My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Laseczki,
Anuśka, poczekaj jeszcze pare dni i siknij drugi raz.
Ja dziś mam doła i normalnie chyba się zaraz rozpłaczę. Moja temperatura nadal nisko i chyba już tak zostanie. Zastanawiam się nad mierzeniem tempki w przyszłym cyklu, bo niby sobie wmawiam, że się nie nakręcam a późnije po nocach mi się śni, czyli jednak się nakręcam. Już sama nie wiem jak podejść do tematu na luzie. Ja to chyba powinnam dołączyć do klubu "zrytych beretów". Kiedyś po imprezie mocno pod wpływem %, i ledwo przytomna w czasie serduszkowania i tak w głowie liczyłam kiedy mi owulka wypada. Normalnie chyba w pokoju bez klamek się zamknę ;-(**********************Gang 18+***********************
-
hej dziewuszki , ja dziś tylko na chwilkę, bo przed pracą jeszcze muszę pozałatwiać parę rzeczy więc będę dziś w biegu.
Anuśka tulam mocno
Cymcia po test marsz
Moja tempka posłuchała Anastazji i wróciła na miejsce
bolą mnie cycki i nic więcej.... objawów nazbieram przez dzionek , ale kurde te cycki to mnie dziwnie bolą, tak jakby od pach ciągnęło no i tylko przy dotyku, jakby obite
skoro tempka skoczyła to pewnie @ dziś nie będzie, zobaczymy do niedzieli -
nick nieaktualnyTamciu, a ze tak zapytam, co jest nie tak z Twoim progesteronem? Bo wynik masz podobny do mojego. U nas na Filipinach używają tych nowych jednostek nmol/L i ja miałam 38 bodajże. Ale przeliczając to na ng/ml wychodzi 13. Czyli tyle samo co u Ciebie. To źle? Z tego co wiadomo to normalny wynik, bo chyba poniżej 9 jest za mało. Jak sądzisz?
-
choco wrote:Cześć Laseczki,
Anuśka, poczekaj jeszcze pare dni i siknij drugi raz.
Ja dziś mam doła i normalnie chyba się zaraz rozpłaczę. Moja temperatura nadal nisko i chyba już tak zostanie. Zastanawiam się nad mierzeniem tempki w przyszłym cyklu, bo niby sobie wmawiam, że się nie nakręcam a późnije po nocach mi się śni, czyli jednak się nakręcam. Już sama nie wiem jak podejść do tematu na luzie. Ja to chyba powinnam dołączyć do klubu "zrytych beretów". Kiedyś po imprezie mocno pod wpływem %, i ledwo przytomna w czasie serduszkowania i tak w głowie liczyłam kiedy mi owulka wypada. Normalnie chyba w pokoju bez klamek się zamknę ;-(ty sie zagniezdzasz teraz wiec dlatedo jest niska
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 09:17
choco lubi tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Tamciu, a ze tak zapytam, co jest nie tak z Twoim progesteronem? Bo wynik masz podobny do mojego. U nas na Filipinach używają tych nowych jednostek nmol/L i ja miałam 38 bodajże. Ale przeliczając to na ng/ml wychodzi 13. Czyli tyle samo co u Ciebie. To źle? Z tego co wiadomo to normalny wynik, bo chyba poniżej 9 jest za mało. Jak sądzisz?
Chyba walnęła mnie różnica poprzednich wyników z tym... wtedy progesteron pięknie w górnej granicy, a teraz dolnej... bo w normach faktycznie wynik się mieści.. -
nick nieaktualny
-
Anuśka, poczekaj jeszcze z tym testem
Konwalianka: wiele dziewczyn idzie na fora ciążowe dopiero po pierwszym trymestrze co by tak śruby sobie nie wkręcać możliwymi "a gdyby".
Ja dochodzę do wniosku, że pierd*lę, nie bedę się stresować jak zajdę mimo poprzedniego poronienia. Co będzie to i tak będzie, a wolę przejść przez ciążę radośnie, niż potem żałować, że straciłam ten czas na trzęsienie się nad każdą pierdołą.
Konwalianka ciesz się, klep po brzusiu, rób fotki, bierz zdjecia z USG od gina i łaź po sklepach dla maluchów, planując ciuszki i zabawkiCiesz się "podwójnym życiem", bo martwienie się na zapas nic nie zmieni!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 09:47
Tamka, marissith, konwalianka lubią tę wiadomość
-
jestem aa szef mi tu znowu trul hehhe
ja tam testom nie wierze hehehe dopiero jak wyjda II
mnie nawet w odpowiedni czaseie beta nie wyszał wiec walnijcie mnie jak bede sie nakręcac hehehe
oj zryty berecik jak nic
miałam sie nie nakrecac a teraz sie dołuje temperaturą wrr
co do nakrecania ciążowego starałam sie buc spokojna nie fiksować i fajnie wspomian ten czas -
Wlasnie jestem w przychodni chce zapisać się na rehabilitację mam. Cwiczenia laser i krioterapie tekst zapusujacegi lepszego zesrawu pani nie mogła miec laser brak do końca roku krioterapia brak cwiczenia na grudzień
Tamka lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:macie rację, ale tutaj jest zupełnie inaczej.. byłam podczas poprzedniej ciąży na Baby Boom i tam jednak fajne jest to forum ciazowe..ale fakt, odpuszczę sobie i tylko sporadycznie będę tam zaglądać
-
Asha wrote:Ooo..witaj witaj kochana..jak tam zdroweczko???
Tylko mam wrażenie, że prześpię całe lato
Ja zawsze byłam senna i zmęczona, ale teraz... chyba przytomna jestem raptem parę godzin dziennieArienna, Krokodylica, zahra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eh laski, co za mułowaty dzień... no po prostu dramat, deszcz pada, ciśnienie leży, ani promyka nadziei na lepsze jutro, ufff
hej Yasmin, dobrze, że u Ciebie wszystko dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 10:30