X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa ok, wyślę Ci na priva, ale najpierw musimy się dodać do przyjaciółek, żeby móc sobie PMki wysyłać. Także wysyłam zaproszenie najpierw. I dziękuję za chęci :)

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamek, dobre wieści, działaj Kochana i nic się nie martw <3
    Konwalianka, jeszcze raz gratuluję :)
    I nie wiem już co mam napisać bo wstałam i jeszcze nie wiem gdzie jestem.

Tamka lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka gratulacje raz jeszcze:) a teraz dbajcie o siebie i odpoczywajcie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smartuś ja też lubię jak małż gdzieś czasem wyjdzie. My tak za bardzo znajomych tu na Filipinach nie mamy. Paru kolegów z pracy, ale nie aż tak, żeby razem gdzieś chodzić. Ja się z Filipinkami nie przyjaźnię, bo mam po prostu swoje zdanie na ich temat i wiem, że taka przyjaźń z ich strony nie byłaby szczera, bo traktowałyby mnie jak sponsora. Małż ma trochę kolegów u siebie w klubie krykieta. To są koledzy z Indii, którzy tu się pożenili i mieszkają. I jak sobie z nimi gra w krykieta w piątki wieczorem to go nie ma z dobre 6 h. Siedzę sama, oglądam tv, gram w coś, czytam książkę, robię sobie maseczkę na twarz, golę nogi lub gotuję coś w spokoju dla przyjemności. Fajnie jest. Nie wytrzymałabym z mężem cały czas. A na początku naszego związku to go wszędzie ze sobą brałam. Nawet na babskie zakupy. Biedak stał i podpierał ścianę w sklepie... :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 18:11

beszka, Malenq lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    A na początku naszego związku to go wszędzie ze sobą brałam. Nawet na babskie zakupy. Biedak stał i podpierał ścianę w sklepie... :D

Ja bym nie dała rady z małżem na zakupach... Muszę być sama bo on tylko gada czy już skończyłam i po co tyle przymierzam... Zgroza ;D

Nasturcja, Nieukowa, Malenq lubią tę wiadomość

• smarta Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja, no ja mam własnie w drugą stronę - to ja bym chętnie czasem zostawiła albo puściła samego, a on w kółko że razem, razem, razem. Pierwsze dwa lata fajnie, ale jak mnie teraz czasem chce po ZUSach czy innych takich ciągać żebym się z nim przejechała to mnie za przeproszeniem ch..j strzela. Mam koleżankę z którą wyjeżdzam na koncerty naszego ulubionego zespołu i generalnie w tej kwestii zawsze postawie na swoim, ale ile mnie to nerwów kosztuje i słownych przepychanek to głowa mała. Swoją drogą to może dlatego jest teraz taki wściekły i seksu nie ma bo za tydzień jadę i już się pewnie naburmuszył.

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój nic nie gada, ale jak widzę, że pół przytomny podpiera ścianę to aż mnie chooy strzela. Dlatego z małżem już nigdzie na zakupy nie chodzę. :P

Anuśka lubi tę wiadomość

• beszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moj sie sprawdza na zakupach ;) super doradzi ;) i wie ze jak w Gdyni u rodzicow jestesmy, to musimy razem podjechac do klifu- mamy tamnulubione sklepy. on swoje a ja moje. kawka po zakupach obowiazkowa lub cos cieplego we wsloskiej knajpce. a dzieciaki w dobrych rekach u babci :)

jak mnie mdli..i to juz tak od paru dni. przed obiadem serio myslam ze bede sie z klozetowym przytulac, bleee

a po dzieciakach nie widac by chore byly. biegaja, kloca sie itp. ;) jutro do przedszkola ida.

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • beszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tmka super wiesci!!!

Tamka lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A robicie też takie większe zakupy spożywcze z mężem? My robimy takie co tydzień i jak wchodzimy do suoermarketu to zaczynamy od warzyw/owoców, bo najbliżej, a potem się już rozdzielamy i każdy ogląda co innego. Wózek zostawiamy przy jakiejś półce, np.koło przypraw i donosimy to co nam się spodoba z jakiegoś regału. Spotykamy się przy dziale chemii i kosmetyków i to znak, że już koniec i trzeba iść do kasy. Nie wytrzymałabym z małżem wędrować od półki do półki, bo on się gapi parę minut np. na ketchup i zastanawia się czy wziąć czy nie. A ja nie mam czasu na takie głębokie przemyślenia :D

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój na spożywce jest nieoceniony... Taki analityczny... Ja jadę po makaron i sól a wracam z butami i owocami ;) Więc bez małża nawet nie startuję w spożywkę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Anuśka, u mnie też spożywka solo jest niebezpieczna. Byłam parę razy sama jak mąż był chory. Kupiłam co trzeba do jedzenia, ale kupiłam także dziesiąty szampon i dwudziestą odżywkę do włosów oraz któryś z kolei wybielający żel do bożeny. :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 18:40

Anuśka lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój zakupy przeczekuje w aucie ;) pomaga je załadować do bagażnika i na tym kończy się jego udział ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 18:44

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Asha Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey wam :-) cos mnie w pachwinach rwac zaczelo??? Hm...w kazdym razie widze ze lipec zapowiada sie ciazowo i obiecujaco..tak odrazu od 1-go ciaza to musi byc dobry miesiac, co myslicie? Mam nadzieje,ze tez dla mne :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 19:03

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my zakupy spozywcze robimy osobno ;) ale to dlatego ze gdybysmy mieli pojsc razem, to trzebaby bylo zabrac dzieci...no a wtedy to by byla pusta lodowka i wielka awantura ;)

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • beszka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asa, mam nadz.,ze dla ciebie tez lipiec bedzie ciazowy :) i dla calej reszty rowneiz :) trzymam kciuki za nas wszystkie!

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Asha Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do zakupow to my zawsze robimy liste zakupow i M nie lubi ze mna jezdzic bo ja zawsze dodatkowo na wkladam sto tysiecy rzeczy, ktorych nie ma na liscie :-) i to trwa godzine dluzej :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 19:07

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też dopiero co wstałam i powiem wam że dalej mi się chce spać, a co do zakupów to my zawsze razem jeździmy, bo jak puszcze M samego to mi nakupuje dużo za dużo a potem nie mam co z tym robić ;-) więc wolę jechać i kontolować hihi biedaczek

Asha lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Wróciłam. Lekarz nie dał mi opisu ale z tego co pamiętam: lewy jajnik "dziurawy", w prawym jajniku pęcherzyk dominujący 19mm i to na niego liczymy. Kolejne USG w środę. Najwcześniej pęknie pod koniec tygodnia.
    Także jest szansa że do tego czasu pogodzę się z małżem....

I teraz pytanie jak się na wykresie oznacza monitoring? Co oznacza "niski", "wysoki"?

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    no i zrobiłam.. Pani mi w 2h podała wyniki..nie jest tak imponujący jak u Yasmin ale jest 29mIU/ml, 03 (2-3 tydzień) :)

No to teraz już oficjalnie gratuluję kochana!!!!

‹‹ 738 739 740 741 742 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ