My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Yasmin ja mam dużo zwierzątek, ale te akurat mało lubię. Chociaż po cichaczu je cenię za to że zjadają komary. A mam nietoperze na strychu, ptaszki na balkonie, bobra w stawie (chyba się juz wyprowadził, pozostawiając zniszczenia), kaczki na stawie i rynku w stawie. Miałam też bociany na słupie elektrycznym wysokiego napięcia ale po deszczy gałązki z gniazda które próbowały uwić zaczęły spadać i wywołały mega spięcie. No i oczywiście mam myszy i koty. A w domu psy, rybki i męża leniwca co właśnie chrapie na kanapie.
Nenaaa, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Jestem, jestem, tylko nie miałam jak napisać.
Pęcherzyk nie pękł tylko jeszcze sobie urósł.20mm.
"Współżycie dziś i jutro wskazane" bo lada chwila powinien pęknąć.
Następne USG w niedzielę.
aaaaaaaaaaaa doczytałam Kroko to do dzieła skarbie:)
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
choco wrote:Yasmin ja mam dużo zwierzątek, ale te akurat mało lubię. Chociaż po cichaczu je cenię za to że zjadają komary. A mam nietoperze na strychu, ptaszki na balkonie, bobra w stawie (chyba się juz wyprowadził, pozostawiając zniszczenia), kaczki na stawie i rynku w stawie. Miałam też bociany na słupie elektrycznym wysokiego napięcia ale po deszczy gałązki z gniazda które próbowały uwić zaczęły spadać i wywołały mega spięcie. No i oczywiście mam myszy i koty. A w domu psy, rybki i męża leniwca co właśnie chrapie na kanapie.
Ja mam tylko śmierdzące gołębie na balkonie
Czasem mi sowa na parapecie usiądzie i sporo ptaków drapieżnychchoco, zahra lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Uuuuu nenaa to znowu weekend będziesz jak na szpilkach ( można spytać dlaczego przełożone?)....
ja w poniedziałek wylatuję, więc jeszcze dwa dni pocieszę się Waszym towarzystwem, chociaż duuuże prasowanko mnie czeka...ale to jutro heheheh...
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyYasmin wrote:dziewczyny, wszystkim nam się wyświetla ta sama porada dnia w tym samym momencie?? Dziś ostrzegają przed nadmiernym piciem zielonej herbaty podczas starania się. Wiem, że sporo tutaj amatorek tego trunku.
Uwaga: Będzie o akupunkturzeYasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie też o Kotce pomyślałam jak to przeczytałam. Piszą, że akupunktura dwa razy w tygodniu po 20 minut jest dobra na płodność ponieważ pobudza przepływ krwi w miednicy oraz obniża poziom hormonu stresu (to coś dla mnie
).
Ale ja się boję igieł. Nie poszłabym chyba -
nick nieaktualny
-
Malenqu super
hej kochane
my juz po wet ..nistety zaczelo odpadac.. okropnie to wyglada..dostalismy taka sepcjalna masc i mamym nia smarowac to wszetko raz dziennie wet powiedziala ze najgorszy bedzie ten tydziena pozniej to juz z gorki bo bedzie sie zasklepiacale to kilka tygodni mur beton ;/