My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tylko chciałam się wtrącić i powiedzieć, że nie wszędzie w UK jest taka opieka medyczna jak u Ashy. Ja zawsze miałam wyniki na czas, nawet jak były dobre. Dostawałam po prostu listy z wynikami pocztą. Nigdy nie było problemów. Lekarze też mili, pielęgniarki także. Jak trzeba było mieć skierowanie do specjalisty to mi dali. Także nie wiem zupełnie o czym Asia pisze, bo ja tego nie doświadczyłam ani żadna moja znajoma.
Asha, dlaczego po prostu nie zmienisz lekarza? Jeden lekarz i jeden szpital jest w waszym mieście? Chyba lepiej znaleźć kogoś kompetentnego niż ciągle się denerwować aktualnymi lekarzami? -
nick nieaktualny
-
Cymciu: e tam normalna nie tuczy
ale jak to mi pani od dietki powiedziała każda szklanka kawy powinna być uzupełniona szklanką wody, czyli jak łoiłam 3 kawy to oprócz litra wody normalnie musiałam jeszcze dodatkowo wypić 3, a to dla mnie graniczy z cudem.
-
nick nieaktualny
-
Krokodylku współczuje samopoczucia, ja wręcz odwrotnie się czuję energia mnie rozpiera
to chyba te hormony działają, ale to chyba za szybko, chociaż myślę że na mnie to samo myślenie, że już mam te hormony działa
i jest dobrze to samopoczucie od razu mi się poprawiło
trzymam mocno kciuki za testy i kropeczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 20:51
cymcia lubi tę wiadomość
-
aa bo wy macie gwiadzdki
zaraz zmienie
wiecie co dzis bylam u lekarza z tym czyrakiem i dostalam masc + antybiotyk 4 razy dziennie przez 4 dni
nie mysllaam ze tak ustrojstwo moze zaszkodzic ;/ jeszcze w takim miejscu ;/ -
Witajcie w tą szaloną pogodę,
ależ jestem wypluta przez tą pracę, nawet nie mam kiedy do Was zajrzeć.
Idę jutro badać prolaktynę(5 dc), a 22go (w 16dc) mam wizytę u gina i mam nadzieję że się wstrzelę i już określi płyn w zatoce Douglasa
Ciekawe co mi wyjdzie i przepisze coś silniejszego od niepokalanka.
Rok minął tu g....Albo mamy pecha albo nie wiem co jest grane...Niby prolaktyna podniesiona (wg badania w marcu) ale na monitoringach owulacje są,progesteron bardzo ładny 7 dni po owu, i bądź tu mądry...
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny