My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
No dobra, wyczytałam w googlach że pęcherzyk zwykle pęka jak ma 20-22mm. Czyli macie rację. To ja nie wiem co ten gin gada. I w sumie nie powiedział kiedy mamy "działać" tylko że pęcherzyk powinien pęknąć pod koniec tygodnia. Nie obczajam go. Zamiast powiedzieć że mam się zabrać do roboty to tak kluczy. Może myślał że ja to wiem? Dziwne.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No kurde to mnie gin zdenerwował.
Malenq możesz mieć rację, bo on się ze mnie śmiał na poprzedniej wizycie, że po co ja do niego przychodzę jak ja wszystko wiem. Może tak sobie pomyślał, że to takie oczywiste. Pytałam się go przy jakiej wielkości pęcherzyk pęka, ale daję słowo - nie pamiętam co mi odpowiedział! (Booosz, skleroza).
Ale na pewno mówił o końcu tygodnia. A tu normalnie bym mogła owulkę przegapić... -
marissith wrote:Krokodylku a Twój małżon nadal udaje, że nic się nie stało?
mari tak, nie ma tematu dla niego. Ale chyba uznał swoją winę bo od samiutkiego rana śmiga w obrączce calutki dzień i miły jest na potęgę, jak nigdy. Normalnie cud, miód i orzeszki. Aż ocieka słodyczą.Arienna lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:mari tak, nie ma tematu dla niego. Ale chyba uznał swoją winę bo od samiutkiego rana śmiga w obrączce calutki dzień i miły jest na potęgę, jak nigdy. Normalnie cud, miód i orzeszki. Aż ocieka słodyczą.
dla bobaska
Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:Krokodyl, ja dzisiaj mam zakaz, jutro rano nakaz, możesz zgapić
Tamka mówisz że się synchronizujemy w staraniach?
Ja nie będę się zastanawiać, czy dzisiaj czy rano, zobaczę jak wyjdzie. Jak mnie ładnie przeprosi to się będziemy godzić i wieczorem i rano. -
Krokodylica wrote:mari tak, nie ma tematu dla niego. Ale chyba uznał swoją winę bo od samiutkiego rana śmiga w obrączce calutki dzień i miły jest na potęgę, jak nigdy. Normalnie cud, miód i orzeszki. Aż ocieka słodyczą.
na cholere bedziesz czekac
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:mari tak, nie ma tematu dla niego. Ale chyba uznał swoją winę bo od samiutkiego rana śmiga w obrączce calutki dzień i miły jest na potęgę, jak nigdy. Normalnie cud, miód i orzeszki. Aż ocieka słodyczą.
-
Ja pierdziele idiotka no.
Przyjrzałam się temu USG i tam jest drobnym druczkiem wymiar pęcherzyka 16mm ..... Skąd ja sobie wzięłam to 19mm ????? Teraz koniec tygodnia podany przez gina zaczyna nabierać sensu...... Maaatkooo chyba muszę podejść do ściany i walnąć o nią łbem, może cos tam zaskoczy.marissith, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustta ślicznie wyglądasz, słodka fota
Korokylku no i widzisz, masz czas żeby męża do pionu ustawića zjebka przypominająca sprawdza się u mnie, służy utrwaleniu informacji, chłop wie wtedy, że sprawa jest poważna
justta, Krokodylica lubią tę wiadomość