My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie zdecydowalam ide do kolezanki jest adwokatem zapytam sie ile kosztowalo by przez nia ;/ jak poszloby z kancelarii Adwokackiej to moze sie bardziej przestarsza ;/
-
chyba tak zrobie bo weekendy zawalone a i co mi z tego marne 24 zl za h a teraz chca jeszcze zmienijszyc do 20 i wwalic wszytskie obowiazki poza lekcyjne ;/ czyli udzial w egz za free ..a ludzie pracuja normalnie wiec nikt za free nie wezmie urlopu w innej pracy ;/
-
Ania_84 wrote:chyba tak zrobie bo weekendy zawalone a i co mi z tego marne 24 zl za h a teraz chca jeszcze zmienijszyc do 20 i wwalic wszytskie obowiazki poza lekcyjne ;/ czyli udzial w egz za free ..a ludzie pracuja normalnie wiec nikt za free nie wezmie urlopu w innej pracy ;/
-
Arienna wrote:kurcze właśnie przeczytałam że po szczepieniu na różyczkę trzeba czekać 3 miechy z ciążą
nie podoba mi się to
Ja też nie przechodziłam, robiłam badanie na przeciwciała i wyszło że nie muszę się szczepić więc luzik.Arienna lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:O proszę, Jakto nikt nie płaci? Dlatego właśnie nauczyciel ma niższy wymiar godzin.... Jak pracowałam jako nauczyciel pedagog, byłam bardzo zadowolona, godzin połowę mniej niż w normalnej pracy a kasa lepsza
-
choco wrote:Dzięki Ania, teoretycznie serduszkowaliśmy tak że i na 11 o na 14 dc jest ok, ale mi ciągle się wydaje że jednak w 12 dniu była ta owulka. Hehe chyba w przyszłym cyklu będę serduszkować codziennie od 3 dc aż do ostatniego, profilaktycznie. Tylko czy mąż to wytrzyma
Da radę, da.Asha lubi tę wiadomość
-
sprawdziianow, uzupelnienia dziennikow, arkuszow ocen, idzial w egzaminach, robienie jakis planow wynikowych, i innych dupereli ktore powiela sie non stop ;/ jedno i to samo..ale nie musi byc rozpisana kazda godzina i rozwpisane co z danej godziny uczen umie wie rozuemie itp itd ..;/
dodatkowoja jako infoemrtyk mam instalowanie oprogramowania..bagatela. godzina na jednym kompie .. a kompow jest 10 .. i ni emozna zorbic ich jednoczesnie bo sie non stop wieszaja itp itdc ;/ -
Ania_84 wrote:sprawdziianow, uzupelnienia dziennikow, arkuszow ocen, idzial w egzaminach, robienie jakis planow wynikowych, i innych dupereli ktore powiela sie non stop ;/ jedno i to samo..ale nie musi byc rozpisana kazda godzina i rozwpisane co z danej godziny uczen umie wie rozuemie itp itd ..;/
dodatkowoja jako infoemrtyk mam instalowanie oprogramowania..bagatela. godzina na jednym kompie .. a kompow jest 10 .. i ni emozna zorbic ich jednoczesnie bo sie non stop wieszaja itp itdc ;/tulam
-
Tamka wrote:ale wczoraj test już mi wyszedł negatywny... i ewidentnie czułam owulkę przedwczoraj.. bądź tu mądry człowieku..
no nic, jutro monitoring, to zobaczymy, pękło czy nie pękło
Tamka też mam jutro monitoring i też będę patrzeć czy pękło czy nie pękło.
Będę o Tobie myśleć przy USG.Tamka lubi tę wiadomość