My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Średnio około pół godziny zajmuje plemnikowi przemieszczenie się z szyjki macicy i zapłodnienie komórki jajowej, jeśli znajduje się ona w jajowodzie. Dłużej - jeśli jej tam jeszcze nie ma. Zgodnie z doniesieniami badaczy z University of California, na uwolniony przez jajo, przyciągający hormon, plemniki odpowiadają w przeciągu sekundy. Jeśli jednak komórka jajowa nie wydziela odpowiedniej ilości hormonu lub kiedy plemniki nie są go w stanie rozpoznać, pojawiają się problemy z płodnością.
-
Jest i wynik progesteronu 43 nmol/l .Moglo by byc lepiej...choc nie wiem czy nie moglam zrobic dzien pozniej,bo nie bylam na monitoringu i nie wiem kiedy tak naprawde mialam ovu tylko na podstawie wykresu.A ponoc wynik potrafi sie gwaltownie zmienic nawet w ciagu 12h.No nic,czekam dalej bo ta tempka taka wzorowa...
Krokodylica lubi tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Anastazjaaa wrote:Czyli jednak zajście w ciążę to nie taka łatwa sprawa. To ciężka praca, połączona ze szczęściem
A tworzenie nowej istoty to prawdziwy cud i wyczyn. Powinni nam kobieta medale zato dawać, choć dzieciątko samo w sobie jest najwspanialszą nagrodaDzieciątko to cud... Ja nie ogarniam jak to wszystko działa ale najważniejsze że działa... Oby i u nas jak najszybciej
A pogoda mnie drażni już bo to chyba przez nią śpię co kilka minutAnastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
kasiarzyna wrote:Jest i wynik progesteronu 43 nmol/l .Moglo by byc lepiej...choc nie wiem czy nie moglam zrobic dzien pozniej,bo nie bylam na monitoringu i nie wiem kiedy tak naprawde mialam ovu tylko na podstawie wykresu.A ponoc wynik potrafi sie gwaltownie zmienic nawet w ciagu 12h.No nic,czekam dalej bo ta tempka taka wzorowa...
A kiedy testujesz? -
Anusak nie jestes sama ja wczoraj i dzis odplywam..wcoraj to byla masakra dzis troche lepiej
kasiarzyn prog jest sliczny i nie che nic mowic ale takie prog takze sa w ciazy -
kasiarzyna wrote:Ania nie nakrecaj mnie
Anastazja tez trzymam mocno za Ciebie :>
alez mnie sutki bola buuuAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
bylam dzis w szkole i o dziwo zadwonila prezes i powiedziala ze wysyla w tym momencie przelewy dla firm za luty i marzec..no coz zobaczymy ;/
a teraz dostalam maila
stomatolog ze skarzska napisal do mnie w sprawie konkursu ofertzebym im zobila
-
Anastazjaaa nie dziękuję.
Jakoś się nie nastawiam, ale jestem mega szczęśliwa że przynajmniej pęcherzyk urósł i że coś się zaczęło dziać, moje jajcory zaczęły pracować.Nie wiem czy będzie w ogóle owulka i tym bardziej czy coś z tego wyjdzie, ale już mam banana na twarzy że jest jak jest.
cymcia, Anastazjaaa, Yasmin lubią tę wiadomość