My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
KotkaPsotka wrote:Haha to widze masz fanow w przychodni
. Napewno wszystko jest ok. Jestes w ciazy
To jest mała przychodnia, chodzę tam od dziecka. One znają mnie z imienia i nazwiska, wszytsko wiedzą (nie tylko o mnie) co ma swoje dobre i złe strony hehehe. Przyjemnie było, nie powiem -
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:Mimik, nie wiem, co Ci powiedzieć
mój chłop jest nerwus, ale kończy się jedynie na krzykach i fochach. Chyba musiscie obydwoje się wciszyć i odpóścić teraz jakieś działania.
Krokos- a mówiłam, że będzie make up sex? -
cymcia wrote:
Krokos- a mówiłam, że będzie make up sex?
Cymcia kurna, ja jestem napaleniec, bzykam się z małżem codziennie, nieraz po 2 - 3 razy, i wiesz jak to ciężko wytrzymać jak się ma focha?Tu się człowiekowi chce a tu musi być twardym.
mimik co do bóli owulacyjnych to ja nie wiem, nie mam, nie znam się.Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Cymcia kurna, ja jestem napaleniec, bzykam się z małżem codziennie, nieraz po 2 - 3 razy, i wiesz jak to ciężko wytrzymać jak się ma focha?
Tu się człowiekowi chce a tu musi być twardym.
ohohoh jaka kondychahihihi
"tfaaardym trza byc a nie mietkim"Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Cymcia kurna, ja jestem napaleniec, bzykam się z małżem codziennie, nieraz po 2 - 3 razy, i wiesz jak to ciężko wytrzymać jak się ma focha?
Tu się człowiekowi chce a tu musi być twardym.
matko jak ja zazdroszczę, my nie dość że nie mamy kiedy a człek zmęczony(praca na zmiany)to jeszcze po 3 latach mieszkania razem jakoś tak małż ma mniejsze potrzeby (tłumaczy się tym, że przytył i nie ma takiej kondycji jak kiedyś) ... a może to już takie przyzwyczajenie bo jak zaczęliśmy mieszkać razem to maratony mieliśmy niezłe
....ech piękne czasy
-
Yasmin: nie masz się co martwić, ja jak byłam na początku 5tc też poleciałam do gina od razu
Kazał przyjść po tygodniu, bo zobaczył też tylko grubość endometrium. Trochę żal że wtedy poroniłam bo miałam fotki kropy co tydzień od etapu, gdy była pęcherzykiem dominującym na jajniku
No ale lajf jest lajf
To że cię wierci w brzucholu to też standard, znaczy że tam roboty budowlane trwają w najlepsze
Krokodylica: kurcze musisz mieć pancerne co nieco bo ja już bym się otarć nabawiła przy tak intensywnych igraszkachMój facet ma naturalnie niskie libido, więc jak nie ma presji na starania to bywa że i 1x w tygodniu tylko się pobawimy ;/
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCymcia na inne mieszkanie tylko
Krokosku też tak uważamz jednej strony jakby była Dzidzia kochałabym za dwoje rodziców ale z drugiej być samotna matką 2 dzieci ciężko jest, a wiem że poznam jeszcze kogoś normalnego!
Nieukowa, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCymcia a na pewno lepiej niż 12 dni temu jak M mnie zostawił, już nie płacze bo nie chce mi się tylko nie powiem że mi na
już łatwo chociażby przez to że mi się snił dzisiaj, że go widuje czasem no ale od razu zmieniam kierunek drogi, pisze do mnie często... no ale ja już go nie chce powiedziałam! A tak to jestem zmęczona ta przeprowadzką
no ale szczęśliwa
a jak Ty się czujesz?
Yasmin lubi tę wiadomość
-
u nas też mniej serduszkowania, ale po 6 latach wspólnego mieszkania to pewnie normalne, poza tym - ja wolę rano, mąż wieczorem i ciągle nie możemy się zgrać
a już drugi cykl mam taki, że podczas płodnych jest taki poślizg , że prawie nic nie czujęszok, a niczym się nie wspomagam, chociaż nie - biorę mastodynon ale nic mi nie wiadomo, zeby miał takie działanie wspomagające
Katja, sama się przeprowadzam!także łączę się w trudach
Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość