My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
I znowu posmarkałam monitor ze śmiechu... Zaznaczyłam sobie objaw-gazy (bo walę bączory od dwóch dni) i dostałam za to dzisiaj 2pkt. Ja sobie wypierdzę tą ciążę... Mąż się mnie pyta czy ta moja poranna Inka to nie jest czasem z prądem
Wszystko mnie śmieszy dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 07:34
Nieukowa, Arienna, cymcia, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
Anuska, no cos ci tam tempka skacze...ale i z takich wykresow ciaze widzialam
ja dolacze do tych co wczoraj dziki sex uprawialyniestety zaraz po zamiast przytulanka mielismy nalot dzieci
w sumie to jednego, bo brzuch go bolal...
a ja dzis w pracy -
Zazdraszczam dzikiego seksu... Ja za to mam dzikiego kota... Przyłazi jakiś paskud na moje podwórko, gryzie mojego koteła a jak małż zostawił otwarty samochód to mu wlazł i nasikał na fotel hi hi hi.... Smród jak cholera
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Część dziewczynki mój rano sie wściekł ze złością odsunął stuł ze 3 kawy wylądowały na dywanie łóżku stole i mojej stopie. A ja wpadłam w taki nerw histeryczny że serce waliło oddychałam tak szybko i nie mogłam uspokoić oddechu dłuższą chwilę. Teraz pomodliliśmy się przeczytaliśmy Biblię i usiadł obok przytulił i przeprosił
Niech wasze poranki będą spokojne -
hejka
Więc tak, program mi wyznaczył owulację i wychodzi, że nawet dobrze się bzykalismy :p (na chłopca nawet), dziś test owulacyjny pokazuje mi tylko cień więc jest chyba po. No cóż nie powiem mężowi, że już po dniach płodnych bo się załamie, wczoraj biedak jak wróciłam z pracy o 23 nie miał już sił, a że wstawał dziś o 2 by zawieźć przyjaciół naszych na lotnisko a potem na 8-mą do pracy leciał to dałam mu spokój, jeszcze biedactwo jak zasypiał pytał :ale jutro jeszcze będzie ok prawda? jeszcze płodne będą? normalnie mnie wzruszył... kochany..... Jutro idę do gina, zobaczymy co mi powie. Idę do niego pierwszy raz i pierwszy raz ze staraniem się o dzidziusia
-
smarta kurcze, przeziębienie jakieś?
mari powiem Ci że odkąd jestem pracodawcą dużo więcej rzeczy zaczynam rozumieć. Ale wierzę że liczyłaś na premię.
Anuśka jak jest "jak nigdy" to znaczy że jest dobrze!
I też dzisiaj od rana się chichram.
I mój wykres też wygląda teraz "jak nigdy".
mimik, mój też jest nerwus, ale podobnie jak Anuśka, takiego zachowania bym nie tolerowała. Nie raz mu mówię "uspokój się, siądź na dupie i się uspokój" i zaraz mu przejdzie.
Asha wszystko według harmonogramu, wieczorem zjebka przypominająca, rano seks pojednawczy.
Arienna wzruszający ten Twój chłop.Trzymam kciuki!!!!
A mój też wcvzoraj pytał co i jak z tym badaniem, na czym to polega, i czy mam pęcherzyk (ZAPAMIĘTAŁ JAK MU OSTATNIO MÓWIŁAM - ŁAŁ!), i kiedy trzeba działać żeby zdziałać.Jak tak pytał to foch mi przeszedł, ale musiałam jeszcze trochę go przetrzymać.
marissith, Arienna, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKorokodylku widzisz, uczy się chłopak, daj mu szanse, jeszcze się wyrobi
Ja mam o dziwo dobry humor, stwierdziłam, że nie będę się przejmować tą premią, w dupie z tym
Mam owulację i muszę myśleć pozytywnieDziwnie to brzmi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 08:46
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
bo niemożna się za dużo fochać
kurde a ja znów dziś do pracy, już mam dość tych wakacji jeszcze jak deszcz pada dzieciary nie mają co robić i zmiany ciągną się jak flaki z olejem. Póki co jest słońce, więc mam nadzieję że dziś będzie lepiej niż wczoraj....... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:kurde- nie ogarniam, ciągnie mnie podbrzusze jak na okres, a do @ jeszcze 10 dni, mam dziwne upławy- takie serkowate gęste... ki grzybica??? ale totalnie bezwonne..... o co kaman?
-
nick nieaktualny
-
dzień dobryyyyy, brrryyy, zimno jak cholera! co to za lipiec?!
bardzo ładnie Krokodyl, idziemy łeb w łebchociaż u nas było ciężkawo, bo mąż jak wiedział, że musi to się zestresował i mało brakowało a nic by w z tego nie wyszło, ani tym bardziej nie weszło
Cymcia, ja mam po owu zawsze takie dwa dni, że śluz się robi na maksa gęsty, biały, ale grudek tam nie ma, taka gęsta kremowa maź, to normalne - wysoki progesteron daje takie objawyKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:dzień dobryyyyy, brrryyy, zimno jak cholera! co to za lipiec?!
bardzo ładnie Krokodyl, idziemy łeb w łebchociaż u nas było ciężkawo, bo mąż jak wiedział, że musi to się zestresował i mało brakowało a nic by w z tego nie wyszło, ani tym bardziej nie weszło
Cymcia, ja mam po owu zawsze takie dwa dni, że śluz się robi na maksa gęsty, biały, ale grudek tam nie ma, taka gęsta kremowa maź, to normalne - wysoki progesteron daje takie objawy