My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieukowa, ja zawsze twierdziłam że w wakacje eksperymenty się nie udają i lab powinien być zamknięty bo wszystkie komórki strajkują . Dwa miesiące się męczyłam żeby coś zrobić i a to komórki z niewiadomych przyczyn padały, a to laser siadał. Przychodził wrzesień i pyk wszystko jak w zegarku
Nieukowa, Tamka lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Nieukowa wrote:Aaaa, 1 dzień człowieka nie ma a tu jakieś gangi się tworzą
Ja też w to wchodzę, podoba mi się
DZiś w robocie wszystkie plagi egipskie: zalało nas, spadło pół sufitu w moim zakładzie, internet siadł, padło oświetlenie w najfajnieszym mikroskopie ;/
No i kurde jak tu robić.
Ja bym chyba 500 punktów miała, jakby mi się chciało wrzucać w kalkulator moje objawy. Coraz bardziej zmęczona łażę, cyce napieprzają, łeb boli... A jak przeczytałam o zupie z cukinii to jakoś mnie zemdliło.
Ja chcę na urlop a tu cały tydzień jeszcze ;/ Ratunku ;(((
spoko dotrzymam ci towarzystwa ja mam urlop dopiero od 18 lipcaNieukowa lubi tę wiadomość
-
Dlatego też siedzę sobie (internet chociaż naprawili) z kawusią na OF. Obok zalegają kawałki sufitu a ja czekam aż panie sprzątaczki przyjdą i aż ekipa przyjdzie znaleźć przeciek.
Olewam dzisiaj większość pracy, mam wymówkęKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Anastazja, masz rację
Moja przyjaciółka zaciążyła i jest wzorem żywieniowym - pamiętam, że wymieniała pleśniuchy, że nu nu nu
Poza tym podobno też zielona herbata, a ją uwielbiam (oczywiście jej większe ilości) wypłukują kwas foliowy więc też herbatopijaczki uważajcie
Anastazjaaa wrote:to jak zaciążysz to nie dodawaj, ponoć nie powinno się jadać sera pleśniowego w błogosławionym stanieKrokodylica lubi tę wiadomość
-
ja urlopu nie mam w ogóle, ze względu na kwestie remontowo-finansowe więc będę tu na czuwaniu non stop, tyle mojej rozrywki w tym sezonie... może ejszcze w ramach atrakcji fundnę sobie drożność jajowodów next month, szał
-
Krokodylica wrote:U mnie w rodzinie tylko raz były bliźniaki, ciotka miała z wujkiem.
Więcej przypadków brak.
A u mnie tylko jedno jajo więc to już by był mega cud.
Mi się też czasem marzą bliźniaki, ale zaraz późnije wpadam w panikę jak bym dała rade z 2 na raz.
**********************Gang 18+***********************
-
Hej gangu 18+
Ja q przychodni wyjmowali mi kleszcza z taka niespodzianka dzis się obudzilam ale orzy okazji zlapalam mojego neurologa i powiedzialam o nolach głowy dal mi skierowanie na masaze cudowne drazetki i skierowanie na rezonans bo mialam w 2012 roku i byla mini torbielka powiedział ze spr czy nie rośnie choć on obstawia ból od kregoslupa szyjnego ale fajnie ze nie musze się prosicWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 10:51
-
Tamka wrote:ja urlopu nie mam w ogóle, ze względu na kwestie remontowo-finansowe więc będę tu na czuwaniu non stop, tyle mojej rozrywki w tym sezonie... może ejszcze w ramach atrakcji fundnę sobie drożność jajowodów next month, szał
Tamka jednoczę się w bólu, będziemy czuwać we dwie.
Ja urlopu nie mam, bo teraz sezon i najwięcej pracy.
Może w jesieni się uda jakieś 3 dni chociaż wydębić.Tamka lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Biedro: to ja też zaczynam po 18tym. Ale na cały miesiąc za to wyjeżdżam
e to sie masz suuuper ja tylko na tydzien nio chyba ze przedłuże coś ale maks półtora hehehe nio choc cicha nadzieja zielonej kropki jest wiec L4 hehehe by było i odpoczynek do połowy sierpnia -
ja urlopu też nie bede miała , bo po pierwsze primo: mialam w kwietniu, po drugie primo: moj G ma dopiero w październiku więc chcialam wybrać z nim, a po trzecie primo:jest u nas tylu luda na urlopie ze i tak bym nie dostała , więc nadzieja w L4
-
Kroko a gdzie pracujesz??
nio ja niby byłam juz 2 tyg ale w kwietniu jechałam z Zuzą nad morze w celach zdrowtnych takie prywatne sanatorium a teraz chcemy rodzinnie a ze tescie wybywają skorzytamy z ich chałupki na wsi jesc trzeba tak czy siak a przynajmniej mała poszlaeje i wyspi sie -
Arienna wrote:ja urlopu też nie bede miała , bo po pierwsze primo: mialam w kwietniu, po drugie primo: moj G ma dopiero w październiku więc chcialam wybrać z nim, a po trzecie primo:jest u nas tylu luda na urlopie ze i tak bym nie dostała , więc nadzieja w L4
Arienna a Ty czym się zajmujesz, że w wakacje masz tyle ludu?