My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
justta wrote:Mam pytanko któraś robiła anty TPO ? Tamuś chyba ty, to ile się czeka na wyniki, tak samo jak zwykłe badania czy dłużej bo muszę sobie zaplanować badania przed wizytą**********************Gang 18+***********************
-
progesteron należy robić 7 dni po owulacji, lekarze często mówią że 21 dnia cyklu, zakładając , że owu będzie/była w 14 dc, to jest błędne podejście bo owu różnie wypada u każdej z nas, także najlepiej jest zrobić monitoring cyklu + testy owu i względem tego zrobić badanie progesteronu
-
nick nieaktualnyCymciu, kup jutro lepszy test i sikaj z rana
Albo na betę od razu. Ja juz pewnie bym była na Twoim miejscu w labku z prośbą o kłucie mnie
Trzymam kciuki
Anuśka Ty też sikaj ponownie w niedzielę. Arienna, u Ciebie też wygląda wszystko ciążowa. Chciałabym, żeby bociany się posypały w lipcu.
Asha, progesteronu się nie robi w 21 dc, bo każda kobieta ma kiedy indziej owulkę. Jak ktoś mial owulkę w 18 dc to jaki sens robić w 21 skoro to będzie dopiero 3 dpo? No wariaty Ci twoi lekarze.Tamka, cymcia lubią tę wiadomość
-
justta wrote:A Anuśka może jednak za szybko zrobiłaś ten test
Kurczę chyba u mnie to wszystko jakoś wolniej idzie, bo w pierwszej ciąży po 3tyg od zapłodnienia gin na usg wykrył torbiel, więc był pusty pęcherzyk. A dopiero po 2tyg od tego usg zobaczyłam serducho, więc może faktycznie muszę się uzbroić w cierpliwość -
Yasmin, umknęło mi że się pojawiłaś
Heja! [pewnie już jej nie ma, tak szybko tu się wszystko dzieje]
W radiu ktoś zaproponował "Dżem" a ja wtedy jechałam z mężem autem i się nudziłam to kminiłam co by tu jeszcze
Wymyśliłam: Limp Biscuit, Black Eyed Peas, Eagle Eye Cherry, The Cranberries i na dokładkę Meat LoafAha, no i jeszcze był zespół dla dzieci Fasolki
Mój małżonek do tego dodał: "W pewnych kręgach kulturowych The beatles też byliby jadalni"
Cymcia: No te testy różnie wychodzą, jednej dziewczynie na "emama" 3 testy wyszły baaaardzo słabo+ zanim się okazało, że nic z tego - beta była <0,1.
Tamka lubi tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Cymciu, kup jutro lepszy test i sikaj z rana
Albo na betę od razu. Ja juz pewnie bym była na Twoim miejscu w labku z prośbą o kłucie mnie
Trzymam kciuki
Anuśka Ty też sikaj ponownie w niedzielę. Arienna, u Ciebie też wygląda wszystko ciążowa. Chciałabym, żeby bociany się posypały w lipcu.
Asha, progesteronu się nie robi w 21 dc, bo każda kobieta ma kiedy indziej owulkę. Jak ktoś mial owulkę w 18 dc to jaki sens robić w 21 skoro to będzie dopiero 3 dpo? No wariaty Ci twoi lekarze.
Znalazłam (jak na złość) jeszcze jeden test. Pre-Test paskowy. Kupiłam dawno temu i o nim zapomniałamNie wiem czy będę miała odwagę siknąć w niedzielę...