My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia straszne
ale jak już zacznie się goić będzie z górki
Dzisiaj się dowiedziałam, ze w szkole mamy, jest 6 dzieciaków na miejsce (gimnazjum) to co się teraz tam dzieje to jakaś masakra... dobrze, że okres edukacji mam za sobą. Kolejny stres jak dziecko pójdzie do szkoły ale to min 7 lat -
choc tak mama bedzie go odwiedzac choc wet powiedziala ze do tego czasu o spokojnie juz mu sie zasklepi i nawet jakby nic nie robic przez 3 dni to nic sie nie stanie
-
nick nieaktualnyIle ja bym dała żeby być już w ciąży hmm... no ale kiedyś wszystkie będziemy
Co do snów to ja dzisiaj spać nie idę...bo od paru dni śni mi się mój były M!!! Nie dojrzę że nagle na mieście się go pełno zrobiło i gdzie nie pójdę tam on to w snach jest... Przyjaciółka się śmieje że musi nieźle o mnie myśleć...a Wy co myślicie o tym jak ktoś tak się śni?
-
Katjaa, ja mhsle ze on sie tobie tyle sni, bo to ty o nim ciagle myslisz....ja jako czym duzo mysle, to mi sie czasem przysni.
On pewnei o tobie tez mysli...duzo mysli, bo przeciez smsy pisal/pisze (?).Katjaa lubi tę wiadomość
-
Malenq, super super super!
Krokuś, jak zadzierałam nogi, to mialam przed oczyma Twój obraz
Nenek, świetnie przedstawiłaś moją historię choroby, lepiej bym tego nie ujęła, dodam tylko, że przyczyną było wyjałowienie pochwy na skutek tabletek, na co żaden mądry lekarz nie wpadł... a podejrzewam, że odstawienie spowodowałoby odwrót choroby... no ale cóż, czasu nie cofnę
zobaczymy, jak będzie , mąż mi dzisiaj powiedział, że ma przeczucie, że jestem w ciążytrzymam go za słowo
dobrej nocki
Krokodylica, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeszka wrote:Katjaa, ja mhsle ze on sie tobie tyle sni, bo to ty o nim ciagle myslisz....ja jako czym duzo mysle, to mi sie czasem przysni.
On pewnei o tobie tez mysli...duzo mysli, bo przeciez smsy pisal/pisze (?).
I już nie pisze sms-ów od kiedy mu powiedziałam że ma się ode mnie odpierd***Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 22:39
-
jestem pierwsza
tak to jest jak się ma w sobotę na 6
tempka trzyma a nawet rośnie, musiałam ustawić ręcznie owulację bo mi znów przestawiło, tym razem na wczoraj
a tak nawiasem, to wykres bez PREMIUM wygląda brzydkono cóż trudno jakoś będę to musiała przeżyć
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej laski
A u mnie nie jest tak do końca pięknie... Niby słonko świeci ale jakieś szarawe chmurzyska też na moje niebo wlatają
Po zanotowaniu mojej dzisiejszej tempki postanowiłam wygooglać sobie patologiczne wykresy, bo inaczej tego mojego nie można nazwać