My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania to musiałby za tydzien gdzieś jechać hehe bo teraz wróci w niedziele a nie licze na wczesniejszą owu hehe a za tydzien w sosbote jedziemy do tesciów wiec w piątek działamy sobota pewnie odadnie i jak wrócimy to w niedziele działamy bo to owulka niby ma byc
Anastazjaaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
ja tak tylko na chwilę ...chciałam tylko powiedzieć, że @ przyszła ...i zaczynam sie zastanawiać czy do psychologa się nie wybrać bo chyba sobie z tym nie daję rady.. no nic lece myć naczynia po obiadku
trzymam za Was kciuki
) buziaki
-
nick nieaktualny
-
Witaj Zgredka
- skad taki nick
cymcia .. mnie juz lapie slodkie ..i o dziwo miecho..moglabym jjesc tonami .. wczoraj zahcial mi si watrobki z ryzem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdalena83 wrote:Cześć dziewczyny
ja tak tylko na chwilę ...chciałam tylko powiedzieć, że @ przyszła ...i zaczynam sie zastanawiać czy do psychologa się nie wybrać bo chyba sobie z tym nie daję rady.. no nic lece myć naczynia po obiadku
trzymam za Was kciuki
) buziaki
dobry pomysł nie zaszkodzi a pomóc może -
mnie mega słodkie łapię, ale jestem na diecie, dziś było ważenie i mierzenie, nawet w nagrodę miałam zjeść coś czekoladowego, ale jednak się trzymam, parę malin wystarczy (pwnie mnie po 22 złapie żywioł czekoladowy)..
a czemu "zgredka"? akurat ten wyraz przyszedł mi do głowy jak miałam wymyślić nickAnia_84 lubi tę wiadomość
-
wiecie co teraz skminilam ze jak bralam lutke to mialam tez to uczucie guli w gardle..a teraz tempka ostro skoczyal i utrzymuje sie wiec moze jak opadnie przy @ to uczucie zelzeje