My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Konczita wurst i Piersi wygrywają jak dla mnie!
jestem mało kreatywna i sama niczego nie wymyślę
odpisał mi gin, że wynik progesteronu jest ok, potwierdza owulację i mam przestać panikowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 13:03
justta, Nasturcja, Arienna, Nieukowa, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:Konczita wurst i Piersi wygrywają jak dla mnie!
odpisał mi gin, że wynik progesteronu jest ok, potwierdza owulację i mam przestać panikowaćTamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCymciu, będę szczera i przepraszam, ale ja tam nie widzę drugiej kreski
Może ślepa jestem albo jakiś słaby laptop mam, ale wzięłam kliknęłam na powiększenie i nadal nie widzę. Oczywiście życzę Ci aby jutro były już dwie tłuste kreski. Tak jak pisałam wcześniej, te sikańce różnie wychodzą, a Twój nie był z porannego moczu. Najlepiej jakbyś jutro (lub dzisiaj jeśli możesz) udała się na betę i to wszystko wyjaśni. Trzymam kciuki za pozytywny wynik!!!
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Cymciu, będę szczera i przepraszam, ale ja tam nie widzę drugiej kreski
Może ślepa jestem albo jakiś słaby laptop mam, ale wzięłam kliknęłam na powiększenie i nadal nie widzę. Oczywiście życzę Ci aby jutro były już dwie tłuste kreski. Tak jak pisałam wcześniej, te sikańce różnie wychodzą, a Twój nie był z porannego moczu. Najlepiej jakbyś jutro (lub dzisiaj jeśli możesz) udała się na betę i to wszystko wyjaśni. Trzymam kciuki za pozytywny wynik!!!
Arienna lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Konczita wurst i Piersi wygrywają jak dla mnie!
odpisał mi gin, że wynik progesteronu jest ok, potwierdza owulację i mam przestać panikować
nio i git majonez !!!!!!
a powiedzcie kiedy trzeba progesteron robić zeby pokazał czy owulation było ??? -
nick nieaktualny
-
Mam pytanko któraś robiła anty TPO ? Tamuś chyba ty, to ile się czeka na wyniki, tak samo jak zwykłe badania czy dłużej bo muszę sobie zaplanować badania przed wizytą
A i Cymcia ja tam widzę drugą kreseczkę jest blada, ale jest, trzymam mocno kciuki. A Anuśka może jednak za szybko zrobiłaś ten testWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 13:12
Tamka lubi tę wiadomość
-
Nastka, na pierwszym teście nie ma, na drugim - widzimy wszystkie
ale jasne - takie bladziochy mogą oznaczać różne rzeczy, natomiast myślę, że jutrzejszy poranny sikaniec rozwieje wątpliwości
Katjaa lubi tę wiadomość
-
justta wrote:Mam pytanko któraś robiła anty TPO ? Tamuś chyba ty, to ile się czeka na wyniki, tak samo jak zwykłe badania czy dłużej bo muszę sobie zaplanować badania przed wizytą
justta lubi tę wiadomość