My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha, przytulam.
Biedroneczka, moj maz tez pow.,ze jak w tym cyklu znow nic, to sie martwic juz bedzie i sam pojdzie do lekarza zbadac co trzebaon nawet witaminy lyka (a jest anty - woli warzywa ppjesc, kotre i tak zajada), przypomina mi, ze najlepiej serduszkowac rano bo wiecej plemnikow po nocy, ale ja rano jestem nieprzytomna i najczesciej ktores dzieccko spi u nas
martwia sie ci nasi mezowie...
Nasturcja, zdrowka zycze.
a mi tak wezel chlonny wywalilo na szyji i boli, ze chyba sama zadzwonie do lekarza by cos zapisal, bo jesli sie rozkreci w weekend to tylko pogotowie zostaje a tu lekarze na pogotowiu sa beznadziejni!
u mnie 10 dc i szyjka caly czas otwrta. zrobilam test i czekam na wynikkasia_1988 lubi tę wiadomość
-
beszka wrote:Asha, przytulam.
Biedroneczka, moj maz tez pow.,ze jak w tym cyklu znow nic, to sie martwic juz bedzie i sam pojdzie do lekarza zbadac co trzebaon nawet witaminy lyka (a jest anty - woli warzywa ppjesc, kotre i tak zajada), przypomina mi, ze najlepiej serduszkowac rano bo wiecej plemnikow po nocy, ale ja rano jestem nieprzytomna i najczesciej ktores dzieccko spi u nas
a mi tak wezel chlonny wywalilo na szyji i boli, ze chyba sama zadzwonie do lekarza by cos zapisal, bo jesli sie rozkreci w weekend to tylko pogotowie zostaje a tu lekarze na pogotowiu sa beznadziejni!
u mnie 10 dc i szyjka caly czas otwrta. zrobilam test i czekam na wynik
nio ja spróbuje rano przed owulka ale tez nie wiem jak to bedzie bo moja króelwna lubi do nad o 3 nad ranem do wyrka przyjść hehehe -
beszka wrote:Asha, przytulam.
u mnie 10 dc i szyjka caly czas otwrta. zrobilam test i czekam na wynik
ja tam szyjki nie umiem badaćzostane przy temperaturze i śluzie
-
Asha jak sie nie rozkreci to zrob na wszelki wypadek test
dziewczyny dobrze mowia
Nasturcja ja dzis sie obudzilam polamna.. plecy mnie bola cala lewa str ... chyb akrzywo spalam;/
my dzis musimy jechac z Kajtkiem do wet bo jutro nie mamy jak.. a zaczelo mu z tej rany wyplywac nie wiem czy to ropa czy co ;/ wiec wieczorem jedziemy znowu do wet ;/Yasmin lubi tę wiadomość
-
Asha, ja bym test zrobila bo szkoda nerwow. a tak test w ciagu 5 min pokaze wynik i bedzie jasnosc.
z plamieniem przed @ roznie bywa. ja od 3 cykli mam tak, ze na 3 dni przed @ plamie i to wlansie tak ze mam krew na papierze a przy kolejnej wizycie nic i potem znow kolejnego dnia troche i potem nic....wkurzajace to.
Biedroneczka, ja wlansie ze sluzem ma problem ostatnio, bo nie odrozniam sluzu od ¨resztek¨po -
Asha wrote:No tylko to czekanie...problem w tym, ze jak zrobie test i wyjdzie poz, to sie bede martwic, ze plamie wiec wole nie wiedziec juz
Ja Cię nie będę nakręcać na testowanie. Też bym czekała.Asha, zahra lubią tę wiadomość
-
Chwilę pospałam a tu takie newsy...
Krokodylku ja myślę, że Ci się tempka do owulacji szykuje
Malenq czekam na wiadomości o fasolce
Beszka, długo Was trzyma... Wspieram...
Asha, ja do 4mc ciąży miałam plamienia w dniu spodziewanej @ i miałam bezwzględnie leżeć i dostałam leki na podtrzymanie. Rób test i jeśli wyjdą II dzwoń do gina i mów jak sprawa wygląda...Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Chwilę pospałam a tu takie newsy...
Krokodylku ja myślę, że Ci się tempka do owulacji szykuje
Malenq czekam na wiadomości o fasolce
Beszka, długo Was trzyma... Wspieram...
Asha, ja do 4mc ciąży miałam plamienia w dniu spodziewanej @ i miałam bezwzględnie leżeć i dostałam leki na podtrzymanie. Rób test i jeśli wyjdą II dzwoń do gina i mów jak sprawa wygląda...
tez bym tak zrobiłaAnuśka lubi tę wiadomość