My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anuśka, tulam mocno mocno. Nosek do góry, wierzę, że będzie dobrze.
Bardzo trzymam kciuki za nas wszystkie!!!
Anuśka wrote:Hej dziewczęta
Przestałam płakać...
Kurczę, nie sądziłam że widok jednej kreski aż tak zmasakruje mi psychikę
Dzięki za wsparcieNie będę raczej testować w niedzielę... Jeśli @ nie przyjdzie do przyszłego tyg, to pójdę do gina niech mi da coś na wywołanie...
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Cymcia ja też widzę drugą kreseczkę!!!!!!!!!!!! Siknij raz jeszcze porządnie
Kciuki w górę
cymcia wrote:Tamka- też mam PZU i szlag mnie z nimi trafia
dziewczyny, dzięki kochane....na Was można liczyć
ale łzy mi same lecą.... jakoś takoś dziwnie.... i wszystko mnie teraz zaczęło boleć
rano powtórkę zrobię jeśli @ nie przyjdzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cymcia jutro siknie moczem,
Będzie piękna Kropa potem.
Będziem Tobie gratulować.
I rzecz jasna też testować
cymcia wrote:oby sobie nie wkręcać, ale muszę Wam coś jeszcze powiedzieć, że od rana mam zajebisty ślinotok.... zwaliłam to na zatoki i na to, że wczoraj piłam alko...
ok- jutro powtórka i betaAsha, Tamka, choco lubią tę wiadomość
-
Cymcia,a ja i tak dalej trzymam kciuki
a mnie zaczął boleć brzuch, tak małpowozobaczymy, okresu nie widać, dalej mam kluchę w gardle, dół brzucha boli corac bardziej a na dole sucho i to dosłownie bo śluzu żadnego też nie mam ( a to też dziwne) nie wiem co mam myśleć nakręcam się, na test chciałam poczekać do niedzieli bo chyba jeszcze za wcześnie.... dobra trzeba się czymś zająć by nie mysleć. Jadę dziś ze służbowymi dzieciarami do kina więc mam nadzieję ze mnie tylko w kinie nie zaleje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 12:19
-
nick nieaktualny
-
Arienna wrote:
Cymcia,a ja i tak dalej trzymam kciuki
a mnie zaczął boleć brzuch, tak małpowozobaczymy, okresu nie widać, dalej mam kluchę w gardle, dół brzucha boli corac bardziej a na dole sucho i to dosłownie bo śluzu żadnego też nie mam ( a to też dziwne) nie wiem co mam myśleć nakręcam się, na test chciałam poczekać do niedzieli bo chyba jeszcze za wcześnie.... dobra trzeba się czymś zająć by nie mysleć. Jadę dziś ze służbowymi dzieciarami do kina więc mam nadzieję ze mnie tylko w kinie nie zaleje
cymcia, Arienna, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny