My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arienna wrote:dziwne, w teście owulacyjnym, na 4 dni po owulacji dalej mi się pokazuje słaba 2 kreska.... ciekawe czemu
Hejka, ta druga blada kreseczka jest prawie zawsze bo inne hormony zaburzają wynik. Dlatego ta kreska badana musi być grubsza niż kontrola żeby w ogóle był pozytywny...
W ogóle to hejka. Dopiero zdążyłam do kawy usiąśc w pracy, taki zapierdziel. Kurcze ja nigdy nie czułam bolącego jajnika ani niczego co by owu zwiastowało. Czasami, bardzo rzadko, czuję uderzenie gorąca jak mi temperatura wzrasta po owu. Może dlatego, że mam często sensacje jelitowe i czuję raczej trawiące bebechy niż inne organy -
ha a ja wam powiem wchodzi mój małż wczoraj do pokoju a ja z nogami do góry hehehe pyta sie co robisz przecież to miał być tylko trening przed tymi dniami a ja no własnie to ja tez trenuje spływ hhehehe i sprawdzam jak długo z nogami do góry wytrzymam
hej Niukowa tak masz racje z tymi testamiTamka, Nieukowa, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:ha a ja wam powiem wchodzi mój małż wczoraj do pokoju a ja z nogami do góry hehehe pyta sie co robisz przecież to miał być tylko trening przed tymi dniami a ja no własnie to ja tez trenuje spływ hhehehe i sprawdzam jak długo z nogami do góry wytrzymam
Trenowanie spływu - śmiechłam, zabiłaś mnie tym tekstem
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Asha jestem na chwilę
faktycznie chyba dziewczyny zabrały się ostro za robienie dzieci bo cisza na forum nastała
Biedroneczka może tu tkwi błąd, że spływu nie trenowałam
hehehe wiesz co ja też sie smiałam z tego ale faktycznie moze coś w tym jest zeby po polezac z nogami do góry -
nick nieaktualny