My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:Cymciu, ja aż tak wykresów w galerii nie analizowałam, a tutaj w gangu mamy raczej książkowe wykresy (poza Neną-robotem constans)
Witam serdeczniaście
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a428d3142cc.jpgTamka, Arienna, cymcia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:jak by była opcja na forum typu: "Lubię, Lubię Lubię" to bym ją teraz wcisnęła.
dzięki za info, nie miałam o tym pojęcia.
Nadzieja powróciła
kochane , wiem powinnam nadrobić, ale zaczeło się teraz coś dziać więc jeszcze nie zaczęłam nadrabiać, w takim razie zapytam : co za gang? ja tez chcę! mogę? i czy spełniam warunki? -
Witam
Moj chlop odmowil juz wczoraj wspolpracya mi sie w sumie tez juz nei chcialo. Dzisiaj rano jeszcze sie wysililismy
Od dzisiaj post bo juz nie wyrabiam hehe. Stawiam ze jutro bedzie skok czyli ze owu byla albo wczoraj albo jest dzisiaj ale ja bym na wczoraj stawiala jednak.Tamka, marissith lubią tę wiadomość
-
cymcia wrote:spoko dziewczyny
jest taki mały zawód, ale z drugiej strony, dojrzewam do fasolkowania coraz bardziej
a tak z ciekawości, jakie są szanse, że jeśli teraz test wyszedł negatywny, to jednak ta ciąża gdzieś się szwenda w organizmie?
duuuże Cymcia mówie ci to ja której dzien po tem @ nie wyszła nawet beta hehehecymcia, Tamka lubią tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Asha, koniecznie sprawdź czy oddychasz! Bo taka prosta krecha, bez oznak życia to wiesz...podejrzana jest
. Musze inny zakupic, bo nuda tak ...bo sobie juz teraz moge wpisac na caly przyszly tydzien na cholere mam mierzyc
cymcia lubi tę wiadomość