My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
justta wrote:A ja idę się glebnąć, bo już mi się oczy zamykają, do później
Leżakujcie dziewczyny, niech fasolki zdrowo rosną
Smarta Ty też leżakuj bo grypsko trzeba jednak wyleżećKrokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
hm... mój wykres jest mega... według niego najpierw mam przewidywaną miesiączkę a dwa dni później przewidywaną owulację
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 12:47
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:hm... mój wykres jest mega... wł niego najpierw mam przewidywaną miesiączkę a dwa dni później przewidywaną owulację
zakrecony wykres
ja czekam co sie bedzie u mnie działo :)testy owulacyjne gotowe do startu heheh -
Arienna wrote:hm... mój wykres jest mega... według niego najpierw mam przewidywaną miesiączkę a dwa dni później przewidywaną owulację
Ja też czuję się zupełnie inaczej niż zwykle... Zawsze po owu coś mnie bolało, strzykało, macica mnie ciągnęła itp. Nawet zagnieżdżanie czułam w poprzednim cyklu
A teraz nic... Czasem zaćmi jakiś jajnik i koniec... Taki luzzz...
Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Ja niestety nie pośpie nawet jak zafasolkuje bo do pracy bedzie trzeba chodzić
w poprzedniej ciązy pracowałam do 1 maja a ur w lipcu 2,5 miesiąca sie byczyłam ale poprostu nie miałam siły jeżdzić autobusem do pracyJuż się nie mogę doczekać hi hi
Arienna, Yasmin lubią tę wiadomość
-
zapomniałam Wam jeszcze wczoraj napisać , co mi powiedział gin, może wiedziałyście ale ja nie - owulacja trwa godzinami, to nie jest tak, że pęcherzyk robi pstryk i wypuszcza komórkę jajową, on pęka powolutku , zaczyna ileś godzin po piku LH i się rozpada
nigdy się nad tym nie zastanawiałam, ciekawe to
ja chciałabym pracować ale mam czasem dni takiego stresu, że nie wiem czy to nie zaszkodziłoby kropce... ale będę się zastanawiać, jak będzie nad czymWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 13:11
Yasmin lubi tę wiadomość