My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:gzic sie ile wzezie kiedy sie chce nie mierzy tempki i powiedzie sobie nie chce diecka ;P isc na impr zrobic to w kiblu i bach mamy fasole
No ja wiedziałam, że trzeba się szlajać no... Jak @ przyjdzie w tym cyklu, to od następnego będę się razem z moim K szlajać i puszczaćzgredka lubi tę wiadomość
-
Ja sobie już obiecałam, ze teraz mierze ostatni cykl bo ide do gina zebym mniej więcej wiedziała czy przed wizyta mam owulke, jak to będzie się miało do minitoringu a potem koniec, robie sobie wakacje
U mnie nawet chlanie nie pomaga haha no ale coz, chyba jedyne wyjście jechać na urlop i przestać myslec
Przede mna kupno mieszkania, wiec najlepiej jak się tym pochlone
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
to powinno byc motto stających sie
4 razy po 2 razy 8 razy raz po raz o północy ze 2 razy i nad ranem jeszcze raz.cymcia, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oo nie biedna owca
to juz zakrawa o zoofilie
bylam u wet i powiedzialam o dziwnym zachowaniu mojej kici
kazala ja obserwowac bo mozliwe ze nie do konca wycieli jej jajniki.. i sie odbudowaly .. podobno jest cos takiego jak janik w resce czyli tam gdzie zszywaja ;/
jesli dajlej bedzie sie tak zachowywac jak na roje to trzeba bedzie j obserwowac na jesien i jak cos jeszcze raz operowac i szukac tego jajnika ;/ -
zgredka wrote:a ja tam cały dzień drapię się dziś w szczękę, bo przed okresem jakiś syfson mi tam wyrósł..
a jak tak dużo się "robi" to nasienie nie jest słabsze??czest jest tak ze czeste wposlzycie nie danie odpoczynku 12h oslabia armie..
pozatym podobno jak duzo na raz sie buksujemy to duza ilosc sermy moze sie sklejac..
ale jak facet ma dobry maeria l o spokojnie mozna co 12 h