My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
choco wrote:Cześć Laseczki.
Arienna nie wiem który jesteś rocznik, ale za moich czasów (84) na różyczkę szczepili w 8 klasie podstawówki. Może ty też miałaś to szczepienie.
Biedroneczka tak mnie ciekawość zrzera, to chyba ty pisałaś o tych soczewkach, czemu miałaś robione na zamówienie? Masz jakąś skomplikowaną wadę?
A i mam jeszcze takie pytanie, OF zmieniło mi datę owulacji, i wcześniej jak była wyznaczona w 11dc, to linie te czerwone były przerywane, a teraz po wyznaczeniu w 14 dc są ciągłe. Czy to ma jakieś znaczenie? A tak w ogóle wg. mnie owu miałam w 12 dcchoco lubi tę wiadomość
-
Uhh skończyłam ważniejsze sprawy w pracy.
Biedroneczka mi sie pojawia juz na 3 dni przed owulką, i po owulce zaraz zanika, mówie oczywiscie o takim rozciagliwym o konsystencji białka kurzego.
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
kasiarzyna wrote:Uhh skończyłam ważniejsze sprawy w pracy.
Biedroneczka mi sie pojawia juz na 3 dni przed owulką, i po owulce zaraz zanika, mówie oczywiscie o takim rozciagliwym o konsystencji białka kurzego.w czasie jak testy sa pozytywne
-
Dzięki Ania, teoretycznie serduszkowaliśmy tak że i na 11 o na 14 dc jest ok, ale mi ciągle się wydaje że jednak w 12 dniu była ta owulka. Hehe chyba w przyszłym cyklu będę serduszkować codziennie od 3 dc aż do ostatniego, profilaktycznie. Tylko czy mąż to wytrzyma
Ania_84, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Cześć Laseczki.
Arienna nie wiem który jesteś rocznik, ale za moich czasów (84) na różyczkę szczepili w 8 klasie podstawówki. Może ty też miałaś to szczepienie.
Biedroneczka tak mnie ciekawość zrzera, to chyba ty pisałaś o tych soczewkach, czemu miałaś robione na zamówienie? Masz jakąś skomplikowaną wadę?
A i mam jeszcze takie pytanie, OF zmieniło mi datę owulacji, i wcześniej jak była wyznaczona w 11dc, to linie te czerwone były przerywane, a teraz po wyznaczeniu w 14 dc są ciągłe. Czy to ma jakieś znaczenie? A tak w ogóle wg. mnie owu miałam w 12 dc
nie robione tylko zamawiane próbne bo nie mają takowych na stanie mam toryczne poniewaz mam astygmatyzm na jednym oku mam -3,75 a na drugim -1,5 plus sfera cos tam jeszcze wiec nie takie zwykłe hehehe juz mam w domku jeszcze jedną próbna na prawe ok mi zamówiła zeby różnice sprawdzic
ale sa generalnie ok tylko ja klipa mam problem z zakładaniemchoco lubi tę wiadomość
-
choco wrote:Dzięki Ania, teoretycznie serduszkowaliśmy tak że i na 11 o na 14 dc jest ok, ale mi ciągle się wydaje że jednak w 12 dniu była ta owulka. Hehe chyba w przyszłym cyklu będę serduszkować codziennie od 3 dc aż do ostatniego, profilaktycznie. Tylko czy mąż to wytrzyma
-
kasiarzyna wrote:Uhh skończyłam ważniejsze sprawy w pracy.
Biedroneczka mi sie pojawia juz na 3 dni przed owulką, i po owulce zaraz zanika, mówie oczywiscie o takim rozciagliwym o konsystencji białka kurzego.
aha nio bo własnie ja tez tak jakoś mam na 3 -4 dni przed zobaczymy jak bedzie teraz narazie cisza ale do owulki jeszcze duuuuzo czasu -
Tamka wrote:Arienna, a sprawdzałaś poziom przeciwciał? jeśli byłaś szczepiona to powinny jeszcze być i według tego podejmuje się ewentualną decyzję o doszczepieniu
rany, ja też chcę tosta! umieram z głoduTamka lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka przyzwyczaisz się do zakładania i zdejmowania. Ja kiedyś też nosilam soczewki, to kwestia wprawy. Później nawet w dlugasnych tipsach byłam w stanie je zdjąć. Ja miałam taki problem ze mi oczy strasznie wysychały w soczewkach, wolałam wiec raczej okulary.
Asha tak mnie jakoś wieczorem w 12 dc jajnik bolał i miałam mega chcice.**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Biedroneczka przyzwyczaisz się do zakładania i zdejmowania. Ja kiedyś też nosilam soczewki, to kwestia wprawy. Później nawet w dlugasnych tipsach byłam w stanie je zdjąć. Ja miałam taki problem ze mi oczy strasznie wysychały w soczewkach, wolałam wiec raczej okulary.
Asha tak mnie jakoś wieczorem w 12 dc jajnik bolał i miałam mega chcice. -
Tamka wrote:Arienna, a sprawdzałaś poziom przeciwciał? jeśli byłaś szczepiona to powinny jeszcze być i według tego podejmuje się ewentualną decyzję o doszczepieniu
rany, ja też chcę tosta! umieram z głodu -
Asha wrote:Tosty to juz przeszlosc kochanie..teraz to juz sie slinie na mysl o pieczarkowej...ale tobie moge tosta zapodac...jakiego chcesz?
nio mama jeszcze zeszłoroczne zbiory wysuszone i dorzucam do pieczarkowej albo żurku na zakwasie mojej babaci -
choco wrote:Biedroneczka przyzwyczaisz się do zakładania i zdejmowania. Ja kiedyś też nosilam soczewki, to kwestia wprawy. Później nawet w dlugasnych tipsach byłam w stanie je zdjąć. Ja miałam taki problem ze mi oczy strasznie wysychały w soczewkach, wolałam wiec raczej okulary.
Asha tak mnie jakoś wieczorem w 12 dc jajnik bolał i miałam mega chcice.
nio ja nosiłam w podstawówce chwilke soczewki a tak od 2 roku życia mam okulary ale czasem fajnie iść bez nich albo latem słoneczne założyc