My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuska, tutaj tez roznie bywa....w pierwszej ciazy pracowalma na umowe zlecenie, do samego konca i umowy mi nie przedluzyli
a mojego znajmoego zwolnili na tacierzynstkim, co teoretycznie jest zabronione
zalezy od firmy. moja jest bardzo prorodzinna
poza tym trudno by I'm bylo znalezc kogos na moje stanowisko na tej malej wyspieKrokodylica, Anuśka lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, chwilunia, umowę o pracę na czas określony można zawrzeć tylko 3 razy, kolejna musi być na czas nieokreślony
Choco, nikt Cię do niczego zmusić nie może, pokaż im co trzeba i wyjdź
ponadto - na macierzyńskim płaci za pracownicę ZUS, więc pracodawca kosztów nie ponosiKrokodylica lubi tę wiadomość
-
18 beda wyniki na 99% a na 25 lipca wizyta
ewentualnie na 1 sierpnia
Tamka, choco, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Hej Katja
Dawno Cię tu nie było? Jak przeprowadzka? Skończona już?
teraz remont nowego mieszkania mnie czeka
a jak u Ciebie Anuśka? Kiedy testujesz bo wykresik skacze ale pnie się w góre!
cymcia, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ok skończyłam nadrabiać, zaczęły się wakacje czyli wstawanie o różnej porze i nocki d 6 rano, więc moje mierzenie temperatury przestało być wiarygodne bo mierzę o różnych porach. Musiałam wprowadzić korekty temperatur bo OF mi przesunął owulke na dziś, a mam ją potwierdzoną przez gina, że już była 28 czerwca... temperatura skoczyła mi i się trzyma. Program OF wyznaczył mi @ na jutro.......... moim zdaniem jeszcze spokojnie tydzień.
Kochane jak Wy to robicie że Wam program daje po 90 punktów? ja mam 10 -
Witajcie kochane dzisiaj pięknie słoneczko świeci i jest cieplutko i weekendzik
M będzie koło 22 a ja już czekam
Któraś pisała wcześniej o mleczku pszczelim, jest świetne, ja mogę polecić też pyłek pszczeli brałam 2 miesiące przed ciążą. Poczytajcie sobie w necie, same witaminki
Ania to te wasze wyniki mają być już 18?
Nena żyjesz?
idę coś zjeść chociaż nie wiem co, zjadłabym śledzie po sułtańsku z rodzynkami uwielbiam je, ale nie chce mi się robić, może się zmuszęYasmin lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:ok skończyłam nadrabiać, zaczęły się wakacje czyli wstawanie o różnej porze i nocki d 6 rano, więc moje mierzenie temperatury przestało być wiarygodne bo mierzę o różnych porach. Musiałam wprowadzić korekty temperatur bo OF mi przesunął owulke na dziś, a mam ją potwierdzoną przez gina, że już była 28 czerwca... temperatura skoczyła mi i się trzyma. Program OF wyznaczył mi @ na jutro.......... moim zdaniem jeszcze spokojnie tydzień.
Kochane jak Wy to robicie że Wam program daje po 90 punktów? ja mam 10 -
Tamka wrote:witaj Justa, jak się czujesz?
no właśnie, gdzie jest Nena????
Czuję się dobrzemdłości mam już mniejsze, występują tylko na głodniaka i jak otworze lodówkę to mnie cofa, za dużo zapachów chyba na raz
a tak to ok, zawsze popołudniowa drzemka i do przodu
a i całkowicie mnie odrzuciło od kawy już, nie mogę nawet jej poczuć jak się zaparza, masakra tak śmierdzi,a ja kocham kawę
a jak tam u Ciebie już mieszkacie na nowym? Widzę że dalej uparcie nie mierzysz tempkiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 12:16
-
nio własnie ja dziś wrzuciałm ten przezroczyty sluz to odrazu pokazało płodne ae skorygowałam bo sprawdziałm raz jeszcze i jest mleczny ale rzadki hehehe
ja conajmniej do 17 mam wstawanie o 6 wiec temp mierze potem bede juz po owu mam nadzieje ze ale bede starała sie mierzyc na urlopie
własnie co z tymi punktami ???
hej Justa, Arienna -
nie mierzę, strasznie to przeżywałam, każde wahnięcie, spać nie mogłam, teraz jest ok, a jak widać śluz i testy też dają radę
w nowym będziemy dopiero pod koniec września pewnie , ehh
teraz właśnie znaleźliśmy kupców na nasze obecne mieszkanie, oby się sprzedało, umówieni jesteśmy na przyszły tydzień
cieszę się, że dobrze się czujesz, kiedy wizyta u gina?
dziewczyny, na punkty nie zwracajcie uwagi, ja raz miałam 80 , to jest tylko statystyka, a wiadomo co sobie można zrobić ze statystykąWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 12:17
justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tak genetyka
juz obdzwonilam
jak wyniki dostaniemy do 25 lipca to na 31 lipca mamy umowiona wstepnie wizyte u dr Wolskiego w Novum
jupimoze do konca lipca bedziemy wiedzieli co i jak i moze da sie umowic na biopsje
justta, Tamka, cymcia, Katjaa, marissith, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Ania super, wiadomość trzymam kciuki
Tamka wizytę mam w poniedziałek o 16, jakoś wytrwami życzę żeby mieszkanko się sprzedało po waszej myśli i nie mierz tempki jak Ci to służy, po co się dodatkowo stresować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 12:22
Tamka lubi tę wiadomość