My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
O jej chyba suwaczek zajął za dużo znaków bo nie mogę wkleić naszego motta.
Laseczki upiekłam wam pyszne browni z masłem orzechowym. Idealne lekarstwo na PMS, negatywne testy, smutki dnia codziennego, niecierpliwe oczekiwanie na owulację.Krokodylica, cymcia lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyŚpieszę donieść, że nie będziecie ciociami. Menda jeszcze nie przyszła, ale patrząc na cały miesiąc- pewnie ze stresu sie przesunęła. Chłop trochę rozżalony, ale pociesza..... Smutno
Jeśli do poniedziałku nie przyjdzie paskuda to ide do gina na wywołanie -
Dzień dobry...
Znowu ledwo patrzę na oczyTempka nieco w dół ale @ nie ma, więc nie tracę nadziei
Pogoda fajna, (*)(*) bolą i wyczytałam że jesli tempka jest podwyższona więcej niż 16dpo to jest bardzo duże prawdopodobieństwo ciąży( a u mnie już 15dpo)
Miłego dzionka...
Hej czy Cymcia już sikała?cymcia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:Śpieszę donieść, że nie będziecie ciociami. Menda jeszcze nie przyszła, ale patrząc na cały miesiąc- pewnie ze stresu sie przesunęła. Chłop trochę rozżalony, ale pociesza..... Smutno
Jeśli do poniedziałku nie przyjdzie paskuda to ide do gina na wywołanie
Kochana tak mi przykro. Może faktycznie cykl był bezowulacyjny? Trzymam kciuki za następny cykl!!!!!!
Mi dziś przesunęło owulkę o jeden dzień, ale te dwa dni są brane pod uwagę u mnie, bo u gina byłam wieczorem i stwierdził że jestem świeżo po owulce, więc możliwe że była tego samego dnia. Zresztą ten jeden dzień różnicy nie ma takiego znaczenia.
Całej nocy nie przespałam, bolała mnie głowa i chciało mi się rzygać, a jak usnęłam chociaż na chwilkę to śniły mi się jakieś koszmary.Dalej mi ciężko na żołądku.
cymcia lubi tę wiadomość
-
Cymcia - tulam
u mnie nie dość że całą noc śniły mi się termometry (jakbym nie mogła się doczekać pomiaru) to na dodatek tempka spadła, w sumie nie rozpaczam bo @ dalej nie ma więc nadzieja jest, śluz kremowy, spora ilość ... będzie co ma być, ale patrząc na tę skaczącą temperaturę to jak będzie dzidziuś dostanie przydomek ŻABA
(*)(*) bolą a lewy dziś kłuł jakby ktoś mi szpilę wbijał, a na brwi mi wyskoczył duży pryszczKrokodylica lubi tę wiadomość
-
A ja nie mogę dojść do porozumienia z szyjką macicy... Niby jest wysoko, ale jakaś jakby większa, niby jest zamknięta, ale nie jest twarda, tylko taka rozmemłana, jakby lekko chropowata, ale nie jest tak miękka jak podczas dni płodnych... Jakaś jędrniejsza jest...
No to Wam popisałam
Oj Anuśka, idź ty lepiej spaćArienna, cymcia lubią tę wiadomość
-
Cymcia tulam mocno
Kroko kurde a moze to ten cholerny wirus ja nie rzygam ale mnie muliło za to biegunka taka ze szok juz myslałam ze ok jest a tu bach całe popołudnie wczoraj w kiblu przesiedziałm test owu ledwo z czego miałam zrobic bo sikać nie mam czym bledzioch wyszedł hmm moze za bardzo rozcienczony mocz
od dziś mi ovuf przewidziało płodne wiec dziś i niedziela poniedziałek działamy -
Dokładnie Arienna, trzymam kciuki żeby było dobrze.
Anuśka, u mnie nawet trochę lepiej, nawet robię próbę żołądka i usiłuję zjeść jakieś śniadanie.
A w tamtym miesiącu jak miałam zatrucie i rzygałam 3 dni to szwagierka zapytała się mnie "a ty nie jesteś w ciąży? bo ja tak miałam na samym początku ciąży przez kilka dni". Więc się pocieszam że to fasol się wgryza i rozrabia.Tamka lubi tę wiadomość
-
poczekam do niedzieli jak postanowiłam na początku, bóle "udające @" (
) chyba ustąpiły
zobaczymy jak będzie dziś w pracy, hehe jakby nie daj Boziu coś nie tak, to będzie w ramach wyżywania się dzieciarnia dziś sprzątać, oj będzie
hihi, a wiecie ! moje uzależnienie osiągnęło kulminację, dziś zamiast jeszcze sobie pokimać siedzę tu, a na fejsa nie zaglądałam chyba od 3 dni
i w ogóle uważam że administracja powinna zainwestować w stworzenie aplikacji na komórek, takiej jaką ma FB że mi komórka powiadamia o nowych wpisach na forumWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 08:17
Tamka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:A ja nie mogę dojść do porozumienia z szyjką macicy... Niby jest wysoko, ale jakaś jakby większa, niby jest zamknięta, ale nie jest twarda, tylko taka rozmemłana, jakby lekko chropowata, ale nie jest tak miękka jak podczas dni płodnych... Jakaś jędrniejsza jest...
No to Wam popisałam
Oj Anuśka, idź ty lepiej spać
kurde ja próbowałam badac ale nie wyszło jakos nie znam sie na tym hehehe -
Anuśka - brzmi ciążowo, trzymam kciuki za II kreski
Krokodylica - u Ciebie podobnie, zresztą Twój wykres jest tak piękny, że nie może być inaczej
Cymcia - trzymam kciuki mocno mocno
Ja dziś włączyłam wykrywanie owulacji, i mi wyznaczyło owulkę na 4 dni temu. Żart. Szyjka twarda zamknięta, luteinę brać skończyłam a temu się owulki zachciało. Ja tu na @ czekam, a nie owulkę.
******************************GANG18+***************************** -
cymcia wrote:Eeeee spoko- kolejny miesiąc picia alko i kawy przede mną
w razie czego mam INKĘ i nie zawaham się jej użyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 08:22
cymcia lubi tę wiadomość
-
Kroko, jak to fasol się wgryza, to rzygaj ile wlezie, żeby się tylko wgryzł
Arienna jestem za OF na zasadzie FBJa też niezbyt często na FB zaglądam od kiedy mam Was
Biedroneczko, bo wbrew pozorom to nie jest takie łatwe... Ja tak na prawdę od trzeciego cyklu dopiero załapałam o co kaman... No nie licząc dzisiejszego badania, bo coś dziwnego się z nią porobiłoKrokodylica, Arienna lubią tę wiadomość