X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :D

OF wyznaczyło mi owulkę i to nawet na ten dzień kiedy faktycznie ona była. :PPP

Lecę Was poczytać. Kto dzisiaj miał testować i jaki jest wynik? :>

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    cymcia - nieee.. biegnij po test.. nieee, co to za smutasy? uśmiech proszę i pozytywne myślenie!

biegiem dziewycznki po testy, aby nie było zaskoczenia..

ja widziałam I połowę meczu i mnie tak zmogło, że szok! ogólnie senna jestem okropnie, do tego te mdłości..

A ja po ślubie przytyłam owszem, ale ok 4kg.. generalnie wcześniej nie wiedziałam co to sport.. teraz mam mięśnie, więc to dobry bilans..

nie wiem czy powinnam Wam to pisać, ale zapisałam sie do dziewczyn "marcówek 2015" no i niestety nie mogę tego czytac.. każda z nas sie stresuje, ale tam dziewczyny ciągle piszą o poronieniach i problemach, analizują każde strzyknięcie.. czytając to wszystko czuję się negatywnie nakręcona i zdolowan, bo ja staram sie nie zwracac tak uwagi.. co o tym myślicie?

Miłego dnia..aa i u mnie w Chorwacji własnie przeszła nawałnica..

nie czytaj nie analizuj bo zwariujesz a tu jeszcze 8 miesięcy przed tobą :)
    ja tez nie analizowałm szkoda nerwów wiadomo poczatek poczatkiem ale po co sie nakrecać

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Dzień dobry :D

OF wyznaczyło mi owulkę i to nawet na ten dzień kiedy faktycznie ona była. :PPP

Lecę Was poczytać. Kto dzisiaj miał testować i jaki jest wynik? :>

wow ale masz ładną tempke :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mari było tyle pic? :P

Anuśka cholerka tak mi przykro z powodu testu. :( A wykres taki piękny, dający nadzieję.

konwalia nie czytaj tego, moim zdaniem sami sobie przywołujemy myślami różne rzeczy, więc lepiej myśleć pozytywnie. A czytanie o poronieniach niczemu dobremu nie służy.

Biedroneczka pierwszy raz w życiu mój wykres tak ładnie wygląda. :)

marissith lubi tę wiadomość

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko podziwiam podziwiam :) mam nadzieje ze mój spadnie i tez bedzie ładny bo coś mnie tak okresowo lekko pobolewa pray jajcor wiem oby oby bo jak nie to och bedzie wojna :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• helenkq Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziendobry ;)_

Anuśka tulę mocno ;*

krokodylek rzeczywiscie ten wykresik piekny ;)

biedroneczka nie zagladaj tam ;), powiem wam ze jak w poprzedniej ciazy o tym nawet nie myslalam a teraz zastanawialam sie czy wogule juz komus mowic bo jesli jednak cos sie stanie... to paranoja... w pewnym momencie powiedzialam ze co ma byc to bedzie i jesli ta dzidzia nie jest mi pisana nic nie poradze ;)
    i własnie za tydzien jade na prenatalne usg ;D

kurde jakos tak szybko zleciało...

krokodylek dajesz mi nadzieje wiesz... rozmawialam z moja szwagierka... ona mowiła ze juz tempki nie mierzy bo z jej wykresu nie dało sie nic wywnioskowac... zastanowiło mnie to bo skoro niby wszystko prawie ok to czemu taki wykres... teraz tez bierze pierwszy cykl clo i miała zastrzyk z pregnylu
    dwa piekne pecherzyki i moze beda blizniaki...

Krokodylica, konwalianka lubią tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • Krokodylica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym cyklu mam wy*ebane, w tym sensie, że mam takie przekonanie że jest dobrze i będzie dobrze. :D
    Nie przewiduję innej opcji. :P
    A jak przyjdzie @ (czego nie biorę pod uwagę) to nie wiem, chyba będzie totalna załamka.

helenkq lubi tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:

konwalia nie czytaj tego, moim zdaniem sami sobie przywołujemy myślami różne rzeczy, więc lepiej myśleć pozytywnie. A czytanie o poronieniach niczemu dobremu nie służy.

Biedroneczka pierwszy raz w życiu mój wykres tak ładnie wygląda. :)
    może to własnie to? :) oby

Krokodylica lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helenkq wrote:

krokodylek dajesz mi nadzieje wiesz... rozmawialam z moja szwagierka... ona mowiła ze juz tempki nie mierzy bo z jej wykresu nie dało sie nic wywnioskowac... zastanowiło mnie to bo skoro niby wszystko prawie ok to czemu taki wykres... teraz tez bierze pierwszy cykl clo i miała zastrzyk z pregnylu
    dwa piekne pecherzyki i moze beda blizniaki...

Helenka sama wiesz jak wcześniej wyglądały moje wykresy. Na dobrą sprawę nie wiadomo, czy owulka była, czy nie była, a jeśli była to kiedy. Cykle 40 dni. No sorry, brazylijski serial. I niestety to zajebiście dołuje, jak wpisujesz kolejną tempkę i nic z tego nie wynika.

Dlatego cieszę się że nie posłuchałam lekarza i tupnęłam nogą, że chcę Clo. Sama nie mogę się nadziwić jak pięknie podziałał.

A najbardziej uspokoił mnie monitoring. Bo jak mam być szczera to mierzę te tempki dla zasady, ale w ogóle się nimi już nie przejmuję. Nisko, wysoko, nie ma znaczenia. Ja wiem na 100% że owulka była, wiem kiedy była i że się wtedy z małżem gziliśmy. :) Teraz tylko czekać. :) A tempki? Totalny luz.

PS. Powiedz szwagierce że tu na forum jest taka babka jak ja z takim przypadkiem i że trzymam za nią mocno kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 08:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka, za wcześnie test zrobiłaś. Moim zdaniem nie ma sensu testować przed terminem @. Poczekaj jeszcze do niedzieli i wtedy zatestuj albo zrób betę, bo te sikacze też różnie wychodzą.

Konwalianka, ja od początku mówiłam, że na belly siedzą jakieś dziwne kobiety. Oczywiście nie wszystkie. Ale wchodzę tam czasami z ciekawości i podczytuję to widzę co się dzieje. Albo się wymądrzają albo straszą jakimiś chorobami i ronieniem. Dziwna atmosfera tam panuje i nie lubię tamtego forum.

Cymcia, co Ty tak zwlekasz? Na lipcóekach jesteś zapisana na testowanie 8 lipca. A dziś już 10. Kochana, w kulki se lecisz. :P
    Biegaj po test i sikaj przy nas. Przyciśniemy Cię jak Nenę. :P

Krokodylica, konwalianka, Katjaa lubią tę wiadomość

• helenkq Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe wiem, i nie chodzi mi o tempki tylko fakt ze potwierdzaja owulke i wszystko wyglada ksiazkowo ;) kroko u ciebie teraz nie da sie nie zaskoczyc,
    na tyle sexuu ;) jajko wyskoczyło a tam juz czeka cała armia ;)

ona bedzie testowac w poniedzialek, kurde gdyby nie to ze mi troche glupio to bym chyba zaraz dzwoniła rano i pytała czy sie udało... ale nie chce jej dolowac jesli jednak nic z tego... sama powie...

Krokodylica lubi tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha - jak byłam na ostatniej wizycie u gina to przed usg powiedziałam mu, że dzień wcześniej prawdopodobnie miałam owulację, bo temperatura mi ładnie skoczyła. I jak zrobił usg to mówi, że była "piękna" owulacja i że nie każdemu temperatura pokaże owulację, i że jak mi tak wiarygodnie pokazała to bardzo dobrze i żebym mierzyła dalej.

Nasturcja, Katjaa lubią tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Nieukowa, ale Kropka ma niedoczynność, bo tsh jest ponad normę

Ale plama, faktycznie niedoczynność ;( Sorka, głupotę walnęłam! Oblaliby mnie za to na studiach :P

Doszłam do wniosku że świat stanął na głowie... mój mąż się doszukuje we mnie objawów ciąży których ja nie widzę ;/
    On ma nadzieję że w tym miesiącu jednak nie zajdziemy, bo wymyśliliśmy sobie wejście na lodowiec na Kaukazie na ponad 4 tys metrów npm... no a wiadomo że w ciąży takich rzeczy nie wolno robić :)

Sprzęt kupiony, trasa wspinaczki obrana, teraz jeszcze tylko testujemy w niedzielę. :)

Tamka lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze pieczone, jeszcze 100 stron i rozbijemy 1000! Ta, która rozbije tysiaka, w nagrodę dostanie bliźniaki. Nie ma innej opcji :P

Arienna, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witunia...kto to mial testowac dzisiaj? Jakie wyniki? Oblewamy juz czy nie? ...ja od linijki swoj wykres kresle ;-) a co tam ;-)

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

Kroko, ja się nigdy proporcji nie trzymam więc Ci ich nie podam, ale tego ciasta nie sposób zepsuć ;)

Konwalia, uciekaj stamtąd gdzie pieprz rośnie! ciąża powinna być najpiękniejszym okresem w życiu kobiety, a przede wszystkim - najspokojniejszym, od kontrolnych spraw masz lekarza, forum ma Cię wspierać i dostarczać pozytywnych wrażeń, jak nasz wątek :P

Anuśka, jej, Nastka ma rację, chyba po prostu za wcześnie... trzymam kciuki nieustająco

odebrałam wyniki i dupa, tzn tsh ładne, co mnie cieszy: 1,39 ale progesteron dramat - 12,54 ng/ml
    ostatnio miałam 26 :( i poprzednio też 26 ...

konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha dobry pmysł ze 1000 strona :P

a mnie coraz bardziej ciągnie i kłuje tej jajcor jupii oby owocni dzis bedzie bzyk i jutro sobota u tesciów a tam hmm nie ma gdzie :P

kochane ja znam przypadek mojej kumpeli pierwsza ciąża ok poted druga niestety roniona wyszło jeje Hasimoto leki i bach druga dzidzia a teraz we wrzesniu bedzie trzecia :)

Asha lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Asha Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymcia porazka z tym testem ;-)... Ale chyba jeszcze ktos mial testowac dzisiaj czy moja demencja mnie dopadla znowu?

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha, Anuśka testowała, masz na poprzedniej stronie jej wpis, niestety test negatywny ale może po prostu za wcześnie zrobiony

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy ktoś z was ogląda tenis, ale pare dni temu na Wimbledonie Djokovic walczył o puchar z Federerem. Ten Federer jest ze Szwajcarii. Ma żonę i dwa sety bliźniaków. Kurka, ale facet! Najpierw żonie strzelił bliźniaki kilka lat temu. Jednojajowe dziewczynki. Wyglądają tak samo i są śliczne. I jakiś rok temu znowu żonie strzelił bliźniaki. Tym razem dwóch chłopczyków. Siostra tego faceta też ma bliźniaki. Kurka, ale rodzinka :) Normalnie facet strzela złotymi strzałami :P

Arienna, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość

‹‹ 867 868 869 870 871 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: