My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:
ale smutno
przynajmniej teraz wiem ,ze mam 15 dni faze lutealna, tylko czy to mi sie przyda do czegokolwiek to nie wiem, bo w listopadzie inseminacja, a to tylko 4 miesiace a nie sadze, zeby sie udalo przed
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 08:08
-
nick nieaktualnyI ja się dołączam do was przeziębionych. Nie wiem jeszcze czy się rozkręci, ale już mnie bierze. Łamanie w kościach, kichanie, ból głowy i dreszcze. Gorączki nie mam, ale na wszelki wypadek wezmę paracetamol. Jestem już w domu, więc chyba się położę. Także u nas nici z bzykoserduchowania. Małż też jakiś wypompowany, bo ostatnio go wymęczyłam za wszystkie czasy. Śluzu już nie mam. Istna susza tam na dole. Także myślę, że już po owulacji, ale kto wie. Parę dni temu to wręcz miałam za dużo śluzu, aż mąż mówił, że dosłownie nic nie czuje podczas
, bo ja cała w śluzie.
No nic, biorę tabletkę i idę się położyć. Miłego dzionka dla was.
Malenqa, udanej wizyty u lekarza.
-
Nasturcja wrote:I ja się dołączam do was przeziębionych. Nie wiem jeszcze czy się rozkręci, ale już mnie bierze. Łamanie w kościach, kichanie, ból głowy i dreszcze. Gorączki nie mam, ale na wszelki wypadek wezmę paracetamol. Jestem już w domu, więc chyba się położę. Także u nas nici z bzykoserduchowania. Małż też jakiś wypompowany, bo ostatnio go wymęczyłam za wszystkie czasy. Śluzu już nie mam. Istna susza tam na dole. Także myślę, że już po owulacji, ale kto wie. Parę dni temu to wręcz miałam za dużo śluzu, aż mąż mówił, że dosłownie nic nie czuje podczas
, bo ja cała w śluzie.
No nic, biorę tabletkę i idę się położyć. Miłego dzionka dla was.
Malenqa, udanej wizyty u lekarza.
Mój wczoraj też mówi ja cie ale ślisko heheh
Zdrówka kochana wypoc sie herbeatka z sokiem malinowym i cytrynką też pomaga -
Asha węgielek i przejdzie.
beszka też o tym pomyślałam, tylko martwię się czy owulka w ogóle będzie.
No ale nic, za parę godzin zobaczę co tam słychać u mojego prawego jajcora.
cymcia masz rację, nie rozkminiaj, za to następny cykl będzie Twój!
A cykle masz regularne? Bo ja w tamtym cyklu jak się stresowałam tempką to nie miałam owulki, a jak już machnęłam na to ręką to owulka była 29dc.
Asha kurna, szkoda z tym plamieniem. Jak do jutra nie przyjdzie @ to rano zrób test.
Nastka kuruj się.
Biedroneczka to bardzo ładne okolice. Mi się tam bardzo podoba. -
nio to taka wiska jest wsumie bez auta kicha ale na tydzien wakacji bedzie ok
ja tam mieszkałam przed slubem od 3 roku studiów ale przynajmniej bylusmy wBB wiecej dnia hehehe bo tak mieszkac tam to lipa hehe ale cieszyn jest fajnyKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Asha węgielek i przejdzie.
beszka też o tym pomyślałam, tylko martwię się czy owulka w ogóle będzie.
No ale nic, za parę godzin zobaczę co tam słychać u mojego prawego jajcora.
cymcia masz rację, nie rozkminiaj, za to następny cykl będzie Twój!
A cykle masz regularne? Bo ja w tamtym cyklu jak się stresowałam tempką to nie miałam owulki, a jak już machnęłam na to ręką to owulka była 29dc.
Asha kurna, szkoda z tym plamieniem. Jak do jutra nie przyjdzie @ to rano zrób test.
Nastka kuruj się.
Biedroneczka to bardzo ładne okolice. Mi się tam bardzo podoba.