Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Lepiej tak niż jakby się wcale nie przejmował :) Super. Masz wsparcie :D

a powiem wam ze w szoku jestem bo jeszcze niedawno nie chciał słyszeć o drugim dziecku a teraz zupełna zmiana :)

kazał sobie te jajecznice robic hehehe zeby ilośc żołnierzyków była odpowiednia hehehe

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co ja chyba sie nawet tak nie stresuje jakos luzacko bardziej mi sie czas dłuży niż sie denerwuje on chyba az tez sie tak nie amrtwi narazie

a ja sie dowiedziałam że moja kupmela jest w ciąży przed chwilką mi zdjęcie przysłała

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• beszka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas decyzja o drugim dziecku nei byla trudna ;) najtrudniej bylo z 3 ;) zawsze marzylismy o 3 dzieci, ale praca na ponad 100% dom i dwoje dzieci z 2 roznica wieku (i to bardzo wymagajacych dzieci, bo na tylku 5 minut nie usiedza) daje w kosc....wiemy ze jakbysmy sie nei zdecydowali teraz, to potem na pewno juz nie...a kiedys bysmy zalowali. trudne beda pierwsze 2 lata, ale o tyle latwiej mieszkajac w NO, ze szefostwo idzie na rozne ustepstwa. planuje rok byc na macierzynksim a potem ze dwa lata chce pracowac 70% w biurze reszte z domu.

wlansie lekarz zadzwonil. moj syn ma problemy z jelitami. jeden ze szpitali w No odmowil leczenia, kazac ograniczyc mleko i cukier (nie wiedzeili ze my nie podajemy mleka dziecku a i cukier ma juz b.ogranoczony, a swoj werdykt wydali bez konsultacji z nami!!!). jezdzilismy do lek. w PL az w koncu zrobilam tu awanture i czekalismy w kolejce do kliniki dzieciecej. w zw. z obecnym bolem brzucha, ktory wg naszego lekarza nie jest spowodowany grypa zoladkowa, a wlansie problemami jelitowymi na ktore ciepri moj syn. wizyte w szpitalu mamy juz we wtorek. chyba pojedziemy cala rodzina a po badaniach pojdziemy do akwarium w Bergen. mam nadz..ze w koncu zaczniemy jakies leczenie, kotre przyniesie efekty.

Krokodylica lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry moje Kochane!!! :*

beszka, nick nieaktualny, Yasmin lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    u nas decyzja o drugim dziecku nei byla trudna ;) najtrudniej bylo z 3 ;) zawsze marzylismy o 3 dzieci, ale praca na ponad 100% dom i dwoje dzieci z 2 roznica wieku (i to bardzo wymagajacych dzieci, bo na tylku 5 minut nie usiedza) daje w kosc....wiemy ze jakbysmy sie nei zdecydowali teraz, to potem na pewno juz nie...a kiedys bysmy zalowali. trudne beda pierwsze 2 lata, ale o tyle latwiej mieszkajac w NO, ze szefostwo idzie na rozne ustepstwa. planuje rok byc na macierzynksim a potem ze dwa lata chce pracowac 70% w biurze reszte z domu.

I to mi się podoba w innych krajach ja z pierwszym dzieckiem pracowałam dopóki mi zdrowie pozwalało a w dniu porodu zostałam zwolniona :/
    Trzymam kciuki za młodego. Oby go szybko wyleczyli...

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Dzień dobry moje Kochane!!! :*
    Hej Katja :D Dawno Cię tu nie było? Jak przeprowadzka? Skończona już?

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, znalazła się Katja.

Anuśka jak to zostałaś zwolniona? A macierzyńskie?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    O, znalazła się Katja.

Anuśka jak to zostałaś zwolniona? A macierzyńskie?
    robię wielkie oczy i podczepiam się pod pytanie Krokodyla - jak toooo?????

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Asha Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo Katij kochanie...jak zyjesz?

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    I to mi się podoba w innych krajach ja z pierwszym dzieckiem pracowałam dopóki mi zdrowie pozwalało a w dniu porodu zostałam zwolniona :/
    Trzymam kciuki za młodego. Oby go szybko wyleczyli...

skad ja to znam umowe miałam do konca czerwca poród w lipcu i bach dowidzenia choć całą ciąże zapewniali ze mam sie nie martwić a ja głupia jeżdziłam do oporu az w maju juz nie dawałam rady ina l4 wreszcie poszłam wrrr

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• choco Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki,
    niestety polskie prawo zezwala na takie zabiegi jak przedłużenie umowy do dnia porodu, albo zwolnienie pracownicy w ciązy jeśli jest to umowa cywilno-prawna lub umowa na zastępstwo.
    Ja niby mam na czas nieokreślony i bez podania przyczyny nie mogą mnie zwolnić, ale też się obawiam, że w przypadku jak uda mi się zajść w ciążę, zostanę zmuszona do "rozwiązania umowy za porozumieniem stron" zaraz po porodzie.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macierzynski 1 dzien płacił szef a potem już miałam z ZUS

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• choco Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka trzymam kciuki żeby twój synek szybciutko wrócił do zdrowia.

Biedroneczka 1 dzień czy jeden miesiac?

**********************Gang 18+***********************
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    robię wielkie oczy i podczepiam się pod pytanie Krokodyla - jak toooo?????
    Już Wam tłumaczę. Byłam zatrudniona na czas określony i jak tylko szefowa dowiedziała się że jestem w ciąży to pisała mi umowy o pracę co miesiąc i tylko na miesiąc i wtedy można tak zrobić. Potraktowała mnie jak śmiecia :/ Niestety. Na szczęście teraz sama jestem swoją szefową i będę siebie traktować najlepiej jak się da ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 11:08

Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeden dzien czyli dzien narodzin mojej córci a potem już Zus bo umowa wygasła z dniem porodu

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Już Wam tłumaczę. Byłam zatrudniona na czas określony i jak tylko szefowa dowiedziała się że jestem w ciąży to pisała mi umowy o pracę co miesiąc i tylko na miesiąc i wtedy można tak zrobić. Potraktowała mnie jak śmiecia :/ Niestety. Na szczęście teraz sama jestem swoją szefową i będę siebie traktowań najlepiej jak się da ;D

Anuśka a czym sie zajmujesz bedąc teraz sama sobie szefową

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i właśnie muszę do roboty podjechać na chwilkę dzisiaj, więc do później :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Anuśka a czym sie zajmujesz bedąc teraz sama sobie szefową
    Ja mam umowę z inną firmą i jestem dla nich przedstawicielem ale zatrudniam mojego małża i on robi instalacje elektryczne w różnych domkach i firmach :)

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo prosze ja tez w elektryce teraz pracuje w firmie elektro-energetycznej

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Asha Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Już Wam tłumaczę. Byłam zatrudniona na czas określony i jak tylko szefowa dowiedziała się że jestem w ciąży to pisała mi umowy o pracę co miesiąc i tylko na miesiąc i wtedy można tak zrobić. Potraktowała mnie jak śmiecia :/ Niestety. Na szczęście teraz sama jestem swoją szefową i będę siebie traktować najlepiej jak się da ;D
    W UK to jest nielegalne wogole...chamowe jakas

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
‹‹ 795 796 797 798 799 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ