My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
jej dziewczyny siedze i ciagle cuzje zapach.. stomatologa .. nozesz w morde juz wahcalam rece czy czasem od papierow nie przeszlo ale nei ;/
wiec poszlam sobie kupic do Mc donalda kawe z lodamimarissith lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Przedwczoraj dostałam małego powera i nadrobiłam troszkę zaległości. Wczorajszy dzień natomiast przespałam. Poza tym po staremu, martwi mnie ucho...nie wiem czy nie rozwija mi się jakieś zapalenie. Przerabiałam to dokładnie rok temu (to samo ucho) i nacierpiałam się okrutnie...Musiałam wtedy w końcu wziąć antybiotyk...teraz nie wiem co zrobię jak coś...boję się.
Dziękuję tym co o mnie pamiętają...za pamięć właśnie
Leć szybko do lekarza to może im wcześniej zaczniesz leczyć, tym większe prawdopodobieństwo że uda się bez antybiotyków -
przebieram poki co ja
bo maz jeszcze ne wie ze cos ustalilam
hihih
al e serio koszta nie przerazaja jeszcze ta pizda ze szkoly przelala mi cale 224 zl tylko za luty za marzec nie ;/
a wiadomo w lutym bylo malo godzin bo ferie ;/
liczylam ze dostane kolo 800-1000 ;/ -
Ania_84 wrote:al e serio koszta nie przerazaja jeszcze ta pizda ze szkoly przelala mi cale 224 zl tylko za luty za marzec nie ;/
a wiadomo w lutym bylo malo godzin bo ferie ;/
liczylam ze dostane kolo 800-1000 ;/
Jakaś niepoważna ta Twoja szkoła... No jaja sobie z ludzi robią -
szlag mnie trafia bo pinda operuje tymi pieniedzmi w innych placowkach ;/
Yasmin, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Nena, znasz taką roślinkę geranium vel anginka?? masz takie cuś? jeśli tak, to szybko listek zerwij, porozcieraj w dłoni i do ucha, tam są olejki eteryczne rozgrzewające, mnie zawsze pomaga na ból ucha, a na basen swego czasu często chodziłam więc mnie bolało równie często i nigdy się nie skończyło antybiotykiem
Krokodyl, co z jajem?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 14:09
Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tak tak geranium genialna sprawa
własnie gdzie ten Krokodylek z jajkiembo my tu jajo zniesiemy
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
aaa no to jedyne co moze ja usprawiedliwic
a ja siedze i mnie ciagnie od jednego jajnika do drugiego .. az promieniuje na posladek ;/ -
Tamka wrote:a miewasz tak po owu? bo u mnie tak czasem się dzieje na owulkę ale po - jeszcze nigdy... podejrzane
-
Nasturcja wrote:A gdzie jest Nena? Coś chyba jej nie widać na forum....
Konwalianka widzę, że już sobie poszła z forum po ogłoszeniu ciąży....**********************Gang 18+***********************
-
Ania_84 wrote:Tamcia nie po owu nigdy tak nie miewam..owszem boli mnie wtedy brzuch okresowo..ale wogole w tym miesiacu akich typowo okresowych boli ni emialam .. podciagalam to do malpowych ale to nie to ;/
No to jeśli jest zupełnie inaczej niż zawsze to może jednak cud nastąpiłTamka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Która z Was mówiła o dziwnych snach w ciąży? Bo mi się paskudny pająk śnił dzisiaj... Chyba psycha mi siada
Krokodylica lubi tę wiadomość