My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kropeczka, widzę że kolejna poetka nam się tu rodzi w naszym wątku
Ja już przestłam ryczeć, ale widzę, że dziś wszyskie płaczliwe.
Rozmawiałam z przyjaciółką, troche jej popłakałam w słuchawke, a ona mi powiedziała że też się przejmuje moim problemem i co miesiąc ma ochotę zadzwonić i zapytać czy dostałam okresu, tylko jej głupiood razu mi się poprawił humor jak to usłyszałam.
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
Ale ja się poryczeć chciałam z tego ze Wy takie kochane jesteście , tak ze wzruszenia
a teraz wzięłam nospę żeby nie czuć tego bólu i o nim nie myśleć i "cycki w górę i do przodu"
powiem Wam tak takiego wsparcia jak tu to nigdzie się nie maAsha, Tamka lubią tę wiadomość
-
Arienna, Cymcia: KCIUKI ŻEBY BYŁO ZIELONO
Aniuś, Tamka: nie smutajcie, będzie lepiej. Musi, innej opcji nie ma
Może zaserwujemy sobie jakiś konkurs żeby napięcie trochę rozrzedzić i o PMSach i testach nie myśleć? Ja słyszałam fajny w radiu: podaj zespół muzyczny (wokalistę) którego nazwa jest jadalnaJa wymyśliłam w sumie 5 takich, ale nie powiem
Najpierw wy pomyślcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 12:47
choco, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypomarudzę Wam jeszcze- sorry.... tak mnie głowa rozbolała teraz, że aż płakać się cche jeszcze bardziej (tak tak- od kilku dni mam podły nastrój)....
muszę się skupić na robocie bo cholernie dużo mam do zrobienia, a ciężko idzieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 12:48
-
Dżem, Red Hot Chili Peppers
a tak własnie sobie słucham nowego programu muzycznego STARS TV i takie cudowności tam lecą że człowiek mógłby zasłuchiwać się przez cały dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 12:51
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Arienna, Cymcia: KCIUKI ŻEBY BYŁO ZIELONO
Może zaserwujemy sobie jakiś konkurs żeby napięcie trochę rozrzedzić i o PMSach i testach nie myśleć? Ja słyszałam fajny w radiu: podaj zespół muzyczny (wokalistę) którego nazwa jest jadalnaJa wymyśliłam w sumie 5 takich, ale nie powiem
Najpierw wy pomyślcie
oo to jest zagwózdka heheh -
Nieukowa wrote:Arienna, Cymcia: KCIUKI ŻEBY BYŁO ZIELONO
Najpierw wy pomyślcie
Yyyyyyyyyy nie umiem żadnego wymyślić, a ty aż 5 znalazłaś? No chyba że w zespole same ciach i wtedy jest jadalnyAsha, Tamka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************