X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    Haha to widze masz fanow w przychodni :D. Napewno wszystko jest ok. Jestes w ciazy :)
    heheheeh dziękuję
    To jest mała przychodnia, chodzę tam od dziecka. One znają mnie z imienia i nazwiska, wszytsko wiedzą (nie tylko o mnie) co ma swoje dobre i złe strony hehehe. Przyjemnie było, nie powiem :)

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimik- może, a paczając na wykres Twój, to właśnie jakoś jesteś po ovu, tempka wysoko, więc wg mnie może boleć.

• mimik74 Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Mimik, nie wiem, co Ci powiedzieć :( mój chłop jest nerwus, ale kończy się jedynie na krzykach i fochach. Chyba musiscie obydwoje się wciszyć i odpóścić teraz jakieś działania.

Krokos- a mówiłam, że będzie make up sex? :P
    U mnie nerwy sa przez brak sexu niestety :(

a302d9371e7d21520ed0078509ffa262.png

39f8egz20fly1xw6.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimik74 wrote:
    Mam do Was pytanko gdy boli na dole tak jak do okresu to moze być to ból owulacyjny i czy boleć może pare dni mimo braku innych objawów owulacji?
    tak, może boleć przed, w trakcie i po owulacji również. Różnie w każdym cyklu

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:

Krokos- a mówiłam, że będzie make up sex? :P

Cymcia kurna, ja jestem napaleniec, bzykam się z małżem codziennie, nieraz po 2 - 3 razy, i wiesz jak to ciężko wytrzymać jak się ma focha? :P Tu się człowiekowi chce a tu musi być twardym. :P

mimik co do bóli owulacyjnych to ja nie wiem, nie mam, nie znam się.

Yasmin lubi tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę ogarnąć domek. Miłego dnia :*

Jennifer lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PS. W tamtym cyklu jak miałam kosę z małżem to 4 (SŁOWNIE - CZTERY!!!!) dni było bez bzykanka!!!!!! To dopiero było ciężko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Cymcia kurna, ja jestem napaleniec, bzykam się z małżem codziennie, nieraz po 2 - 3 razy, i wiesz jak to ciężko wytrzymać jak się ma focha? :P Tu się człowiekowi chce a tu musi być twardym. :P

ohohoh jaka kondycha :P hihihi
    "tfaaardym trza byc a nie mietkim" :P

Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane!
    Właśnie wstałam zalana @....

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjuszka :D
    kopę lat :D

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymcia Kochana bo zamiast mi pomagać w przeprowadzce obijacie się :P dlatego kupe lat :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie Ty się przeprowadzasz Katjuszka, he?

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Dzień dobry Kochane!
    Właśnie wstałam zalana @....

Katja może to i dobrze że w tym cyklu @ przyszła. Będzie inny facet, to będzie i fasol. :)

• Arienna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:

matko jak ja zazdroszczę, my nie dość że nie mamy kiedy a człek zmęczony(praca na zmiany :( )to jeszcze po 3 latach mieszkania razem jakoś tak małż ma mniejsze potrzeby (tłumaczy się tym, że przytył i nie ma takiej kondycji jak kiedyś) ... a może to już takie przyzwyczajenie bo jak zaczęliśmy mieszkać razem to maratony mieliśmy niezłe :P ....ech piękne czasy

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin: nie masz się co martwić, ja jak byłam na początku 5tc też poleciałam do gina od razu :P Kazał przyjść po tygodniu, bo zobaczył też tylko grubość endometrium. Trochę żal że wtedy poroniłam bo miałam fotki kropy co tydzień od etapu, gdy była pęcherzykiem dominującym na jajniku :P No ale lajf jest lajf :)
    To że cię wierci w brzucholu to też standard, znaczy że tam roboty budowlane trwają w najlepsze :P

Krokodylica: kurcze musisz mieć pancerne co nieco bo ja już bym się otarć nabawiła przy tak intensywnych igraszkach :P Mój facet ma naturalnie niskie libido, więc jak nie ma presji na starania to bywa że i 1x w tygodniu tylko się pobawimy ;/

Yasmin lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymcia na inne mieszkanie tylko :P
    Krokosku też tak uważam :) z jednej strony jakby była Dzidzia kochałabym za dwoje rodziców ale z drugiej być samotna matką 2 dzieci ciężko jest, a wiem że poznam jeszcze kogoś normalnego! :)

Nieukowa, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjuszka, a jak się czujesz generalnie?

Arienka- mojemu też kondycja spadła po latach :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymcia a na pewno lepiej niż 12 dni temu jak M mnie zostawił, już nie płacze bo nie chce mi się tylko nie powiem że mi na <3 już łatwo chociażby przez to że mi się snił dzisiaj, że go widuje czasem no ale od razu zmieniam kierunek drogi, pisze do mnie często... no ale ja już go nie chce powiedziałam! A tak to jestem zmęczona ta przeprowadzką :D no ale szczęśliwa :) a jak Ty się czujesz?

Yasmin lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas też mniej serduszkowania, ale po 6 latach wspólnego mieszkania to pewnie normalne, poza tym - ja wolę rano, mąż wieczorem i ciągle nie możemy się zgrać ;)

a już drugi cykl mam taki, że podczas płodnych jest taki poślizg , że prawie nic nie czuję ;) szok, a niczym się nie wspomagam, chociaż nie - biorę mastodynon ale nic mi nie wiadomo, zeby miał takie działanie wspomagające

Katja, sama się przeprowadzam! :P także łączę się w trudach

Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcialam sie pochwalic, ze dzisiaj nei zmierzylam temperatury juz :D. Wiecie, ciezko jest ;)

cymcia, Katjaa lubią tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
‹‹ 745 746 747 748 749 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ