My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Królewny
A może raczej Gangsterki - co tu się wyrabia niech ktoś mi powie
Tulę Was wszystkie, weszłam do biura, pośpiesznie otworzyłam lapka by szukać zieloniutkich kropek, ale jak rozumiem jeszcze chwilka..
U mnie wczorajszy dzień jakaś masakra - Kroko, też zastanawiałam się czy jakiegoś wirusa nie złapałam, rozwolnienie cały dzień! Wykończona byłam...
Dziś 31 dc i tempka rano 37,2 - nie wiem co myśleć. Niby czułam już @ ale jeszcze jej nie ma, ehhh
Całus big dla Was - dzielcie się i kropkujcieKrokodylica lubi tę wiadomość
-
marissith wrote:Cześć gangsterki
zostawić was na chwilę to wy jakieś grupy przestępcze zakładacie
Cymku głowa do góry, przytulam
Trzymam kciuki za zielone kropki! Jutro wracam do domu to będę z wami na bieżąco, dzisiaj się bawię na koncercie Metalliki jupi
Jaaaaa zazdroszczę.marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:a ja punktów nie mam, bo nie kupiłam premium
i przynajmniej wiem, że mam tyle ile mam czyli 0
Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
Ja to jeszcze jeden maks dwa cykle i biorę Clo. A zależy to od tego jak wypadną bo na wakacjach nie chcę się użerać z efektami ubocznymi
a może w Egipcie od słońca zajdę
Do zupy z cukinii ja jeszcze dodaje kilka podsmażonych na maśle ziemniaków żeby konsystencja była lepsza, ale nie można dać zbyt dużo bo zabiją smak cukinii
******************************GANG18+***************************** -
Krokodylica wrote:U mnie w rodzinie tylko raz były bliźniaki, ciotka miała z wujkiem.
Więcej przypadków brak.
A u mnie tylko jedno jajo więc to już by był mega cud.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Rzygnę chyba dzisiaj.... Jakiś wirus mnie dopada czy co... Cały czas mi niedobrze ;(
nio mnie sie za 6 dni kończy i tez nie kupuje premium wiec tez nie bede znała punktacji heheheAnuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Aaaa, 1 dzień człowieka nie ma a tu jakieś gangi się tworzą
Ja też w to wchodzę, podoba mi się
DZiś w robocie wszystkie plagi egipskie: zalało nas, spadło pół sufitu w moim zakładzie, internet siadł, padło oświetlenie w najfajnieszym mikroskopie ;/
No i kurde jak tu robić.
Ja bym chyba 500 punktów miała, jakby mi się chciało wrzucać w kalkulator moje objawy. Coraz bardziej zmęczona łażę, cyce napieprzają, łeb boli... A jak przeczytałam o zupie z cukinii to jakoś mnie zemdliło.
Ja chcę na urlop a tu cały tydzień jeszcze ;/ Ratunku ;(((Tamka lubi tę wiadomość