My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja wczoraj wieczorem ewidentnie czułam owulkę, ciągnięcie od jajnika do tyłu pleców, takie charakterystyczne, nie mam go w każdym cyklu - chyba po prostu prawy jajnik daje mi takie odczucie, owulki z lewego nie czuję
natomiast siły na serduszkowanie ani wczoraj ani dzisiaj rano nie mieliśmy, pogodziłam się już z tym, że "zajdziemy" pewnie dopiero po skończonym remoncie, jak trochę zwolnimy tempo, bo naprawdę jesteśmy wypompowani..
za to Krokodyl oczywiście poszalał rano
aa, jeszcze info dla remontujących się - jest fajna promocja na kuchnie w IkeiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 10:36
Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
hehe Krokodyl rano ja popołudniu hehe
oj tam Tamka nie załamuj sie moze dzis sie jednak uda
ja sie za mojego wezme przed wyjazdem 11 w piątek bo sam dzwonił spytac kiedy to ten dzien hehe powedziałam ze ma jeszcze tydzien luzu hahahaAsha, Tamka, Malenq lubią tę wiadomość
-
Biedroneczko, mnie daleko do załamki
jeszcze, na szczęście
nowy lekarz w klinice mnie uspokoił trochę, sprawdzę sobie te jajowody w następnym miesiącu, drogie to okropnieale co zrobić, i jak się okaże, że są w porządku to jeszcze trochę postaramy się naturalnie, a później pomyślimy nad inseminacją albo stymulacją, żeby dwie komórki jajowe na raz hodować i wyjdzie na to, że sobie te bliźnięta wykraczę w końcu
dzisiaj mimo wszystko postaram się męża wieczorem zbałamucić
Malenq, a takie mam pytanie do Ciebie - bo wiem że staraliście się 6 lat ale nie kojarzę dlaczego, tzn pamiętam, że był denny lekarz na początku ale Ty na coś chorujesz? masz PCO?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 10:44
Malenq lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Biedroneczko, mnie daleko do załamki
jeszcze, na szczęście
nowy lekarz w klinice mnie uspokoił trochę, sprawdzę sobie te jajowody w następnym miesiącu, drogie to okropnieale co zrobić, i jak się okaże, że są w porządku to jeszcze trochę postaramy się naturalnie, a później pomyślimy nad inseminacją albo stymulacją, żeby dwie komórki jajowe na raz hodować i wyjdzie na to, że sobie te bliźnięta wykraczę w końcu
dzisiaj mimo wszystko postaram się męża wieczorem zbałamucić
Malenq, a takie mam pytanie do Ciebie - bo wiem że staraliście się 6 lat ale nie kojarzę dlaczego, tzn pamiętam, że był denny lekarz na początku ale Ty na coś chorujesz? masz PCO?
Tamka ano wiesz albo czworaczkiTamka lubi tę wiadomość
-
Hejka kochane ale się zachmurzyło u mnie a zaraz wybywam do teściowej, może nie zmoknę
W nocy spać nie mogłam przez ten mój wynik tsh, przez to miałam mega głupaśny sen, masakra, człowiek się naczyta w necie a potem durnoty tylko w głowie, jakoś wytrwam do tego poniedziałku do wizyty
Tamka ja nie chcę nic mówic ale ja właśnie zaszłam w trakcie remontu, przypomnij sobie sławne słowa O.Sroki trzeba być styranym porządniewięc trzymam kciuki
Malenqa kuruj się kuruj, ja już od 2 tygodni mam popękane kąciki ust, nic nie pomagaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 10:56
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
justta wrote:Hejka kochane ale się zachmurzyło u mnie a zaraz wybywam do teściowej, może nie zmoknę
W nocy spać nie mogłam przez ten mój wynik tsh, przez to miałam mega głupaśny sen, masakra, człowiek się naczyta w necie a potem durnoty tylko w głowie, jakoś wytrwam do tego poniedziałku do wizyty
Tamka ja nie chcę nic mówic ale ja właśnie zaszłam w trakcie remontu, przypomnij sobie sławne słowa O.Sroki trzeba być styranym porządniewięc trzymam kciuki
Malenqa kuruj się kuruj, ja już od 2 tygodni mam popękane kąciki ust, nic nie pomaga
brak wit A kup kropeli w aptece i smaruj -
justta wrote:Tamka ja nie chcę nic mówic ale ja właśnie zaszłam w trakcie remontu, przypomnij sobie sławne słowa O.Sroki trzeba być styranym porządnie
więc trzymam kciuki
nic tylko zachodzić!
justta lubi tę wiadomość
-
hahaha coś w tym jest my akurat wróiliśmy z podróży poślubnej i robilismy przemeblowanko w naszej wynajmowanej kawalercu a tuch bach i ciążą hehehe
a i wtedy ćwiczyłam 6 weidera zeby schudnąc byłam w połowie i teraz jak zaczełam ćwiczyć to maż odrazu sie śmiał nie ćwicz bo i tak zaraz grubasek bedzieszMalenq lubi tę wiadomość