My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:A ja siedze w biurze firmy elektroenergetycznej choć wolałabym w laboratorium hehe albo w dziele ochrony srodowiska nio ale trudno projektowanie kanalizacji tez nie wyszło
Ja bym nie dała rady pracować w jednym miejscuMuszę być w ciągłym ruchu... Dlatego jestem przedstawicielem.
-
Anuśka wrote:O jejku... Współczuję i podziwiam... Byłam kiedyś w domu małego dziecka... Masakra.. Wyszłam popłakana... Ja bym nie mogła tam pracować. Psychika by mi wysiadła
spoko, nie jest tak źle czasem bywa całkiem fajnie, z czasem czlowiek nabiera dystansuKropka_1, Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nio wiesz ja byłam przy takich maluchach 5-7 lat pomagałam im w lekcjach bawiąłm sie wtedy jaos nie czułam jeszcze tej siły posiadania dziecka to była pierwsza lasa LO wiec instynkt macierzyński był zerowy hehehe
ja lubiłam moja poprzednią prace teraz hmm no jest ok ale zarobki kicha nudą zawiewa szef stary podrywacz dlatego chce teraz boboArienna, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Arienna wrote:matko, cały czas dzisiaj sikam juz chyba 10 raz idę
to moze na testa nasikaj tak z czystej ciekawości
choc ja nie zauważyłam w pierwszej ciąży nasilonego sikania w pierwszym trymestrzeArienna lubi tę wiadomość
-
Tak trzymać Anuśka!!!!!
Ja też czuję, że się nie doczekam, ale Kropka widniejąca na liście choć trochę podnosi na duchu i pomaga zaciskać by @ nie przyszła
Anuśka wrote:Ja już swoją kolej miałam ale się nie poddałam i się przepisałam
I dopóki @ nie przyjdzie to se będę testować! A co! -
Biedroneczka83 wrote:a ja mam dzis taki spokój wewnetrzny w sobie od rana
hmmm mam nadzieje ze jutro odnotuje jeszcze wiekszy spadek niż dziś
oj piwka bym sie napiła
No spadeczek poprosimy, a później hop hop do góry
Ja piwa nie mogę nawet wąchaćmam nadzieję że to zielona kropka (u mnie raczej żabka) ma awersję do tego trunku
Arienna, Krokodylica lubią tę wiadomość