My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
heheh Smartus dziekujesmarta wrote:Tak, z krwi lub kału mozna go zrobić - tzn są to dwa różne testy, powinien kolo 25 zl kosztować . Powiem ci jeszcze że tak podgladam ten twój wykres, wiem że ciężko tam u was ale jakoś wyjatkowo podejrzany choć jak patrzyłam na poprzednie to u ciebie zawsze wysoko. Krótko mówiąc w tym miesiącu to u ciebie jest telenowela jak dla mnie i dzien zaczynam od sprawdzenie co tam jak tam na Twoim wykresie

co ma byc to bedzie
choc watpie zeby to bylo to zielone 
Heheh to ja pisalam na meskim
bo widze ze sporo Nieukowa pisze i przystepny sposob dla mojego rozmmku o plemniczkach
-
Dziewczyny poinformowałam mojego Mężulcia o planie na przyszły miesiąc - seks przez cały cykl codziennie. Pobladł biedactwo i wpadł w histeryczny śmiech.
Ania_84, Krokodylica, marissith, Arienna lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Wrocilam z piwka i zanim zapomne...czytalam gdzies niedawno, ze mleczko pszczele, ale musi byc swieze dziala cuda na owulacje i sperme...sprubujcie...ty i twoj m...kuracja jest dla ciebie 1 miesiac i przerwa 0,5 lyzeczki na czczo rano i dlam m 3 miesiace podobno jest doskonale i czyni cudaAnia_84 wrote:Anusak nie jestes sama ja wczoraj i dzis odplywam..wcoraj to byla masakra dzis troche lepiej

kasiarzyn prog jest sliczny i nie che nic mowic ale takie prog takze sa w ciazy
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
http://www.mleczkopszczele.pl/?gclid=CjkKEQjw_tOdBRDv9tuvl7eAtNEBEiQA9Qm5Ik-hIeF0iMsvMPgfb5OtFjlrIUaWuOrDemQPT4tjSkXw_wcB
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja gdzies czytalam ze ktos probowal wlasnie na kompletny brak plemnikow i pokazaly sie po miesiacu brania mleczka
no przeciez to zajebiste jest...ja wierze w medycyne naturalna bardziej niz w cokolwiek innego
Nona, Krokodylica, beszka lubią tę wiadomość
-
Magdalena83 wrote:Cześć dziewczyny
ja tak tylko na chwilę ...chciałam tylko powiedzieć, że @ przyszła ...i zaczynam sie zastanawiać czy do psychologa się nie wybrać bo chyba sobie z tym nie daję rady.. no nic lece myć naczynia po obiadku
trzymam za Was kciuki
) buziaki
Magda kurde a tak kropkowo u Ciebie wyglądało. Przykro mi.
cymcia a Ty słońce cykl bezowulacyjny?
zgredka witamy i zapraszamy do naszego skromnego grona.
Biedroneczka faktycznie super notatki.
A można wiedzieć gdzie jedziesz na urlop? Bo ja dość często bywam w Cieszynie. 
beszka Wy świntuszki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Miłego dnia:)
Odezwę się wieczorkiem, bo wyjazd do lekarza - doczekałam się prenatalnych juppiiiiiiii....podejrzę dzidzię:)mam nadzieję, że spać nie będzie hehehe
Marii...........jupppiiiiiiiii;) gratulations;)
do napisania.....
i lepszych humorków dzisiaj:)
Magda
buuuuu ale głowa do góry, tulę ;*
marissith, Yasmin lubią tę wiadomość
-
dzień dobry

mari - super.
Malenq oczywiście daj znac po wizycie co i jak.
Za to u mnie to nie wiem czy ta owulka była, czy pęcherzyk po prostu zaczął się wchłaniać czy jaka cholera, bo dzisiaj tempka to jakaś totalna masakra.
Zobaczymy co tam na USG dzisiaj zobaczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 06:49
marissith, Malenq, Tamka lubią tę wiadomość