My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nenaaa wrote:Hej, płodzicie bardzo
Proszę o streszczenie dzisiejszego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 18:33
Katjaa, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadrobiłam. Co do zdjęcia testu - jeden negatyw, drugi pies go tam wie, podejrzewam że live był troszkę ciemniejszy - ja tak mam z owulacyjnymi - okiem widzę, na zdjęciu brak złudzeń. Czekam na wyniki poranne, a przede wszystkim na betę
Ponieważ czytam was cały dzień z przerwami nie wiem już co miałam więcej skomentować
Wg. OF dziś mam termin @ - nie przyszła i wcale się na nią nie czuje, ale brałam później luteinę więc 4 dni od ostatniej dawki wypada w niedzielę. Mam nadzieję że mnie nie zaleje bo czeka mnie 5 godzinna podróż polskim busem i chętnie bym w pn siknęła na dwie kreski. Ale ciśnienia nie mam jakoś w tym miesiącu
AAA wiem co miałam jeszcze napisać - co do mierzenia temperatury - schizowałam się pierwsze półtora cyklu z mierzeniem - teraz jakoś stwierdziłam że po prostu obserwuje organizm, denerwuje mnie że nie mam tej temperatury w drugiej fazie wyższej, ale dlatego że podejrzewam jednak cykle bezowulacyjne i ogólny jednak dużo większy problem niż myślałam. Rozważałam nawet antyki na 3 miech co by mnie może zestymulowało ale szkoda mi tracić 3 miesięcy... generalnie pomysłów mam dużo czym by się tu dofaszerować
A jako mam nadzieję dobry znak, właśnie była u mnie pani przedstawiciel w aptece i dała mi całe opakowanie Mama coffe - witaminki prenatalne w formie kawy, mocno reklamowane teraz
I ja też wstępuję do ganguWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 18:42
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny