My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Magda kurde a tak kropkowo u Ciebie wyglądało. Przykro mi.
cymcia a Ty słońce cykl bezowulacyjny?
zgredka witamy i zapraszamy do naszego skromnego grona.
Biedroneczka faktycznie super notatki.A można wiedzieć gdzie jedziesz na urlop? Bo ja dość często bywam w Cieszynie.
beszka Wy świntuszki.
hej ooo ja jade do Chybia -
Malenq wrote:Dzień dobry:)
Miłego dnia:)
Odezwę się wieczorkiem, bo wyjazd do lekarza - doczekałam się prenatalnych juppiiiiiiii....podejrzę dzidzię:)mam nadzieję, że spać nie będzie hehehe
Marii...........jupppiiiiiiiii;) gratulations;)
do napisania.....
i lepszych humorków dzisiaj:)
Magdabuuuuu ale głowa do góry, tulę ;*
trzymamy kciuki i czekamy na wieściMalenq lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczeta...widze od rana juz na nogach...ja tez spac nie moglam...mnie czysci od wczoraj
... Nawet w nocy wstawalam, teraz glodna jestem, ale boje sie jesc, bo juz czuje , ze zaraz i tak to przeleci przeze mnie, co za cholera jakas? To nie po piwie napewno bo zaczelo sie wczoraj rano
pogoda tez do dupy a mial byc grill, hmmm
-
Asha wrote:Czesc dziewczeta...widze od rana juz na nogach...ja tez spac nie moglam...mnie czysci od wczoraj
... Nawet w nocy wstawalam, teraz glodna jestem, ale boje sie jesc, bo juz czuje , ze zaraz i tak to przeleci przeze mnie, co za cholera jakas? To nie po piwie napewno bo zaczelo sie wczoraj rano
pogoda tez do dupy a mial byc grill, hmmm
kochana a moze to zielony kropek coż miesza
bo widze temp ładna hmm weż jakiś probiotyk -
Asha lacze sie w bolu jelitowek i innych takich...nas dalej trzyma. najstarszego syna juz w sumie 1,5 tyg. chyba dzis lekarza odiwedzimy. nie wymiotuje i nie ma biegunki ale boli go brzuch.
ja wczoraj znow mialam biegunke i mdlilo mnie. juz mam dosc tego wirusa!!
Krokodyku, moze dzis spadek bo ovulka dzisiaj lub jutro?
u mnie temopka taka sama jak wczoraj. pozniej zrobie drugi test ovu i zobaczymy -
nio moją mała trzymało od piątku najpierw nie mogła sie załatwic potem bolał ja brzuch nie chciała jeść potem woda z niej poleciała i podejrzewaz ze ma jakies owsiki znowu wrr musze jej odrobaczanie zrobic teraz pomału ok ale widze ze poleciała z waga troszke
-
Biedroneczka83 wrote:nio moją mała trzymało od piątku najpierw nie mogła sie załatwic potem bolał ja brzuch nie chciała jeść potem woda z niej poleciała i podejrzewaz ze ma jakies owsiki znowu wrr musze jej odrobaczanie zrobic teraz pomału ok ale widze ze poleciała z waga troszke
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny