My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
spoko luz naturalny peelingAsha wrote:Wezcie kocyk bo piaseczek w dupke wejdzie

Asha lubi tę wiadomość
-
wsadz mu baterie duracellaKotkaPsotka wrote:No moj juz nie wyrabia. Dzisiaj ostatni raz go mecze bo mi wysiadzie

-
Jestescie niecenzuralne i niereformowalne!
Ok, widze prezencik dla owulantek jest, a cos dla tych ktorym wredota puka do drzwi? Mnie juz tak naparza okresowo, ze nie mam najmniejszych zludzen, tak wiec rowniez czekam na jakis prezent i przejaw wsparcia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 17:10
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Jestescie niecenzuralne i niereformowalne!
Ok, widze prezencik dla owulantek jest, a cos dla tych ktorym wredota puka do drzwi? Mnie juz tak naparza okresowo, ze nie mam najmniejszych zludzen, tak wiec rowniez czekam na jakis prezent i przejaw wsparcia
Tamka wspieram również... U mnie @ puka do drzwi ale udaję że nie słyszę... Okna pozamykałam, żeby czasem oknem nie wlazła wredota jedna
Ty też tak zrób
Tamka, cymcia, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Wedlug zyczenia i zamowienia..prezencik od serca ...Tamka wrote:Jestescie niecenzuralne i niereformowalne!

Uzbroilam was w cierpliwosc haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 17:19
Anuśka, Tamka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Aniu, cudniaste przytulasy! Dziekuje
Asha, boshhh, juz myslalam, ze mnie zestrzelilas, zebym Wam statystyk nie zanizala
Anuska, nic ma u Ciebie nie pukac! U mnie bol jest jednoznaczny wiec nie mam zadnej przeslanki to zludzen ale u Ciebie wszystko jest mozliwe! -
No co ty to na @ zeby poszla w piz...uTamka wrote:Aniu, cudniaste przytulasy! Dziekuje
Asha, boshhh, juz myslalam, ze mnie zestrzelilas, zebym Wam statystyk nie zanizala
Anuska, nic ma u Ciebie nie pukac! U mnie bol jest jednoznaczny wiec nie mam zadnej przeslanki to zludzen ale u Ciebie wszystko jest mozliwe!
Tamka lubi tę wiadomość