My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenaaa wrote:Co za burak, współczuję.
-
Cześć Dziewczynki, mam takie szybciutkie pytanie. Czy test LH 1-2 dni po owulacji wyjdzie pozytywny? Nie miałam jak zrobić wcześniej, dopiero dzisiaj ale myślę że owulacje mialam w sobote a OF ma inne zdanie. No a właśnie dziś wyszedł mi pozytywny test.**********************Gang 18+***********************
-
Asha współczuję.
Anastazja witaj z powrotem.Kurde męża walnij w łeb za brak krzaków.
My idziemy na wesele za 3 tygodnie i już mojemu zapowiedziałam seks ukradkiem.
Byłam się teraz wykąpać, mój mi się wpakował bez pytania do wanny. Więc profilaktycznie dostał jeszcze zjebkę "przypominającą".
Jeszcze się pofucze do jutra i z łaski mej mu wybaczę.
choco z testami nie pomogę bo nie wiem, ale ponoć lubią kłamać.Anastazjaaa, cymcia, marissith, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBosh... Nie przebrnęłam.... A mówiłam- nie plodzic tyle jak mnie nie ma
Proszę o streszczenie w dwóch słowachdotarło do mnie, ze Konwalijka testowała- nawet chyba gratulowalam
a Tamka świętuje urodziny
co jeszcze? Kto miał gorący sex z fasolkowaniem ???
Dobrej nocy kochane!!!Arienna, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa miałam wczoraj gorący szeksz. Ale ja bez fasolki
No a szeksz był nieziemski! Na podłodze w salonie wzięłam małża. Tak się biedak zmęczył, że zasnął na tejże podłodze.
Dziń dybry tak w ogóle. Pewnie jeszcze śpicieTo ja dalej ruszam w drogę a wam życzę miłego wylegiwania się w łóżku lub miłego wstawania do pracy.
marissith, cymcia, mimik74, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
) miłego dnia Wam życzę
) zafasolkowanym gratuluję
moje szanse spadają ...czekam na @..dziś 27 dc... buziaki
)
-
nick nieaktualnySmarta tulam, zdrowiej szybko
Magdalena jeszcze jest szansa, trzymam kciuki
Już siedzę w pracy, szefowa obcieła mi 150 zł premii za L4co za ludzie... nie dość, że człowiek chory, kase na leki wyda, wynagrodzenie mniejsze dostanie to jeszcze premię upierd*lą
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:Anuśka- a;e przynajmniej masz owulkę
a u mnie wielkie BRAK
ale spoko loko- lipiec będzie mój
Za to Cię lubię
Ja już powiedziałam, że w lipcu zachodzimy wszystkie
I już! I tak ma być! Bo jak nie... To będziemy musiały w sierpniu
beszka, cymcia lubią tę wiadomość