My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Chwilę pospałam a tu takie newsy...
Krokodylku ja myślę, że Ci się tempka do owulacji szykuje
Malenq czekam na wiadomości o fasolce
Beszka, długo Was trzyma... Wspieram...
Asha, ja do 4mc ciąży miałam plamienia w dniu spodziewanej @ i miałam bezwzględnie leżeć i dostałam leki na podtrzymanie. Rób test i jeśli wyjdą II dzwoń do gina i mów jak sprawa wygląda... -
Asha wrote:Problem w tym ze tu sie nie da do gina zadzwonic, dlatego ja nie chce testu robic bo dla nich to zadna ciaza by nie byla jeszcze i co druga kobieta roni przed 3 miesiacem wiec na cholere cokolwiek robic...szlag czlowieka moze trafic tutaj
-
Dzień dobry,
ovu wyznaczyło mi owulkęmimo braku pomiarów, wystarczyły testy i śluz, ciekawa sprawa
Asha, przytulam, poczekamy na rozwój wypadków ale... powiem Ci, że ja mam identycznie dzień przed okresem i w dniu okresu - przeczyszcza mnie totalnie..
ale trzymam mocno kciuki żeby jednak przyczyna była inna!!
Krokodyl, też trzymam kciuki żeby pęcherzyka już nie było bo pęknąłja mam wizytę 16:20, a Ty?
marissith lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Dzień dobry,
ovu wyznaczyło mi owulkęmimo braku pomiarów, wystarczyły testy i śluz, ciekawa sprawa
Asha, przytulam, poczekamy na rozwój wypadków ale... powiem Ci, że ja mam identycznie dzień przed okresem i w dniu okresu - przeczyszcza mnie totalnie.. -
Tamka wrote:Dzień dobry,
Asha, przytulam, poczekamy na rozwój wypadków ale... powiem Ci, że ja mam identycznie dzień przed okresem i w dniu okresu - przeczyszcza mnie totalnie..
ale trzymam mocno kciuki żeby jednak przyczyna była inna!!
Krokodyl, też trzymam kciuki żeby pęcherzyka już nie było bo pęknąłja mam wizytę 16:20, a Ty?
ja też sie podpisuje pod "kuracją oczyszczającą" przed @ -
Biedroneczka83 wrote:a mojemu chłopu odbiło hehehe powiedział dziś ze uwaga mam sobie izyte zaklepac 14 sierpnia u lekarza bo to bedzie 7 tydzien od @ i trzeba iśc hahahaha padłam jemu widze zaczyna bardziej odwalac niż mnie
Super. Masz wsparcie