My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:No Asha bierz przykład z Anuśki... Zobacz jakie głębokie wdechy robię
ja mam bardziej wystajace lopatki na plecach niz cycki z przodu haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 09:40
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć gangsterki
zostawić was na chwilę to wy jakieś grupy przestępcze zakładacie
Cymku głowa do góry, przytulam
Trzymam kciuki za zielone kropki! Jutro wracam do domu to będę z wami na bieżąco, dzisiaj się bawię na koncercie Metalliki jupiNenaaa, Arienna, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarissith wrote:Cześć gangsterki
Trzymam kciuki za zielone kropki! Jutro wracam do domu to będę z wami na bieżąco, dzisiaj się bawię na koncercie Metalliki jupi
i kto założył gang? kto? cymciaaaaaa!!!!!marissith, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:Cześć gangsterki
Trzymam kciuki za zielone kropki! Jutro wracam do domu to będę z wami na bieżąco, dzisiaj się bawię na koncercie Metalliki jupiAsha, marissith, Biedroneczka83, cymcia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
cymcia wrote:laseczki, pilnie potrzebuję zajebistego przepisu na zajebistą zupkę z zajebistej cukinii
mniam mniam
robisz rosołek lekki, a na parze gotujesz cukinie (nie powiem ile bo zależy jaką porcję robisz), po ugotowaniu cukinii - blenderkiem ją traktujesz, dodajesz do rosołku, do tego trochę serka mascarpone i słodkiej śmietanki i voila
proporcje powinny być takie, żeby wyszła zupa krem, to już sobie sama ocenisz
cukinia oczywiście obrana
ps. w wersji oszczędnościowej nie ma rosołku, tylko sama cukinia zmiksowana ze śmietaną i serkiem mascarpone + możesz dodać trochę topionego śmietankowegoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 09:47
Nenaaa, cymcia lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:nie wiem czy zajebista ale my lubimy
robisz rosołek lekki, a na parze gotujesz cukinie (nie powiem ile bo zależy jaką porcję robisz), po ugotowaniu cukinii - blenderkiem ją traktujesz, dodajesz do rosołku, do tego trochę serka mascarpone i słodkiej śmietanki i voila
proporcje powinny być takie, żeby wyszła zupa krem, to już sobie sama ocenisz
cukinia oczywiście obrana
ps. kurczę ale mam dziś dziwny humor, taki zajebiście pozytywny, hehe biedne dzieci będą bo mi się włączyło uszczypliwe i durnowato- gówniarskie poczucie humoru -
nick nieaktualny
-
nio to ja tez chyba zmienie termometr hehe bo mój tez znudzony a ja chce spadek!!!!
ZUpka z cukini ala Biedroneczka
2 małe cukinie
1 żółta papryka
1 cebula
500 ml gorącej wody
tymianek (moze być suszony)
sól, pieprz, gałka muszkatołowa
oliwa z oliwek (masło)
Warzywa umyć, z papryki usunąć gniazdo nasienne, cebulę obrać,
cukinie pokroic w plastry, paprykę i cebulę w kostkę,
zrumień warzywa w garnku na łyżce oliwy lub masła,
dolej wodę i gotuj 15 minut,
przypraw, zmiksuj na gładką masę, posyp tymiankiem zaknij pokrywką na 10 i pozostaw bez gotowania
wlewaj zupę do misek,
posyp każdą posiekanym koperkiem dodaj grzanki lub groszek ptysiowyNenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:kiedy spada na linię bazową
Cymciu, ja aż tak wykresów w galerii nie analizowałam, a tutaj w gangu mamy raczej książkowe wykresy (poza Neną-robotem constans) i teściki o czasie, ale wydaje mi się osobiście, że wszystko jest możliwe, bo, jak mi gin ostatnio powiedział - test owu i temperatura to tylko przesłanki, że była owulacja, można sprawdzić jeszcze progesteron ale jedynym 100% wyznacznikiem poprawnej owulacji jest ciąża..tak - wszystko jest możliwe
Hehe jeszcze ja i smarta mamy cudaki - wydziwiaki. Daleko nam do książkowych wykresów.Pomijam ten mój teraz ale to zasługa leków.
-
marissith wrote:Arienna wiem co czujesz, wczoraj umierałam w pracy przez kaca giganta
ucałuję Jamesa w czółko od Ciebie
my z mężem Metallicę tak bardzo, że nawet na pierwszy taniec mieliśmy Nothing Else Metters w wersji smyczkowej, ba nawet mój luby nauczył się walcamarissith lubi tę wiadomość
-
Witam Kochane biore udział w konkursie chciałabym wygrac dla mojej księzniczki jeżeli chciałybyście mi pomóć wejdzcie na ponizszy link i polubcie zdjęce będe bardzo wdzięczna z góry dziekuje
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=651509321607452&set=pb.539797939445258.-2207520000.1405064786.&type=1&theater -
nick nieaktualny