X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka, kochana, przytulam Cię mocno...

ja tak płakałam w poniedziałek, kiedy lekarz pierwszego kontaktu odmówiła mi wypisania skierowania na badania przygotowujące do inseminacji... nie chciałam Wam nawet tego pisać wszystkiego ale wyłam tak, że aż pies się przeraził, myślałam - jakie to okrutne, że zwierzam się babie z moich intymnych problemów, a ona mi na to, że mój pakiet nie obejmuje leczenia niepłodności...

są w tym naszym trudnym czasie chwile tak okrutne, że braknie tchu... więc przytulam Cię mocno ale wierzę też, że na test było po prostu za wcześnie... trzymam mocno kciuki żeby tak było!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 10:58

Anuśka, marissith lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobiety!!!!!! :D

Asha, Arienna, Anuśka lubią tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na chwilkę zmieniając temat, kurczę nie mogę oglądać teledysku Michaela Jacksona Earth Song bo się zawsze uryczę i jak na złość teraz gdy zrobiłam sobie świeżutki make up puścili z tv :/ złośliwość no ....

Katjaa lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka strasznie mi przykro :(

Tamka lubi tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka :( tulam mocno

Tamka lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spoko Mari, mąż na szczęście wrócił wcześniej i zabrał mnie na spacer, z czego najbardziej i tak ucieszył się pies ;) ale poniedziałek był jednym z najgorszych dni w moim życiu... skumulowało mi się mnóstwo złych wiadomości, wiele rzeczy poszło nie tak, a na koniec dnia , bo u lekarza byłam wieczorem, dostałam jeszcze kopa od służby zdrowia.. miodzio

aaa, najlepsze było to, że jak zadzwoniłam do ubezpieczyciela to powiedział, że to była zła wola lekarki bo mogła spokojnie wypisać mi te skierowania... po prostu nie chciała.. a na koniec życzyła mi miłego dnia... rozumiem facet, ale KOBIETA !!! rozryczałam się jak tylko wyszłam z budynku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 11:12

marissith lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Anuśka, kochana, przytulam Cię mocno...

ja tak płakałam w poniedziałek, kiedy lekarz pierwszego kontaktu odmówiła mi wypisania skierowania na badania przygotowujące do inseminacji... nie chciałam Wam nawet tego pisać wszystkiego ale wyłam tak, że aż pies się przeraził, myślałam - jakie to okrutne, że zwierzam się babie z moich intymnych problemów, a ona mi na to, że mój pakiet nie obejmuje leczenia niepłodności...

są w tym naszym trudnym czasie chwile tak okrutne, że braknie tchu... więc przytulam Cię mocno ale wierzę też, że na test było po prostu za wcześnie... trzymam mocno kciuki żeby tak było!!

Tamka też tulam mocno....

Tamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny, że wierzycie w moje jajka :D hihihi
    w sumie teoretycznie może się zdarzyć, że sobie źle wyznaczyłam @, bo bazowałam na dwóch poprzednich, a jeszcze poprzednie miałam na dwa dni później, czyli na jutro.
    Trochę zwlekam z testowaniem, bo już nei chcę kolejnego rozczarowania, oswoiłam się z myślą, że ten miesiąc nie był nasz. Niemniej jednak za Waszą namową zrobię ten test dzisiaj :D
    nie wiem, czy będzie miał dobre przełożenie, bo to nie z pierwszego siku, ale przynajmniej nie będzie mnie ciekawość zżerać :D

Tamka, marissith, Arienna, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    w sumie teoretycznie może się zdarzyć, że sobie źle wyznaczyłam @, bo bazowałam na dwóch poprzednich, a jeszcze poprzednie miałam na dwa dni później, czyli na jutro.
    Trochę zwlekam z testowaniem, bo już nei chcę kolejnego rozczarowania, oswoiłam się z myślą, że ten miesiąc nie był nasz. Niemniej jednak za Waszą namową zrobię ten test dzisiaj :D
    nie wiem, czy będzie miał dobre przełożenie, bo to nie z pierwszego siku, ale przynajmniej nie będzie mnie ciekawość zżerać :D
    Cudnie...trzymam kciuki..zaciskam..sciskam...caluje...czekam :-)

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymcia trzymam kciuki :D

• Tamka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymcia, to leć, kupuj i dawaj nam tu jakąś radość dzisiaj!

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamuś- ash ten babsztyl.... a co to za ubezpieczyciel? ja też mam ubezpieczenie prywatne i kufa czasami to mam ochotę tych lekarzy zamordować :(

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    trzymam kciuki mocno

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 10 lipca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka no co za babkso wredne zamiast człowiekowi pomóc to tylko dołuja :/

ja tez mam dzis jakieś załamanie :( nie wiem czy dlatego ze ta temp taka nijaka
    poszłam spr sluz hmm taki białao przezroczysty lekko rozciągliwy i tak sobie myśle ze pomimo naszego częstego bzyku nic z tego nie bedzie :(

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Asha Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Tamka no co za babkso wredne zamiast człowiekowi pomóc to tylko dołuja :/

ja tez mam dzis jakieś załamanie :( nie wiem czy dlatego ze ta temp taka nijaka
    poszłam spr sluz hmm taki białao przezroczysty lekko rozciągliwy i tak sobie myśle ze pomimo naszego częstego bzyku nic z tego nie bedzie :(
    A czemu tak pesymistycznie?

Wysłany: 10 lipca 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha nio własnie nie wiem sama sie dziwie hmm czemu am taki humor moze to moja wrodzona niecierpliwość obawa czy owu bedzie czy tem spadnie potem urosnie
    do tego ten dziwny sluz newyjasniony

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 10 lipca 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do tego jakas taka rozdrażniona jestm szef mnie wkurza odliczam godzinki do pójścia do domku a tu jeszcze jutro wlecze mi sie ten tydzien ze szok

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Asha Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Asha nio własnie nie wiem sama sie dziwie hmm czemu am taki humor moze to moja wrodzona niecierpliwość obawa czy owu bedzie czy tem spadnie potem urosnie
    do tego ten dziwny sluz newyjasniony
    Wydaje mi sie ze sluz masz na dobrej drodze do plodnego a temp moze roznie sie zachowac...a jak sie bedziesz stresowac to sie zacznie przesuwac :-(

• justta Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kochane Tamuś tule mocno, ja nie mam ubezpieczenia prywatnego a na nfz to nawet nie chodzę bo nie można się dostać, a o skierowaniach na jakieś badania można zapomnieć. Więc chodzę wszędzie prywatnie i za wszystko niestety trzeba płacić.
    Wróciłam od endo babka miła, obadała mnie,zapisała euthyrox 25, przez parę dni mam brać pół tabletki, potem całą chyba, że będę się gorzej czuła to znowu pół i mam znowu zrobić za tydzień tsh i jeszcze anty TPO i znowu na wizytę. Ale cieszę się, że już mam tabletki i mam nadzieję, że teraz się ładnie unormuje. To nowa poradnia i dopiero się urządzają i usg tarczycy będzie mi robić na następnej wizycie. To tyle, a zimno u nas że masakra i pada

A co do fioletowej strony to naprawdę tam można się tylko zestresować, tak jak konwalianka mówisz, lepiej tego nie czytać i się nie nakręcać może potem w 2 trymestrze atmosfera się zmieni

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 11:37

Tamka, konwalianka lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Tamuś- ash ten babsztyl.... a co to za ubezpieczyciel? ja też mam ubezpieczenie prywatne i kufa czasami to mam ochotę tych lekarzy zamordować :(
    ubezpieczyciel to PZU i generalnie jest ok, tylko babsztyl lekarz mi dokopał...

Biedroneczko, to chyba jakieś fronty atmosferyczne się przetaczają i powodują zmiany nastrojów

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
‹‹ 870 871 872 873 874 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ