My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
pamiętam, że kiedyś była tu dyskusja o tym, że czasem w przeciągu 24 h owulują oba jajniki albo jeden jajnik dwiema komórkami, w końcu jakoś te bliźniaki dwujajowe powstają
ale to chyba najczęściej przy stymulacji hormonalnej
a co do spadu LH to nie wiem, może było tak, że był pik, z jakichś powodów poziom LH spadł, znów był pik i teraz jest owulkaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 14:13
-
Tamka wrote:pamiętam, że kiedyś była tu dyskusja o tym, że czasem w przeciągu 24 h owulują oba jajniki albo jeden jajnik dwiema komórkami, w końcu jakoś te bliźniaki dwujajowe powstają
ale to chyba najczęściej przy stymulacji hormonalnej
a co do spadu LH to nie wiem, może było tak, że był pik, z jakichś powodów poziom LH spadł, znów był pik i teraz jest owulka
kurcze hormonów nie biorę ale bliźniaki z chęcią chęcia:)
Tamka lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Tamka wrote:Lili, jak mawia nasz skoczek - luz w dupie, po co się tak spinasz? serduszukjcie sobie spokojnie, mierz tempkę i zobaczysz co będzie jutro, pojutrze
ja tez wziełam sobie to do sercaluz w dupie i spokojny sex hehehe az do poniedziałku a potem niech sie dzieje wola nieba
-
Ej laski... ale jaja
Mój szef dostał grant na badania naukowe i jestem wpisana jako technikDostanę 1000zł za to, że będę wkładać po 5 próbek więcej niż zwykle do wirówki
Dajcie spokój z tą tempką. "Luz w dupie i mokro w pochwie" to powinno być motto tego forumTamka, justta, Kropka_1, Krokodylica, Anastazjaaa, cymcia, Katjaa lubią tę wiadomość