X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • choco Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Laseczki,

Anuśka, poczekaj jeszcze pare dni i siknij drugi raz.

Ja dziś mam doła i normalnie chyba się zaraz rozpłaczę. Moja temperatura nadal nisko i chyba już tak zostanie. Zastanawiam się nad mierzeniem tempki w przyszłym cyklu, bo niby sobie wmawiam, że się nie nakręcam a późnije po nocach mi się śni, czyli jednak się nakręcam. Już sama nie wiem jak podejść do tematu na luzie. Ja to chyba powinnam dołączyć do klubu "zrytych beretów". Kiedyś po imprezie mocno pod wpływem %, i ledwo przytomna w czasie serduszkowania i tak w głowie liczyłam kiedy mi owulka wypada. Normalnie chyba w pokoju bez klamek się zamknę ;-(

**********************Gang 18+***********************
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde wiecie co... jak sobie przypomne najlepiej chyba przed terminem @ testowac 10 a nie 25... ciekawa tylko jestem jak stezenie hcg we krwi ma sie do tego w moczu...

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewuszki , ja dziś tylko na chwilkę, bo przed pracą jeszcze muszę pozałatwiać parę rzeczy więc będę dziś w biegu.

Anuśka tulam mocno

Cymcia po test marsz

Moja tempka posłuchała Anastazji i wróciła na miejsce :D
    bolą mnie cycki i nic więcej.... objawów nazbieram przez dzionek , ale kurde te cycki to mnie dziwnie bolą, tak jakby od pach ciągnęło no i tylko przy dotyku, jakby obite :/
    skoro tempka skoczyła to pewnie @ dziś nie będzie, zobaczymy do niedzieli ;)

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamciu, a ze tak zapytam, co jest nie tak z Twoim progesteronem? Bo wynik masz podobny do mojego. U nas na Filipinach używają tych nowych jednostek nmol/L i ja miałam 38 bodajże. Ale przeliczając to na ng/ml wychodzi 13. Czyli tyle samo co u Ciebie. To źle? Z tego co wiadomo to normalny wynik, bo chyba poniżej 9 jest za mało. Jak sądzisz?

• Asha Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Cześć Laseczki,

Anuśka, poczekaj jeszcze pare dni i siknij drugi raz.

Ja dziś mam doła i normalnie chyba się zaraz rozpłaczę. Moja temperatura nadal nisko i chyba już tak zostanie. Zastanawiam się nad mierzeniem tempki w przyszłym cyklu, bo niby sobie wmawiam, że się nie nakręcam a późnije po nocach mi się śni, czyli jednak się nakręcam. Już sama nie wiem jak podejść do tematu na luzie. Ja to chyba powinnam dołączyć do klubu "zrytych beretów". Kiedyś po imprezie mocno pod wpływem %, i ledwo przytomna w czasie serduszkowania i tak w głowie liczyłam kiedy mi owulka wypada. Normalnie chyba w pokoju bez klamek się zamknę ;-(
    Zapraszam do zrytych beretow klubu ;-) ty sie zagniezdzasz teraz wiec dlatedo jest niska ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 09:17

choco lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Tamciu, a ze tak zapytam, co jest nie tak z Twoim progesteronem? Bo wynik masz podobny do mojego. U nas na Filipinach używają tych nowych jednostek nmol/L i ja miałam 38 bodajże. Ale przeliczając to na ng/ml wychodzi 13. Czyli tyle samo co u Ciebie. To źle? Z tego co wiadomo to normalny wynik, bo chyba poniżej 9 jest za mało. Jak sądzisz?

Chyba walnęła mnie różnica poprzednich wyników z tym... wtedy progesteron pięknie w górnej granicy, a teraz dolnej... bo w normach faktycznie wynik się mieści..

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysoki miałaś progesteron wtedy. Taki ciążowy :)

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka, poczekaj jeszcze z tym testem :P

Konwalianka: wiele dziewczyn idzie na fora ciążowe dopiero po pierwszym trymestrze co by tak śruby sobie nie wkręcać możliwymi "a gdyby".

Ja dochodzę do wniosku, że pierd*lę, nie bedę się stresować jak zajdę mimo poprzedniego poronienia. Co będzie to i tak będzie, a wolę przejść przez ciążę radośnie, niż potem żałować, że straciłam ten czas na trzęsienie się nad każdą pierdołą.
    Konwalianka ciesz się, klep po brzusiu, rób fotki, bierz zdjecia z USG od gina i łaź po sklepach dla maluchów, planując ciuszki i zabawki :D Ciesz się "podwójnym życiem", bo martwienie się na zapas nic nie zmieni!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 09:47

Tamka, marissith, konwalianka lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Wysoki miałaś progesteron wtedy. Taki ciążowy :)
    ano tak tylko co z tego jak ciąży nie było? okres na czas przychodził...

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem aa szef mi tu znowu trul hehhe

ja tam testom nie wierze hehehe dopiero jak wyjda II :)
    mnie nawet w odpowiedni czaseie beta nie wyszał wiec walnijcie mnie jak bede sie nakręcac hehehe

oj zryty berecik jak nic :)

miałam sie nie nakrecac a teraz sie dołuje temperaturą wrr

co do nakrecania ciążowego starałam sie buc spokojna nie fiksować i fajnie wspomian ten czas

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie jestem w przychodni chce zapisać się na rehabilitację mam. Cwiczenia laser i krioterapie tekst zapusujacegi lepszego zesrawu pani nie mogła miec laser brak do końca roku krioterapia brak cwiczenia na grudzień:-D

Tamka lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macie rację, ale tutaj jest zupełnie inaczej.. byłam podczas poprzedniej ciąży na Baby Boom i tam jednak fajne jest to forum ciazowe..ale fakt, odpuszczę sobie i tylko sporadycznie będę tam zaglądać :)

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Asha Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    macie rację, ale tutaj jest zupełnie inaczej.. byłam podczas poprzedniej ciąży na Baby Boom i tam jednak fajne jest to forum ciazowe..ale fakt, odpuszczę sobie i tylko sporadycznie będę tam zaglądać :)
    Moze poszukaj jakiegos innego..napewno nie wszystkie sa takie dolujace ;-)

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry kochane moje :*
    Zabieram się do nadrabiania :) nie wiem jak mi pójdzie po takiej długiej przerwie... Wywieźli mnie w góry hehehehe

marissith, Nasturcja, Tamka, Katjaa, Nieukowa, zahra lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    dzień dobry kochane moje :*
    Zabieram się do nadrabiania :) nie wiem jak mi pójdzie po takiej długiej przerwie... Wywieźli mnie w góry hehehehe
    Ooo..witaj witaj kochana..jak tam zdroweczko??? :-)

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Ooo..witaj witaj kochana..jak tam zdroweczko??? :-)
    dziękuję, super :) Tylko mam wrażenie, że prześpię całe lato :/
    Ja zawsze byłam senna i zmęczona, ale teraz... chyba przytomna jestem raptem parę godzin dziennie :)

Arienna, Krokodylica, zahra lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin! Długo cię nie było. Witaj :)

Boże, łeb mi pęka. I nie mam żadnej tabletki. Proszę nieeeee, tylko nie ból głowy. A miałam już spokój chyba przez miesiąc.

• Asha Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    dziękuję, super :) Tylko mam wrażenie, że prześpię całe lato :/
    Ja zawsze byłam senna i zmęczona, ale teraz... chyba przytomna jestem raptem parę godzin dziennie :)
    To jak cie nie bedzie to znaczy, ze przespalas pare dni? ;-)

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    To jak cie nie bedzie to znaczy, ze przespalas pare dni? ;-)
    hehehe dokładnie. To znaczy, że zapadłam w sen letni ;)

Tamka, zahra lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh laski, co za mułowaty dzień... no po prostu dramat, deszcz pada, ciśnienie leży, ani promyka nadziei na lepsze jutro, ufff

hej Yasmin, dobrze, że u Ciebie wszystko dobrze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 10:30

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
‹‹ 868 869 870 871 872 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ