X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Yasmin! Długo cię nie było. Witaj :)

Boże, łeb mi pęka. I nie mam żadnej tabletki. Proszę nieeeee, tylko nie ból głowy. A miałam już spokój chyba przez miesiąc.
    Tulam :-( ...migreny masz?

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

Boże, łeb mi pęka. I nie mam żadnej tabletki. Proszę nieeeee, tylko nie ból głowy. A miałam już spokój chyba przez miesiąc.[/QUOTE]
    Nasturcja :( Proszę, odłóż laptopa na chwilę. Jeśli możliwe to się połóż w ciszy i zakryj oczka jakąś opaską, szmatką i odpocznij trochę :*

zahra lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka, współczuję, u mnie w przypadku bólu głowy bez tabletki ani rusz :( może faktycznie jakiś chłodny okład?

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Moj luby juz wysiada :D. Ale powiem wam, ze dzielnie walczy w tym cyklu, jak nigdy! Ja nei strzelam fochow i nei robie cisnienia a on nei robi problemow i sie przyklada :P. POwiedzialam wczoraj wieczorem i dzisiaj rano "Choc, musisz mi zrobic dziecko" i bez oporow stawil sie na wezwanie :D

Jeszcze chyba dzisiaj wieczorem go wykorzystam :P i przerwa bo ja juz tez nei mam ochoty nawet. Ale dzisiaj tempke zmierzylam i wyglada na to ze owulki jeszcze nei bylo ale po bolach stwierdzam ze albo byla wczoraj albo dzisiaj bedzie i jutreo tempka powinna skoczyc.

Asha, marissith, Tamka, Katjaa lubią tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tak dzien do kitu u nas niby przestało padac cos sie przez chmury przebija słonko ale i tak sennośc masakryczna
    choć jak na mnie to dziś nawet wstałam wyspana hehehe
    i dziec ju z drugi dzien zasnał u siebie :) czuje dume hahahaha
    dzis tez szybko ją ululam :P z czystego egoizmu

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Nastka, współczuję, u mnie w przypadku bólu głowy bez tabletki ani rusz :( może faktycznie jakiś chłodny okład?

U mnie tak samo. Probowalam pare lat temu, pare razy sie przemeczyc bez tabletki. Dzien i noc z zycia wyjete. Bol przechodzi ale po prawie 24h. Pomagal mi masaz stop. "Spalam" na siedzaco bo jak leze to zawsze mnie glowa bardziej boli (kiedys na przyklad wzielam maksymalna dopuszczalna dawke tabletek przeciwbiolowych i w ogole mi nie pomagalao, dopeiro jak wstalam z lozka bo juz nei moglam wytrzymac to mi bol przeszedl).
    Kiedys, jak bralam tabletki anty to glowa mnie bardzo czesto bolala a ja myslalam ze to normalne jak glowa boli pare razy w miesiacu. Teraz wiem jaki to syf te antyki, bo odkad odstawilam to glowa boli mnie nawet nei raz w miesiacu.

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie żar się leje z nieba, ja już nie mogę... kaca mam kurde, chce mi się coś słodkiego i w ogóle jakiś z dupy ten dzień

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    U mnie tak samo. Probowalam pare lat temu, pare razy sie przemeczyc bez tabletki. Dzien i noc z zycia wyjete. Bol przechodzi ale po prawie 24h. Pomagal mi masaz stop. "Spalam" na siedzaco bo jak leze to zawsze mnie glowa bardziej boli (kiedys na przyklad wzielam maksymalna dopuszczalna dawke tabletek przeciwbiolowych i w ogole mi nie pomagalao, dopeiro jak wstalam z lozka bo juz nei moglam wytrzymac to mi bol przeszedl).
    Kiedys, jak bralam tabletki anty to glowa mnie bardzo czesto bolala a ja myslalam ze to normalne jak glowa boli pare razy w miesiacu. Teraz wiem jaki to syf te antyki, bo odkad odstawilam to glowa boli mnie nawet nei raz w miesiacu.

masz racje ja tez tak miałam taki ból że masakra conajmniej raz w miesiącu a teraz luz spokój nie wiem co t ból głowy a fee juz nigdy nie wezme piguł trdno bedą gumki super są te nielateksowe :P bo na lateks mam uczulenie :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Tamka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    U mnie żar się leje z nieba, ja już nie mogę... kaca mam kurde, chce mi się coś słodkiego i w ogóle jakiś z dupy ten dzień
    Mari, gdzie ten żar?! we Wrocławiu leje i jest zimno ...

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Asha Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez leje...dajcie tego zaru troche :-)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja anty nie bralam a mam bardzo czesto bóle glowy z racji niskiego ciśnienia i kregoslupa szyjnego pozatyn u mnie dochodzi bol glowy towarzyszacy padaczce jak mam tydzuen bez bolu głowy to jest dobrzr a przeciwbolowe biore bardzo rzadko teraz np siedzę i czache mam jakbym miala olow we łbie

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczęta :)
    Przestałam płakać...
    Kurczę, nie sądziłam że widok jednej kreski aż tak zmasakruje mi psychikę :(
    Dzięki za wsparcie :) Nie będę raczej testować w niedzielę... Jeśli @ nie przyjdzie do przyszłego tyg, to pójdę do gina niech mi da coś na wywołanie...

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio moja kumpela ma czeste bóle głowy związane z cisnieniem i niską masą ciała przy 175 ma 43 kg

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Mari, gdzie ten żar?! we Wrocławiu leje i jest zimno ...
    U mnie jest 28 st, ja siedzę w pracy, zaraz obok jest jezioro, plaża, kajaczki a ja nadal siedze w pracy...
    Liczę na odrobinę współczucia w tej trudnej dla mnie sytuacji ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 20:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Przestałam płakać...
    Dzięki za wsparcie :) Nie będę raczej testować w niedzielę... Jeśli @ nie przyjdzie do przyszłego tyg, to pójdę do gina niech mi da coś na wywołanie...
    Anuśka, przytulam

Anuśka lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anus będzie dobrze tulam

Anuśka lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Asha Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Przestałam płakać...
    Rozumiem ze sie rozczarowalas testem, ale moze jest za wczesnie jeszcze...tulam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 10:54

Anuśka lubi tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MARI :Szczerze współczuję, ja się tak kiedyś załatwiłam na dzień przed wyjazdem z podopiecznymi na wielkanocny konkurs plastyczny, to był koszmar.... dobrze że nie jechałam sama, to koleżanka siedziała z podopiecznymi na konkursie a ja w kibelku wyrzygiwałam błędy dnia poprzedniego :P
    oczywiście wszyscy uznali że jestem w ciąży :P odpowiedziałam im tylko wściekła i obolała : TAK NIEPOKALANE POCZĘCIE

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 10:55

marissith, Katjaa lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane ja mam sposob na bole glowy ;) mi pomaga ;D
    oczywiscie tylko dla tych w I fazie cyklu jak ktos chce bo nie wiem jak to działa pozniej po tej kuracji mam spokoj z bolami glowy na rok lub dluzej ;D

dwa trzy dni lekka dieta najlepiej same warzywa
    przez trzy dni rano pijecie sol gorzka i przez caly dzien soki
    sol podobno oczyszcza organizm z toksyn i czegos tam jeszcze
    oczywiscie nie wolno nic jesc tylko te soki (zapobiegaja odwodnieniu)
    bo sol gorzka to srodek mocno przeczyszczajacy wiec trzeba siedziec w domku ;D

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka ;*

Anuśka lubi tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
‹‹ 869 870 871 872 873 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ