My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Krokodylku zaszalals
ja w tym cyklu juz nie mierze tempkimam wyjebane po calosci
obiecałam mężowi, że od następnego cyklu też nie będę mierzyć, ale czy mi się to uda to nie wiem, bo chyba się uzależniłam:)
Ania_84 lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Kurcze ja na tym teście od cymki nie widzę kreski.
Ślepam czy co? Wszystkie widzą tylko nie ja. Cymcia jutro z rańca siknij jeszcze raz, to powinno Ci coś rozjaśnić sytuację.
Co do wsparcia to macie rację, że tutaj najlepiej.
Dzisiaj trochę upomniałam moją koleżankę, która urodziła 2 miesiące temu. Wie, że się staramy i zna moje problemy zdrowotne, i za każdym razem jak się widzimy to pyta "i jak tam? działacie?". I dzisiaj ją upomniałam, żeby mnie tak ciągle nie pytała, bo mi przykro, że my próbujemy, nie udaje się nam a ona ciągle mi to przypomina nie wiadomo po co. -
Dzisiaj trochę upomniałam moją koleżankę, która urodziła 2 miesiące temu. Wie, że się staramy i zna moje problemy zdrowotne, i za każdym razem jak się widzimy to pyta "i jak tam? działacie?". I dzisiaj ją upomniałam, żeby mnie tak ciągle nie pytała, bo mi przykro, że my próbujemy, nie udaje się nam a ona ciągle mi to przypomina nie wiadomo po co.[/QUOTE]
Tak to już jest moja znajoma też zaszła od razu i chwaliła się tym wzystkim, jedna aż się poplakała bo już od ponad roku się stara i nic, ludzie po prostu czasami nie myślą
*******Gang18+*******B -
Ania_84 wrote:Krokodylku zaszalals
ja w tym cyklu juz nie mierze tempkimam wyjebane po calosci
Ech dziewczynki dostałam jakieś 30kg wiśni od babci męża. Szkoda żeby się zmarnowały. Wszystko pyszne ale dzisiaj robię dżem z reszty wiśni i kładę się do góry brzuchem i odpoczywam. -
Moja wiatropylna siostra też mówi żebym nie chodziła do lekarza i nie robiła monitoringów i nie mierzyła tempki bo ona bez tego ma 3 dzieci, z czego do zrobienia jednego wystarczył tylko jeden raz bez gumki...
Myślę że tacy ludzie nigdy nie pojmą co my czujemy...Asha, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
Tamka nie no bylam zeby mi dala na usg brzucha , morfologie, cukier lipogram, proby watrobowe , jonogram i takie tam
to co moge na nfz zrobic pzed in vitro bo 3 miechy sa wazne wiec co jakis czas lekarka z POZ powiedziala ze bedzie mi dawac
zeby choc tu zaoszczedzic troche
w poniedzialek zapisze mojego m zeby tez mu zrobila wszytskie badaniatakie podsawowe
niestety na markery mezow HPV , HIV, na zoltaczke chyba jestHBS czy jakos takto juz bedziemy mieli komplecik
bo przed biopsja maz musi miec to tez zrobione ;/
Tamka lubi tę wiadomość
-
Jak patrze na was ile wy badan robicie to mi rece opadaja,ze mi tu nic nie robia
niby mi jakies tam hormony i progesteron robili..nikt mi nie powiedzial jaki wynik...tyle tylko ze dobry...jakies tam usg i tez niby ok i to by bylo na tyle dziekujemy pani bardzo -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 16:02
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Kroko nie przejmuj się... Jest naprawdę wiele ludzi, którzy nie mają za grosz wyczucia ani taktu. Mózg to kupa trocin, synapsy, które nie stykają i nie są świadome, że nawet prostym pytaniem można bardzo kogoś skrzywdzić. Ale też ich nie uzdrowisz, szkoda czasu.
Krokodylica wrote:Kurcze ja na tym teście od cymki nie widzę kreski.Ślepam czy co? Wszystkie widzą tylko nie ja. Cymcia jutro z rańca siknij jeszcze raz, to powinno Ci coś rozjaśnić sytuację.
Co do wsparcia to macie rację, że tutaj najlepiej.
Dzisiaj trochę upomniałam moją koleżankę, która urodziła 2 miesiące temu. Wie, że się staramy i zna moje problemy zdrowotne, i za każdym razem jak się widzimy to pyta "i jak tam? działacie?". I dzisiaj ją upomniałam, żeby mnie tak ciągle nie pytała, bo mi przykro, że my próbujemy, nie udaje się nam a ona ciągle mi to przypomina nie wiadomo po co.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Jak patrze na was ile wy badan robicie to mi rece opadaja,ze mi tu nic nie robia
niby mi jakies tam hormony i progesteron robili..nikt mi nie powiedzial jaki wynik...tyle tylko ze dobry...jakies tam usg i tez niby ok i to by bylo na tyle dziekujemy pani bardzo -
takie moje zboczenie
tak samo mezowi
-
Ania_84 wrote:Asha jesli wszytko ogolnie jest ok to te badania wystarcza u nas jest sprawa powazniejsza..ale ja jestem z danai ze raz na kwartal robie sobie wszytskie podstawowe badania
takie moje zboczenie
tak samo mezowi
-
Asha wrote:Aha...to sie troche uspokoilam..tylko problem w tym ze tak naprawde to ja nie wiem czy one sa dobre bo tu nie dzwonia i nie mowia: mamy pani wyniki sa dobre...oni tu dzwonia tylko jak wyniki sa zle, a do mnie nie zadzwonili...ja do nich dzwonilam i pytam ta babe tam, a ona do mnie: list pani dostala? Mowie ze nie..to ona mowi ze widocznie wszystko dobrze...no i co ?
-
wiesz to moze powiedz ze sa ci potrzebne kokretne dane jakie byly wyniki ;/
mi na poczatku diagnostyki w poradni leczenia nieplodnosci zrobili pelen komplet badan wlacznie z morfologia, pr watrobowymi, cholesterolem i innymi wlacznie z cytomegalia, toxoplazmoza bo jak to stwierdzil lekarz musi znac caly stan mojego organizmu.. bo ni eraz zwykla anemia moze powodowac jakies zaburzenia -
Ania_84 wrote:wiesz to moze powiedz ze sa ci potrzebne kokretne dane jakie byly wyniki ;/
mi na poczatku diagnostyki w poradni leczenia nieplodnosci zrobili pelen komplet badan wlacznie z morfologia, pr watrobowymi, cholesterolem i innymi wlacznie z cytomegalia, toxoplazmoza bo jak to stwierdzil lekarz musi znac caly stan mojego organizmu.. bo ni eraz zwykla anemia moze powodowac jakies zaburzenia...no i oni tu stwierdzili ze mi zrobia te podstawowe chyba chociaz wlasnie ja nawet nie wiem jakie i na tym sie skonczylo...wiem ze progesteron mi robili zeby sprawdzic owulacje, tyle wiem, a co jeszcze to nie mam pojecia
... No i wyszlo ze mam owulacje
-
Biedroneczka83 wrote:macham z domku kaszka sie gotuje a sluz zrobił sie przeżroczysty i sie ciągnie jupiii
małż w natarciu z pracy bede potem i poczytam
a wiecie ze was uwielbiammasz zly humor? Popatrz se w majty haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 16:35
Tamka, cymcia lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:macham z domku kaszka sie gotuje a sluz zrobił sie przeżroczysty i sie ciągnie jupiii
małż w natarciu z pracy bede potem i poczytam
a wiecie ze was uwielbiam
u mnie śluz jest ciagnacy ale nie całkiem przeźroczysty lekko białawy?też tak masz?
*******Gang18+*******B