My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja sie wkurwiam.. bo ze szkoly do tej pory nie mam kasy od lutego ..miala byc 30 czerwca i ni chuja.. nikt nie ma nawet dyrektorka ;/
-
bo w skzole jest system wyplat po 90 dniach .. czyli na poczatku czerwca powinnam miec za luty, a dzis za marzec ;/
ani tego ani tego ni emam ;/ -
odrywając się na chwilę od tematów kulinarnych (musiałam przez Was zgrilować ostatnią kanapkę!) , powiedzcie jak zaklasyfikować taki śluz jakby mieszany - trochę rozciągliwy, ale mało, w sensie szybko się rwie, z grudkami, jakby kremowymi? i czy w ogóle oceniać śluz jeśli wieczorem było serduchowanie?
Ania, to masakra...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 13:22
-
dzis maja gadac z prezesowa szkoly ..a jak nie jutro wystawiam wezwanie do zaplaty pierwsze.. i mnie juz to jebie pojdzie przez sad najwyzej z odstekami ;/
Asha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:bo w skzole jest system wyplat po 90 dniach .. czyli na poczatku czerwca powinnam miec za luty, a dzis za marzec ;/
ani tego ani tego ni emam ;/ -
tak ale to jest szkola policealna prywatn.a taka saobie polityke urzadzili ;/
ja jestem na wspolpracy bo mam dzialalnosc.. dlatego mam wyrabane ..bo jak nie to ide do znajomego prawnika i beda placic z odstetkami ;/ -
Asha wrote:Mi sie wydaje ze mialas jednak 14, samym bolem to bym sie nie sugerowala...ale moge sie mylic
Zaraz się okaże ze przez 2lata starań nie trafialam w owulację hehe, słyszałam o takich przypadkach. Chyba jednak muszę uskutecznić plan bzykania codziennie przez cały cykl.Krokodylica lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Tamka wrote:odrywając się na chwilę od tematów kulinarnych (musiałam przez Was zgrilować ostatnią kanapkę!) , powiedzcie jak zaklasyfikować taki śluz jakby mieszany - trochę rozciągliwy, ale mało, w sensie szybko się rwie, z grudkami, jakby kremowymi? i czy w ogóle oceniać śluz jeśli wieczorem było serduchowanie?
Ania, to masakra... -
choco wrote:hmmm teraz to już sama nie wiem. W poprzednim cyklu też mi się wydawało ze miałam wcześniej niż OF wyznaczyło, ale to był pierwszy cykl z mierzeniem temperatury i chyba zaczęłam wtedy od 10 dc, wiec nie brałam pod uwage tego.
Zaraz się okaże ze przez 2lata starań nie trafialam w owulację hehe, słyszałam o takich przypadkach. Chyba jednak muszę uskutecznić plan bzykania codziennie przez cały cykl.choco lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Z tego co wiem to zawsze sie wpisuje najwyzsza jakosc sluzu..czyli rozciagliwy w tym przypadku
no nic, jutro monitoring, to zobaczymy, pękło czy nie pękłoKrokodylica lubi tę wiadomość
-
a szczegolnie wkurwia mnie to ze ona przesyla na kono swojej corczki 6 tys miesiecznie ;/ z pieniedzy szkolnych ;/
-
jeny ile wy piszecie!!!!
ja nie mam czasu na prace bo dzieciaki albo chca sie bawic, albo tak sie bawia, ze matka nie moze pracowacwiec wieczorem musze nadrobic
pomozecie????!!!! zrobilam dzis test ovu bo mam ciagle szyjke otwarta (robilam dwa dni temu rowniez i byl -). dzis moj 9 dc a ovu zazwyczaj mam miedzy 15 a 21 dc. zobaczcie na test: pierwsze foto - wynik po 10 min, drugie po 20 min (w instrukcji jest napisane, ze wynik odczytac po 10 min.)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/612ebf47f79c3284.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c3b2bfbeb347e4f2.htmlAnia_84 lubi tę wiadomość