X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I znowu posmarkałam monitor ze śmiechu... Zaznaczyłam sobie objaw-gazy (bo walę bączory od dwóch dni) i dostałam za to dzisiaj 2pkt. Ja sobie wypierdzę tą ciążę... Mąż się mnie pyta czy ta moja poranna Inka to nie jest czasem z prądem ;D
    Wszystko mnie śmieszy dzisiaj :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 07:34

Nieukowa, Arienna, cymcia, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska, no cos ci tam tempka skacze...ale i z takich wykresow ciaze widzialam ;)

ja dolacze do tych co wczoraj dziki sex uprawialy :P niestety zaraz po zamiast przytulanka mielismy nalot dzieci ;) w sumie to jednego, bo brzuch go bolal...

a ja dzis w pracy :(

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdraszczam dzikiego seksu... Ja za to mam dzikiego kota... Przyłazi jakiś paskud na moje podwórko, gryzie mojego koteła a jak małż zostawił otwarty samochód to mu wlazł i nasikał na fotel hi hi hi.... Smród jak cholera :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• mimik74 Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczynki mój rano sie wściekł ze złością odsunął stuł ze 3 kawy wylądowały na dywanie łóżku stole i mojej stopie. A ja wpadłam w taki nerw histeryczny że serce waliło oddychałam tak szybko i nie mogłam uspokoić oddechu dłuższą chwilę. Teraz pomodliliśmy się przeczytaliśmy Biblię i usiadł obok przytulił i przeprosił
    Niech wasze poranki będą spokojne

a302d9371e7d21520ed0078509ffa262.png

39f8egz20fly1xw6.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój jakby ze złością szarpnął jakimś meblem to by był rozwód... Ja się tak panicznie boję agresji u mężczyzn, że chyba podświadomie wybrałam takiego małża, któremu, jak się wkurzy, brew się jeno unosi :)

Krokodylica, Asha, cymcia lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :D

Posłuchałam się Tamki i uskuteczniłam poranny pojednawczy seks. :P

Lecę Was poczytać.

Asha, marissith, Tamka, Nasturcja, cymcia lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Działaj Krokodylku, działaj... A ja spadam trochę do pracy bo jakiś leń mnie ogarnął ostatnio :)

• Asha Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Dzień dobry :D

Posłuchałam się Tamki i uskuteczniłam poranny pojednawczy seks. :P

Lecę Was poczytać.
    Witajcie kobitki....piekne rzeczy juz z samego rana krokodylku czytam ;-)

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka :)

Więc tak, program mi wyznaczył owulację i wychodzi, że nawet dobrze się bzykalismy :p (na chłopca nawet :P), dziś test owulacyjny pokazuje mi tylko cień więc jest chyba po. No cóż nie powiem mężowi, że już po dniach płodnych bo się załamie, wczoraj biedak jak wróciłam z pracy o 23 nie miał już sił, a że wstawał dziś o 2 by zawieźć przyjaciół naszych na lotnisko a potem na 8-mą do pracy leciał to dałam mu spokój, jeszcze biedactwo jak zasypiał pytał :ale jutro jeszcze będzie ok prawda? jeszcze płodne będą? normalnie mnie wzruszył... kochany..... Jutro idę do gina, zobaczymy co mi powie. Idę do niego pierwszy raz i pierwszy raz ze staraniem się o dzidziusia :P

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta kurcze, przeziębienie jakieś?

mari powiem Ci że odkąd jestem pracodawcą dużo więcej rzeczy zaczynam rozumieć. Ale wierzę że liczyłaś na premię.

Anuśka jak jest "jak nigdy" to znaczy że jest dobrze! ;)
    I też dzisiaj od rana się chichram. :)
    I mój wykres też wygląda teraz "jak nigdy". :D

mimik, mój też jest nerwus, ale podobnie jak Anuśka, takiego zachowania bym nie tolerowała. Nie raz mu mówię "uspokój się, siądź na dupie i się uspokój" i zaraz mu przejdzie.

Asha wszystko według harmonogramu, wieczorem zjebka przypominająca, rano seks pojednawczy. :P

Arienna wzruszający ten Twój chłop. :D Trzymam kciuki!!!!

A mój też wcvzoraj pytał co i jak z tym badaniem, na czym to polega, i czy mam pęcherzyk (ZAPAMIĘTAŁ JAK MU OSTATNIO MÓWIŁAM - ŁAŁ!), i kiedy trzeba działać żeby zdziałać. :) Jak tak pytał to foch mi przeszedł, ale musiałam jeszcze trochę go przetrzymać. :P

marissith, Arienna, Anuśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Korokodylku widzisz, uczy się chłopak, daj mu szanse, jeszcze się wyrobi :D
    Ja mam o dziwo dobry humor, stwierdziłam, że nie będę się przejmować tą premią, w dupie z tym
    Mam owulację i muszę myśleć pozytywnie ;) Dziwnie to brzmi :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 08:46

• Arienna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo niemożna się za dużo fochać :P

kurde a ja znów dziś do pracy, już mam dość tych wakacji jeszcze jak deszcz pada dzieciary nie mają co robić i zmiany ciągną się jak flaki z olejem. Póki co jest słońce, więc mam nadzieję że dziś będzie lepiej niż wczoraj.......

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde- nie ogarniam, ciągnie mnie podbrzusze jak na okres, a do @ jeszcze 10 dni, mam dziwne upławy- takie serkowate gęste... ki grzybica??? ale totalnie bezwonne..... o co kaman?

• Arienna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hm........rzeczywiście dziwne

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    kurde- nie ogarniam, ciągnie mnie podbrzusze jak na okres, a do @ jeszcze 10 dni, mam dziwne upławy- takie serkowate gęste... ki grzybica??? ale totalnie bezwonne..... o co kaman?
    może być, że coś się przyplątało :(

• Asha Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Czesc Cymcia...cholera wie o co tam chodzi, moze idz badanie jakies zrob zeby sie to nie rozwinelo ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esh.... Tylko skąd? Na basenie nie byłam od dawna.... Tyłka nie maczalam i nie wsadzalam tam gdzie nie trzeba.... Esh.... Życie kobiet jest trudne !!!

• Asha Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Esh.... Tylko skąd? Na basenie nie byłam od dawna.... Tyłka nie maczalam i nie wsadzalam tam gdzie nie trzeba.... Esh.... Życie kobiet jest trudne !!!
    Termometr?

• Tamka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobryyyyy, brrryyy, zimno jak cholera! co to za lipiec?!

bardzo ładnie Krokodyl, idziemy łeb w łeb :P chociaż u nas było ciężkawo, bo mąż jak wiedział, że musi to się zestresował i mało brakowało a nic by w z tego nie wyszło, ani tym bardziej nie weszło :P

Cymcia, ja mam po owu zawsze takie dwa dni, że śluz się robi na maksa gęsty, biały, ale grudek tam nie ma, taka gęsta kremowa maź, to normalne - wysoki progesteron daje takie objawy

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Asha Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    dzień dobryyyyy, brrryyy, zimno jak cholera! co to za lipiec?!

bardzo ładnie Krokodyl, idziemy łeb w łeb :P chociaż u nas było ciężkawo, bo mąż jak wiedział, że musi to się zestresował i mało brakowało a nic by w z tego nie wyszło, ani tym bardziej nie weszło :P

Cymcia, ja mam po owu zawsze takie dwa dni, że śluz się robi na maksa gęsty, biały, ale grudek tam nie ma, taka gęsta kremowa maź, to normalne - wysoki progesteron daje takie objawy
    Witam Tamka, ja tez taki mialam, ale tez bez grudek :-(

‹‹ 743 744 745 746 747 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ