My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry dzień.
Wybaczcie że Was zaniedbałam, ale wczoraj odwiedziła mnie koleżanka jeszcze ze szkolnej ławy.Nocowała u mnie i trochę zapiłyśmy winkiem.
Zaraz lecę poczytać co tu się działo. A za godzinkę pędzę na USG.marissith, Tamka, Malenq lubią tę wiadomość
-
Yasmin wrote:Asha, wczoraj pytałam, ale nie wiem czy uzyskałam odpowiedź i przeoczyłam czy jak... Ty ten kremowy sluz zawsze masz w tym czasie???
-
Yasmin wrote:A ja chyba od wczoraj Nasturcji nie widziałam. meldowała jakiś wyjazd, który przegapiłam czy jak????
ja nie pamietam co ja wczoraj robilam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 09:47
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Ty to masz kobieto pamiec...jak ty to ogarniasz wszystko to ja nie wiem
ja nie pamietam co ja wczoraj robilam
To zboczenie zawodowe. Jak mi się ktoś nie zgłosi do odpowiedzi to migiem się połapięAsha, Malenq, Tamka, Krokodylica, zahra lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:To my tak jak twoi uczniowie, haha
ja kocham swoich uczniów więc wiesz...
Btw... jak idę gdzieś z grupa znajomych, szczególnie wieczorem i po głębszym, to nie mogę się powstrzymać przed liczeniem co 10 minut hahaha (chyba potrzebny mi odwyk)Asha, Tamka, Malenq, zahra lubią tę wiadomość
-
Yasmin wrote:
ja kocham swoich uczniów więc wiesz...
Btw... jak idę gdzieś z grupa znajomych, szczególnie wieczorem i po głębszym, to nie mogę się powstrzymać przed liczeniem co 10 minut hahaha (chyba potrzebny mi odwyk)