My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kroko, całkiem niemożliwe moim zdaniem. Śluz generalnie kremowy, choć średnio go oceniałam, bo brałam lutkę dowcipnie, ale z płodnym nie ma NIC wspólnego. Szyjka jak kamień i zamknięta na 4 spusty, prawie że kłódkę wyczuwam
. Zresztą nie ma co gdybać bo serduch i tak nie było w tym czasie, biorąc pod uwagę to szyjkę to żołnierzyki chyba z karabinem maszynowym musiały by płynąć co by się przez nią przebić
******************************GANG18+***************************** -
Dzien dobry.
ja dzis od rana zapracowana, ale nadal pracuje z domu. ostatni dzien. w przyszlym tyg. ide juz do biura (mam nad.z,ze wszyscy beda zdrowi).
Kroko, ciesze sie ze lepiej sie czujesz.
Cymciu, przytulam.
mi sie wydaje, patrzac na wczorajsza i dzisiejsza temperatura oraz szyjke i sluz, ze jestem juz po ovu. ale szybko mnei nawiedzila w tym cyklu! teraz dwa tyg. i zobaczymy czy efekt serduszkowanai bedzie
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny.
Jak już o uzależnieniach mowa, to ja dziś zaspałam do pracy, ale mimo wszystko przed wyjściem z domu musiałam na tel. sprawdzić czy już któraś z Was tu jest
Kroko twój wykresik wygląda jakby chciał ramke przebić i wyskoczyćoby wyskoczył na zielono.
Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
cymcia wrote:spoko dziewczyny
jest taki mały zawód, ale z drugiej strony, dojrzewam do fasolkowania coraz bardziej
a tak z ciekawości, jakie są szanse, że jeśli teraz test wyszedł negatywny, to jednak ta ciąża gdzieś się szwenda w organizmie?
przyjmując, że miałaś ją 1 dzień po pozytywnym teście owu, to dzisiaj jest 16 dpo, Nena miała zagnieżdżenie w 12 dpo, z tego co kojarzę, a to było bardzo późno, więc raczej chyba powinno coś być dzisiaj widać.. ale dopóki nie ma okresu, jest szansa! bo Twoja owu mogła się przesunąć, więc czekamy po prostuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 09:00
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:serio? hmmm dzięki
to kiedy spadek można nazwać spadkiem?
Cymciu, ja aż tak wykresów w galerii nie analizowałam, a tutaj w gangu mamy raczej książkowe wykresy (poza Neną-robotem constans) i teściki o czasie, ale wydaje mi się osobiście, że wszystko jest możliwe, bo, jak mi gin ostatnio powiedział - test owu i temperatura to tylko przesłanki, że była owulacja, można sprawdzić jeszcze progesteron ale jedynym 100% wyznacznikiem poprawnej owulacji jest ciąża..tak - wszystko jest możliwe
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Witam się serdecznie
Tiago ostatni dzień w szkole i wreszcie zaczyna wakacje
u mnie drugi spadek temperatury
mam mieszane uczucia...
i jestem potwornie zmęczona, nic mi się nie chce....
kochana - łeb w łeb, u mnie też spadek -
Anuśka wrote:Tamka, dobrze, że dodałaś "raczej" bo do mojego wykresu jeszcze książki nie napisano
ale faktycznie - tyś też przecie zakropkowana i będziesz tym pierwszym szlaczkowym przypadkiem
Anastazja, z tymi spadkami jest różnie - w jednym cyklu może Ci schodzić w dół małymi kroczkami, a drugim runąć nagle w dół, kiedyś była w informacjach na owu taka fajna wiadomość, że nie ma wykresów z tempką stałą (poza Neną, bo na temperaturę ciała poza hormonami ma wpływ mnóstwo czynników zewnętrznych, więc przyjmuje się, że jeśli jest ona 18 dni ponad linią bazową - to jest ciąża, ale wystarczy, że "czołga" się nad linią - tak będzie u jednych , u innych niemal kilka stopni wyżej, sprawa indywidualna
Anastazjaaa, Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:jeśli jest ona 18 dni ponad linią bazową - to jest ciąża, ale wystarczy, że "czołga" się nad linią - tak będzie u jednych , u innych niemal kilka stopni wyżej, sprawa indywidualna
jak by była opcja na forum typu: "Lubię, Lubię Lubię" to bym ją teraz wcisnęła.
dzięki za info, nie miałam o tym pojęcia.
Nadzieja powróciła
Tamka lubi tę wiadomość