My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzostawić Was na kilka godzin i tyle do nadrabiania.... niedobre dziewczynki, nie dbacie o cymciowe oczka
hihihi
Katjuszkahaaaaaj
wołałam do Ciebie rano
Krokosek, odpowiadając na Twoje zapytanie- mam cykle tak 33-31 dni i od listopada się ustabilizowały, więc w sumie można powiedzieć, że są równomierne.
Co do stresu - nie stresuję się, co będzie to będzieKrokodylica lubi tę wiadomość
-
tylko dopieor teraz sobie uswiadomilam skad wezmiemy w lipcu tyle ;kasy
wyjazd nad morze, wyjazd do Łodi po wyniki a pznei wyjazd do wawy i wizyta 160 zl ;/
no i badania jesczze meza trzeba powtrozyc a koszt to 150 zl
ale spokojnie jakos sie cos wykombinuje -
nick nieaktualnycymcia wrote:Katjuszka
haaaaaj
wołałam do Ciebie rano
niestety macie mnie na głowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 12:48
cymcia, Tamka, kasiarzyna, marissith, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam i powoli nadrabiam
Tamka wrote:dziewczyny, chwilunia, umowę o pracę na czas określony można zawrzeć tylko 3 razy, kolejna musi być na czas nieokreślony
Choco, nikt Cię do niczego zmusić nie może, pokaż im co trzeba i wyjdź
ponadto - na macierzyńskim płaci za pracownicę ZUS, więc pracodawca kosztów nie ponosi
Mnie tak załatwiła szefowa 10lat temu, więc trochę inne realia były -
Przedwczoraj dostałam małego powera i nadrobiłam troszkę zaległości. Wczorajszy dzień natomiast przespałam. Poza tym po staremu, martwi mnie ucho...nie wiem czy nie rozwija mi się jakieś zapalenie. Przerabiałam to dokładnie rok temu (to samo ucho) i nacierpiałam się okrutnie...Musiałam wtedy w końcu wziąć antybiotyk...teraz nie wiem co zrobię jak coś...boję się.
Dziękuję tym co o mnie pamiętają...za pamięć właśnieTamka, justta lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Tak Kochana przeprowadzka skończona i godnie %%%
teraz remont nowego mieszkania mnie czeka
a jak u Ciebie Anuśka? Kiedy testujesz bo wykresik skacze ale pnie się w góre!
Ja Kochana przewiduję test na 13 lipca bo 13 to moja szczęśliwa liczbaA mój wykres w życiu nie był tak potargany
Małż się ze mnie śmieje, że jestem niestabilna temperaturowo
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamka wrote:Nena teraz taka cichociemna, czyta ale się nie udziela
Nenka, dużo z nas na forum ostatnio coś choruje.
Mam nadzieję, że nie rozwinie się u Ciebie żadne zapalenie ucha. Może na wszelki wypadek zapytaj lekarza? Zdrówka dla Ciebie.
Tamka lubi tę wiadomość