to podobnie jak Ania, bym nie tolerowala takiego zachowania
moj maz jest wyjatkowo spokojny i opanowany. ja twarz pokerzydsty jedynie w pracy potrafie zachowac (przed klientem, bo przed zespolem potrafie wybuchnac jak mnie ktos wkurzy
).
cymcia, ja po ovu mam czesto rozne bole, skurcze, ciagniecie itp. w podbrzuszu i jajnikach. wydzielina poki nie przypomina serka wiejeskiego albo nie jest cuchnaca to powinno byc ok
Kroko, super ze sie pogodziliscie -
dzin dybry
Ide dzisiaj w koncu na czyszczenie zebow! Mam okropnie brudne na dole, po zewn,. i wewn. stronie. Nawet dentysta byl lekko zszokowany i powiedzial, ze to juz moze nawet stan zaplny. Nie mam pojecia skad to sie wzielo bo pare miesiecy temu bylo wszystko normalnie. Ale dzisiaj mi to usuna -
Nomoże to tak zabrzmiało okrutnie on jest na ogół wybitnie spokojny z reszta przy mnie trzeba mieć anielską cierpliwość i on ją ma czasm tylko ma wybuchy taki mały choleryk i może dlatego ja tak reaguje bo mój były wytrząsał się cały czas na mnie i gnębił psychicznie i wrtzeszczał więc trauma mi została
-
Witajcie dziewczynki
Byłam dziś u gina. Cała przychodnia została postawiona na nogi hehehehepozostałe pacjentki były zdezorientowane kim ja jestem, takie było poruszenie
Poszłam tam bo małż nalegał... wiedząc, że w usg zazwyczaj widać coś dopiero w 8 tygodniu. Ja jestem w 5t4d. I oczywiście nic nie było widać. Wiedziałam, ze nie będzie... ale boję się teraz bardzo. Gin bardzo się ucieszył, ale ciąży nie potwierdził. Na USG jest powiększone endometrium - tyle na razie. Wiem, ze to wcześnie... ale jakoś tak
Zrobiłam HCG i pielęgniarki będą dzwonić tam jeszcze dziś żeby Się dowiedzieć o wynik
Biorę luteinę 2 razy dziennie po 2 tabletki pod język.
Nast. wizyta 16go w szpitalu (po zdjęcie do albumu) i 17go w przychodni po kartę ciąży.
Aaaa i mam mu pokazac wynik HCG, tak w przelocie. Jeśli urosło 3krotnie to mam wykonać szereg badań z krwi na które mam już skierowanie.
Nie warto chodzić zbyt wcześnie na pierwszą wizytę... Chociaż... dostałam przynajmniej luteinęAsha, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
beszka wrote:Kroko, super ze sie pogodziliscie
Mój mąż w nocy z soboty na niedzielę po raz pierwszy został wujkiem. I to urodziła się córka jego najukochańszego nierozłącznemu bratu.
I widzę że sam jakoś się bardziej zapalił do robienia bobaska.
Wypytał o tą wizytę u gina, i co to oznacza, kiedy mamy działać i w ogóle.I zabrał się do roboty.
Także fajnie, aż mi złość przeszła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 10:12
Arienna, Tamka, cymcia lubią tę wiadomość
-
Yasmin, babeczko, wyobrażam sobie, że niefajne to uczucie niczego nie zobaczyć ale 5 tydzień to baaardzo wcześnie przecież, kropek dopiero zaczyna rosnąć, także spoko, 16 lipca już do Ciebie mrugnie
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Yasmin z jakiego powodu takie zamieszanie bo nie zczaiłam?
A lutka dlaczego?
Lutka chyba z tego względu, że toczeń usuwa wszystko co teoretycznie może zagrozić organizmowi, nie zważając na nic. No i miałam dosyć silne bóle w podbrzuszu, w sobotę. Ale to chyba przez rozpulchnianie macicy. W każdym razie z tym tocznie to nic nie wiadomo i to chyba profilaktycznie bardziej
Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:Yasmin, babeczko, wyobrażam sobie, że niefajne to uczucie niczego nie zobaczyć ale 5 tydzień to baaardzo wcześnie przecież, kropek dopiero zaczyna rosnąć, także spoko, 16 lipca już do Ciebie mrugnie
Ja nie potrafię się długo smucić więc pozbieram się szybko. Poza tym... Pielęgniarka pobierająca krew tak się podjarała, ze będzie dzwonić do lab po wynik już dziś nawetwięc jeśli HCG skoczyło, to się uspokoję
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Yasmin wrote:wcześnie, wcześnie wiem... ale psycha trochę siadła..
Ja nie potrafię się długo smucić więc pozbieram się szybko. Poza tym... Pielęgniarka pobierająca krew tak się podjarała, ze będzie dzwonić do lab po wynik już dziś nawetwięc jeśli HCG skoczyło, to się uspokoję
Haha to widze masz fanow w przychodni. Napewno wszystko jest ok. Jestes w ciazy
Yasmin lubi tę wiadomość