My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA teraz to wkurwa załapałam..... wrrrrrrrrrr......
na pierwszym teście niby jakiś bladziusieńki cień, małż też go widzi, na drugim teście z tego samego siku już nic
także czekam na @..... niech już przyłazi bo mnie kurwica strzeli!
aż mnie kufa głowa rozbolałaesh... jutro przetestuję jeszcze raz jak nie przyjdzie @, ale obawiam się, że ze stresu znowu mi się wstrzymało wszystko.... esh....
chłopu tylko nadziei narobiłam....
ten na dole jako pierwszy był
coś nie mogę wkleić: https://www.dropbox.com/sh/nazd1vgkji33wtw/AAA9VPyViI7CoWAF9o9ac0nPa/Zdj%C4%99cie%2010.07.2014%2C%2011%2031%2026.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 11:38
marissith lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Wydaje mi sie ze sluz masz na dobrej drodze do plodnego a temp moze roznie sie zachowac...a jak sie bedziesz stresowac to sie zacznie przesuwac
Asha dzięki masz racje postaram sie nie myslec i nie analizować małż własnie dzwonił i pyta zemu mam smutny głos i mu powiedziałam to zaczął sie śmiac i mówi jak masz miec owu w niedziele to dziś i jutro bzykanko a potem jak wrócimy w niedziele i poniedziałek hehe i mam sie nie smutkować
macie racje jak ma sie udac to sie uda a jak nie to nie i jużTamka lubi tę wiadomość
-
cymcia wrote:A teraz to wkurwa załapałam..... wrrrrrrrrrr......
na pierwszym teście niby jakiś bladziusieńki cień, małż też go widzi, na drugim teście z tego samego siku już nic
także czekam na @..... niech już przyłazi bo mnie kurwica strzeli!
aż mnie kufa głowa rozbolałaesh... jutro przetestuję jeszcze raz jak nie przyjdzie @, ale obawiam się, że ze stresu znowu mi się wstrzymało wszystko.... esh....
chłopu tylko nadziei narobiłam....
ten na dole jako pierwszy był -
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:ubezpieczyciel to PZU i generalnie jest ok, tylko babsztyl lekarz mi dokopał...
Biedroneczko, to chyba jakieś fronty atmosferyczne się przetaczają i powodują zmiany nastrojów
oj mam nadzieje że te nastroje to tak wraz z pogodą bo na płacze to mnie zbiera dopiero przed @ hehe -
nick nieaktualnycymcia wrote:zaraz załaduję fotkę- chwilka
a teraz:
https://www.dropbox.com/s/bbjkcjorllj6xes/Zdj%C4%99cie%2010.07.2014%2C%2011%2031%2026.jpg
po cichu zaczynam się cieszyć, że ciotką zostanęWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 11:43
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamka- też mam PZU i szlag mnie z nimi trafia
dziewczyny, dzięki kochane....na Was można liczyć
ale łzy mi same lecą.... jakoś takoś dziwnie.... i wszystko mnie teraz zaczęło boleć
rano powtórkę zrobię jeśli @ nie przyjdzieAsha, marissith, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny