My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Boże, łeb mi pęka. I nie mam żadnej tabletki. Proszę nieeeee, tylko nie ból głowy. A miałam już spokój chyba przez miesiąc.[/QUOTE]
NasturcjaProszę, odłóż laptopa na chwilę. Jeśli możliwe to się połóż w ciszy i zakryj oczka jakąś opaską, szmatką i odpocznij trochę :*
zahra lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Moj luby juz wysiada. Ale powiem wam, ze dzielnie walczy w tym cyklu, jak nigdy! Ja nei strzelam fochow i nei robie cisnienia a on nei robi problemow i sie przyklada
. POwiedzialam wczoraj wieczorem i dzisiaj rano "Choc, musisz mi zrobic dziecko" i bez oporow stawil sie na wezwanie
Jeszcze chyba dzisiaj wieczorem go wykorzystami przerwa bo ja juz tez nei mam ochoty nawet. Ale dzisiaj tempke zmierzylam i wyglada na to ze owulki jeszcze nei bylo ale po bolach stwierdzam ze albo byla wczoraj albo dzisiaj bedzie i jutreo tempka powinna skoczyc.
Asha, marissith, Tamka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
oj tak dzien do kitu u nas niby przestało padac cos sie przez chmury przebija słonko ale i tak sennośc masakryczna
choć jak na mnie to dziś nawet wstałam wyspana hehehe
i dziec ju z drugi dzien zasnał u siebieczuje dume hahahaha
dzis tez szybko ją ululamz czystego egoizmu
-
Tamka wrote:Nastka, współczuję, u mnie w przypadku bólu głowy bez tabletki ani rusz
może faktycznie jakiś chłodny okład?
U mnie tak samo. Probowalam pare lat temu, pare razy sie przemeczyc bez tabletki. Dzien i noc z zycia wyjete. Bol przechodzi ale po prawie 24h. Pomagal mi masaz stop. "Spalam" na siedzaco bo jak leze to zawsze mnie glowa bardziej boli (kiedys na przyklad wzielam maksymalna dopuszczalna dawke tabletek przeciwbiolowych i w ogole mi nie pomagalao, dopeiro jak wstalam z lozka bo juz nei moglam wytrzymac to mi bol przeszedl).
Kiedys, jak bralam tabletki anty to glowa mnie bardzo czesto bolala a ja myslalam ze to normalne jak glowa boli pare razy w miesiacu. Teraz wiem jaki to syf te antyki, bo odkad odstawilam to glowa boli mnie nawet nei raz w miesiacu. -
nick nieaktualny
-
KotkaPsotka wrote:U mnie tak samo. Probowalam pare lat temu, pare razy sie przemeczyc bez tabletki. Dzien i noc z zycia wyjete. Bol przechodzi ale po prawie 24h. Pomagal mi masaz stop. "Spalam" na siedzaco bo jak leze to zawsze mnie glowa bardziej boli (kiedys na przyklad wzielam maksymalna dopuszczalna dawke tabletek przeciwbiolowych i w ogole mi nie pomagalao, dopeiro jak wstalam z lozka bo juz nei moglam wytrzymac to mi bol przeszedl).
Kiedys, jak bralam tabletki anty to glowa mnie bardzo czesto bolala a ja myslalam ze to normalne jak glowa boli pare razy w miesiacu. Teraz wiem jaki to syf te antyki, bo odkad odstawilam to glowa boli mnie nawet nei raz w miesiacu.
masz racje ja tez tak miałam taki ból że masakra conajmniej raz w miesiącu a teraz luz spokój nie wiem co t ból głowy a fee juz nigdy nie wezme piguł trdno bedą gumki super są te nielateksowebo na lateks mam uczulenie
-
Dziewczyny ja anty nie bralam a mam bardzo czesto bóle glowy z racji niskiego ciśnienia i kregoslupa szyjnego pozatyn u mnie dochodzi bol glowy towarzyszacy padaczce jak mam tydzuen bez bolu głowy to jest dobrzr a przeciwbolowe biore bardzo rzadko teraz np siedzę i czache mam jakbym miala olow we łbie
-
Hej dziewczęta
Przestałam płakać...
Kurczę, nie sądziłam że widok jednej kreski aż tak zmasakruje mi psychikę
Dzięki za wsparcieNie będę raczej testować w niedzielę... Jeśli @ nie przyjdzie do przyszłego tyg, to pójdę do gina niech mi da coś na wywołanie...
-
nick nieaktualnyTamka wrote:Mari, gdzie ten żar?! we Wrocławiu leje i jest zimno ...
Liczę na odrobinę współczucia w tej trudnej dla mnie sytuacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 20:24
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Hej dziewczęta
Przestałam płakać...
Dzięki za wsparcieNie będę raczej testować w niedzielę... Jeśli @ nie przyjdzie do przyszłego tyg, to pójdę do gina niech mi da coś na wywołanie...
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Hej dziewczęta
Przestałam płakać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 10:54
Anuśka lubi tę wiadomość
-
MARI :Szczerze współczuję, ja się tak kiedyś załatwiłam na dzień przed wyjazdem z podopiecznymi na wielkanocny konkurs plastyczny, to był koszmar.... dobrze że nie jechałam sama, to koleżanka siedziała z podopiecznymi na konkursie a ja w kibelku wyrzygiwałam błędy dnia poprzedniego
oczywiście wszyscy uznali że jestem w ciążyodpowiedziałam im tylko wściekła i obolała : TAK NIEPOKALANE POCZĘCIE
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 10:55
marissith, Katjaa lubią tę wiadomość
-
kochane ja mam sposob na bole glowy
mi pomaga
oczywiscie tylko dla tych w I fazie cyklu jak ktos chce bo nie wiem jak to działa pozniej po tej kuracji mam spokoj z bolami glowy na rok lub dluzej
dwa trzy dni lekka dieta najlepiej same warzywa
przez trzy dni rano pijecie sol gorzka i przez caly dzien soki
sol podobno oczyszcza organizm z toksyn i czegos tam jeszcze
oczywiscie nie wolno nic jesc tylko te soki (zapobiegaja odwodnieniu)
bo sol gorzka to srodek mocno przeczyszczajacy wiec trzeba siedziec w domku