My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
kasiarzyna wrote:Witajcie w tą szaloną pogodę,
ależ jestem wypluta przez tą pracę, nawet nie mam kiedy do Was zajrzeć.
Idę jutro badać prolaktynę(5 dc), a 22go (w 16dc) mam wizytę u gina i mam nadzieję że się wstrzelę i już określi płyn w zatoce Douglasa
Ciekawe co mi wyjdzie i przepisze coś silniejszego od niepokalanka.
Rok minął tu g....Albo mamy pecha albo nie wiem co jest grane...Niby prolaktyna podniesiona (wg badania w marcu) ale na monitoringach owulacje są,progesteron bardzo ładny 7 dni po owu, i bądź tu mądry... -
mi sie umiejscowil kolo pachwiny .. ;/
a wole wziasc antybotyk bo czyrak zazwyczaj jest grokowcem a ja mam skłonnosc bo mam w nsie i gardle gronkowca ;/ a franca juz drugi raz w tym samym miescu sie umiejscawia fakt ostatnio kilka lat temu a teraz znowu ;/
nie wiem czy na basenie sobie go nie zafundowalam ;/ -
Ania_84 wrote:aa bo wy macie gwiadzdki
zaraz zmienie
wiecie co dzis bylam u lekarza z tym czyrakiem i dostalam masc + antybiotyk 4 razy dziennie przez 4 dni
nie mysllaam ze tak ustrojstwo moze zaszkodzic ;/ jeszcze w takim miejscu ;/ -
o kurde czyrak!!
ja ostatnio marzyłam, żeby dostać czyraka tylko żeby wycisnąć, tak wiem, psychoza...
co do badań:
mój sam co chwila mi gada, że może jego zbadamy, skoro mój progesteron w pytkę, prolaktyna (choć kiedyś była hiperprolaktynemia), od paru lat w normie
TSH w normie
budowa w porządku, owulacja niby jest (choć ostatnio nie było, ale raz w roku to każdemu się zdarzy)...
postanowiłam nie przejmować się jeszcze parę miesięcy... na razie starania trwają 4 cykle, przy czym nie mówię, że skutecznie, bo ze 2 to się uczyłam kiedy mam owulacje itd. -
no od 2-3 dni zaczelam czuc taki lekki bol w okolicy pachwiny nawet nizej juz na udzie myslalam ze sie obtarlam jakchodzilam bez rajstop ale patrze a tam sliwa taka sie buduje... no i dzis zaczelo mnie to denerwowac wiec przy okazji jakbylam po badania to pokazalam i ta mi odrazu mowi ze czyrak i ze trzbe a dac antybotyk mam po dotkaniu go mam odrzu myc rece bo szybko sie roznosi ;/ a pewnie zalapalam go na asenie
-
Ania_84 wrote:no od 2-3 dni zaczelam czuc taki lekki bol w okolicy pachwiny nawet nizej juz na udzie myslalam ze sie obtarlam jakchodzilam bez rajstop ale patrze a tam sliwa taka sie buduje... no i dzis zaczelo mnie to denerwowac wiec przy okazji jakbylam po badania to pokazalam i ta mi odrazu mowi ze czyrak i ze trzbe a dac antybotyk mam po dotkaniu go mam odrzu myc rece bo szybko sie roznosi ;/ a pewnie zalapalam go na asenie
O feee... paskudztwo... Oby szybko zniknąłAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ja czyrakow sie nie tykm bo sa wynikiem zakazenia gronkowcem..a wiem po sobie jak potrafi gronkowiec dac w kosc.. chorowalam co rusz i musialam brac autoszczepionke
-
Ja czyrakow sie nie tykm bo sa wynikiem zakazenia gronkowcem..a wiem po sobie jak potrafi gronkowiec dac w kosc.. chorowalam co rusz i musialam brac autoszczepionke
-
Anuśka wrote:O feee... paskudztwo... Oby szybko zniknął
bo masc tez jest z antybiotykiem wiec go wysuszy:D
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniu_84 --> nie wiem czy by mnie to powstrzymało..
acz jedyne wspomnienie jakie z tym mam, to jak ojciec mi wyciskał (mialam 6 lat) i z przerażenia zwymiotowałam do wanny ..
Anuśka: skoro tak mówisz, ja tam jeszcze pojęcia o tym nie mam, oglądam innych wykresy i jak widzę wykresy kobitek w ciąży, to próbuję się doszukać podobieństwa (bezskutecznie)
-
zgredka wrote:Anuśka: skoro tak mówisz
, ja tam jeszcze pojęcia o tym nie mam, oglądam innych wykresy i jak widzę wykresy kobitek w ciąży, to próbuję się doszukać podobieństwa (bezskutecznie)
Hi hi... Mam ten sam problem... Ale mój wykres jest niepodobny zupełnie do niczego -
na mnie stres bardzo wpływa, ostatnio przed duże pokłady stresu w ogóle nie było owulacji, a cykl trwał około 20 dni dłużej, więc cieszę się, że przynajmniej ten jakoś idzie...
liczę, że po urlopie będę zrelaksowana, a macica gościnna -
kasiarzyna wrote:Pytanie jak to zrobić